Yardim edin lütfen..

Pink3406

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2016
177
97
28
Kızlar 9 aydır evliyim severek evlendim ama birbirimizi çok fazla tanıma şansımız olmadı evliliğimin ilk gününden beri sürekli kavga ediyoruz çok iyi bir insan aileme çok saygılı herkes seviyor ama biz ikimizde çok inatçıyız kavga edince çok yıpratıyoruz birbirimizi, çok seviyoruz iyiyken o kadar değer veriyor ki buarada hamileyim çok üzerime düşer her istediğim alır şımartir çok sever ama bir kavga edelim ağlamaktan ölsem yanıma gelmez alır eline telefonu saatlerce oynar ben gitmesem günlerce yanıma gelmez biliyorum ben de çok stresliyim tüm gün evdeyim ders çalışıyorum bunalıyorum gereksiz şeylere sinirlenip tartışabiliyorum ama anlayışlı olması gerekmez mi. Eve gelince eline telefonu aliyor benimle çok az iletişim kuruyor ben de çok ilgi istiyorum bu da ayrı bir sorun tabi, dun gece ilk defa bu kadar agir bir tartışma yaşadık ağıza alınmayacak laflar söyledik birbirimize perdeyi yırttık yani ben tartışarak onun uyumasına izin vermediğim için o da beni uyutmadı bileklerimi sıktı canımı acitmaya rahatsız etmeye çalıştı ağladım canım yanıyor dedim umursamadı hakaret etti bana sen insanlıktan anlamiyosun dedi bana sonra ben ailemi düşünmesem bir dakika durmam dedim o da bebek olmasa ben de durmam dedi birbirimizin yüzüne bakmayacağız uzak durcaz bir muddet karar aldik sabah kalktı ise gitti geldi biseyler yedi başka odaya geçti şuan konuşmuyoruz ve ben bu yüzden 15 gün sonraki sınavima çalışamıyorum çok mutsuzum ne yapacagimi bilmiyorum bir yanım git konuş diyor bir yanım asla yapma dünkü hakaretleri küfürleri unuttun mu diyor arkadaşıma gitmeyi bile düşündüm bir kaç gün için ama daha mi kotu olur bilmiyorum akil verin nolur

Yani ne desem bilemedim. Daha 9 ayda nasıl bu kadar yıprattınız ilişkinizi. Bebek olmasa demişsin. Hamile misin? Hamileysen seni nasıl tartaklıyor bu adam? Ayrıca bazen tartışma ne kadar hararetli olursa olsun derin nefes alıp uyumak yada uyumasina izin vermek en doğrusu. Yani sanki kavga büyüsün istemissin. Adam vurmuş kafayı yastığa uyuyacak işte bırak bitsin burda tartışma. Bence de biraz uzak kalmaniz daha iyi. Herkes kendi hatalarını düşünme fırsatı bulur. Hem evliliğin ilk yılında olur böyle. Ben neler yaşadım ilk yılda şimdi düşünüyorum da kendime gülüyorum:) umarım siz de durumları düzeltirsiniz.

İlk yıl aslında ne kadar tanıyarak evlendik densede birbirini tanıma ve alışma sürecidir. Zamanla sen onun inadına o senin inadına alışacak biriniz artık bi ömür için verdiğiniz sözün inadınızdan daha kıymetli olduğunu idrak edecek ve tartışmalarınız azalacak.
Uzak kalmak iyi bir fikir olabilir ama fazla da kopmamanızı öneririm ben.
Tartışma sonrası benim eşimde uyumayı tercih eder ilk zamanlar rahat vermezdim konuşmadan uyumasını istemezdim ama baktım ki o böyle çözüyor sorununu gerginliğini böyle atıyor yoksa daha kırıcı olabiliyor sinir anında bıraktım uyuyor uyanıyor düzeliyor sakın bi zamanda konuşuyoruz konu üzerine, rahatsız olduklarımızı dile getiriyoruz bi süre gidiyor bize

Evet canım hamileyim bu hale nasıl geldik anlamıyorum hakaret boyutu beni en çok mahveden sanki içimize şeytan girdi o gün, hala soguguz ayni yatakta yatıyoruz ama mesafeleyiz onu çok özlüyorum sarılmak istiyorum ama tutuyorum kendimi çünkü her defasında ben gidiyorum konuşmaya çalışıyorum sarılıyorum falan ama artik biktim

Aynen dediğin gibi aynı evde yaşayınca herşeyi görüyorsun çok seviyoruz birbirimizi ama ayni derecede de incitiyoruz zamana bırakmak en iyisi olacak sanırım ben sabırsız biriyim hemen çözülsün istiyorum bu da sorunu arttırıyor

Kesinlikle bende çok sabırsız biriyim ve o sorun çözülmeden rahat rahat uyuyamam gözüme uyku girmez, o da uyuyarak çözer sorunu uyanınca gayet sakin olur bende zamanla ona uyum sağladım hala uyuyamamama o uyuyup uyanana kadar sabrederim sakinleşince bi şekilde konuşuruz yada ben kendimi telkin ederim abartack bişey yok diye yaşlanmaya doğru giden yılları düşünürüm daha neler olacak kim bilir diye sakinleşirim bende tavsiye ederim

Bitirme odaklı bisey yapmak istemiyorum devam etmek için birşeyler yapmalıyım ama yaşamaları unutmak çok zor olacak

Me yazık ki benimde aynı şekildeydi şubat ayına kadar eşim bana ne derse desin ben hiç hakaret etmedim kötü bir şey söylemedim oda hiç konuşmaz elinde telefon sürekli bakar yemeğini yer kalkar ben yanına gitmeden konuşmaz. Ben hiç dayanamam o uyuyunca sarılır öperim.. Bi nevide kavgaya biz davetiye çıkarıyoruz bunaltma uyuycam dediği halde üstüne gidip bizle tartışıp kavga etmelerini sağlıyoruz...

Ya nasil yani bileklerini sıkıyor acidigini diyip agliyorsun umursamiyor. 9 ayda...
ALLAH yardim etsin.
Haklisin yada haksizsin konu canini acitmasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…