yardım edin lütfenn :(

highschool17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2009
383
1
118
Kırklareli
arkadaşlar 1 yıllık bi ilişkim var..arada sırada pürüzler oldu ayrıldık barıştık filan ama şuanda çok şükür beraberiz..beni çok sevdiğini söyülüyo ve her an herşeyimi bilmek istiyo tuvalete bile giderken bana haber vericeksin diyo.. geçenlerde yine tartıştık seni çok seviyorum ama beni kendine bağla sana sımsıkı bağlanmak istiyorum diyo..erkekleri kendine bağlamak için neler yaparsınız ben birtanecik sevgilimi kendime bağlamak için ne yapabilirim ? .ondan kopmak istemiyorum ama gerçek anlamda yani ciddi olarak ilk sevgilim olduğu için de nasıl davranacağımı bilemiyorum.
yardımcı olursanız çok sevineceğimm lütfenn ... guclubacismile

rica ederiz canım,yazdıklarndanda belliki yaşın daha küçük zamanla bunların boş uğraşlar olduğunu anlarsın..o zaman nekadar yardımcı olduğumuzuda anlarsın yerimseniben

O ne ya tuvalete giderken bile haber ver bana ? O zaman sende 5 dakikada 1 mesaj at tuvalete gidiyorum, elma soyuyorum, balkona çıktım oturuyorum, televizyin izliyorum falan de kesin deli olur tamam tamam haber verme artık der

oldu olacak bir ip takında birbirinizide kaybetmeyin...
Sevgiyi özgürlük kısıtlamak olarak görenlere şaşıyorum doğrusu, ben anneme bile haber vermezken kalkıp elin adamına her yere gittiğimi niye haber vereyim yaa...
Kocam olsa bile herşey yerinde güzeldir, esir değil kendine eş alıyor sonuçta...

Canım yaşın kaç bilmiyorum ama gençlikte bu tarz şeyler çok oluyor.
Yaptığın herşeyden haberdar olmak istiyor erkekler.
Bağlılık durumuda insanların kişilik durumuna göre değişiyor.
Bazı erkekler peşinden koştukları ve kendilerine ilgisiz kızlara daha çok bağlanıyorlar.
Bazılarıda şımartılmak ve üstüne düşen kızlara bağlanıyorlar.
Benim eşim mesela onu umursamadığım zamanlarda onu seveyim diye kedi gibi sırnaşır.
Yani bunu sağlamak için uçlarda davranmak lazım.
Arada bişi olmuyo.
Mutluluklar :)

Canım yaşın kaç bilmiyorum ama gençlikte bu tarz şeyler çok oluyor.
Yaptığın herşeyden haberdar olmak istiyor erkekler.
Bağlılık durumuda insanların kişilik durumuna göre değişiyor.
Bazı erkekler peşinden koştukları ve kendilerine ilgisiz kızlara daha çok bağlanıyorlar.
Bazılarıda şımartılmak ve üstüne düşen kızlara bağlanıyorlar.
Benim eşim mesela onu umursamadığım zamanlarda onu seveyim diye kedi gibi sırnaşır.
Yani bunu sağlamak için uçlarda davranmak lazım.
Arada bişi olmuyo.
Mutluluklar :)

18 yaşındayım ve teşekkrlrr cevabınız için

Canım bence körü körüne dediklerini yapma , çantada keklik görürse bağlanmaktan ziyade gözleri etrafı arar. Seninle o uğraşsın , merak etsin , bazen ilginle bazen ilgisizliğinle onun aklın da ol,bunu sağla yeter bu onu en kısa şekilde bağlar

Back
X