Yardim edin lütfen

ay yazdiklarini okuyunca gulumsedim icimden benimde bir kizim var bi an seni kinamis gibi oldum kesin mervede buyuyunce aynisini yapcak bana diye gecti icimdensen simdi kimbilir nasil kiziyosundur bana

Ben insan gibi sorunumu dile getirdim fikir istedim siz dalga geçtiniz ben de hala kibar davrancaktim öyle mi komiksiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayir kizmiyorum açikçasi çok önemsediğim söylenemez ama altta kalmayi sevmem pek

Guzelin sınırı yok canim kardesim. Teknolojinin siniri yok maalesef. Bugun git en iyisini al 2 3 ay sonra o da yetersi gelecek sana. Cunku herzaman daha iyisi cikacak. Eger ailenin durunu varsa yalvar yakar zaten alirlar. Ha yoksa elindeki ile idare etmesini bilmeyi ogren. Kendi paranla aldigin telefon olursa o zzaman degistirneye bile kiyamassin. Herkeste olacak sendede olacak degil ya. Herkea birilerinden eksik yasiyor. Ama sen ortaminda ozguveni yuksek davranirsan kimse sana tek laf edemez. Biz burda bos vakit olduruyosak sende boyle bos bi seyi kafana takacak kadar bos vaktin var demektir ; ))))))

Boş sey değil bana göre o yüzden kafama takiyorum ya canim

Zamanın şartları ne çok değişmiş. 15 yaşındayken en çok istediğim şey üniversiteyi kazanıp gitmekti hiç bir zamanda o kadar pahalı telefon kullanmadım. 4s varda neden 5s değil demek... Aza kanaat etmeyen (ki az bile değil) çoğu hiç bulamaz

Benimde var büyük hayallerim üniverisite gibi... Ama yaz için telefon lazim yapcak bisey yok

Tövbe estağfirullah, kendimi taş devrinden bu zamana ışınlanmış gibi hissediyorum

Despera kardes alttan alttan cevapların etkilemiyor beni çok kafa yorma böyle akıl oyunlarına

Sen ne ukala birseysin boyle.
Buyuklerinle konusmayi ogrenmelisin 5s den önce.
" Çok kafa yorma boyle akil oyunlarina " ne demek ya hu ?
nasil terbiyesiz birseysin sen.
Annen yasinda belki o insan.
Aileler cocuklarinin isteklerini yapmadan önce had hudud bilmeyi ogretseler keşke.
Gelmiş burada atar yapiyor birde bebe..

1. Si ben insan gibi sorunumu yazdim fikir istedim dalga geçtiler susmamı bekliyodun acaba ?
2. Si annem yasinda olsa 20 yaş küçüğüne nasil konusulcağını bilir dalga geçmez
3. Sü ukala terbiyesiz falan... Bebeliğine veriyorum bu atarlarını

Ailemle ilgili bir mevzu yok ortada ailemin nasil insanlar olduğunu biliyon muda konusuyon hadi canim simdi sen yandan yandan

Vay anasini yillardir aradigim mizah
Birde göz kirpmis ya la bebe
Hadi git biraz spor yap sen 40 kilo olan arkadasin gibi zayifla.
Bak senin için ne buldum "Özenti ve atarlı " nasil ?

Ergenlik diz boyu. Üniversite hayali varmış o zaman otur hangi derse daha ağırlık vermeliyim diye düşün. İşte para insanı böyle şımarık yapıyo fotoğraf çekilmesi lazımmış. Vah vah vah çok üzüldüm haline gözlerim doldu. Site yönetimi bence bu siteye yaş sınırlaması getirsin. Şu çoluk çocuklar insanın sinirini bozmasın. Terbiyesiz ukala seni.

al sana S S S S S ben gönderiyim bu saatte bu kadar idare et bu espiriyle iyi geceler sana kardeşim :) ayrıca sen fotoğraf çekmeyi bilmiyosun 4 s in kamerasında bir sıkıntı yok teknikleri araştırırsan o kadar para vermemiş olursun

Son düzenleme:
Vallaha kardes insanına göre atarim , ayrıca özentiyi arkadasimin kilosuna inmek istiyorum dediysen o özentilik değil beğenme sadece tabi senin isin olduğu için laf dalası istediğinden bu o taraflara çekmen normal tam bebelere göre davranislar anlayacağin ... Göz kırpmıssam da hayirdir kirpiklerim bir tarafina mi batti

Yok artik cirkefff
Allah bilir koltuk alti killarin dizlerine geliyordur gelip burada bana atar yapıyorsun be kezotelli
Bu arada çok iticisin

Tolcan kardes derslerimle ilgili bir sıkıntım yok gayet iyi ayrica oyuncu olmak istediğim için çok kafa yormuyorum bu konuya...
Nerenle okuyosun bilmiyorum da foto çekilmem lazim demedim çekilmeyi seviyorum ve net kamera istiyorum dedim doğru oku bir zahmet... Simariklik değil isteklerim böyle yapcak bisey yok ukala terbiyesiz diceğine bana burda git terbiye dersi al önce sonra bende senden öğrenirim belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…