Yardım edin lütfenn

Aslibal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2016
71
41
3
34
Katar veremiyorum 20 gün kadar az bi gün kaldı doğuma allahın izniyle bu oğlum olacak ama ben hala isme karar veremedim alparslan ismini eşim ve biçok kişi istiyo seçenekler arasında yiğit ve ertuğrul da var eşim diriliş ertuğrul hastası o yüzden istiyo sizde hangisi daha güzel alparslan mi ertuğrul mu yiğit mi

Yiğit güzel yanına da bi tane daha isim ekleyebilirsin istersen.

Katar veremiyorum 20 gün kadar az bi gün kaldı doğuma allahın izniyle bu oğlum olacak ama ben hala isme karar veremedim alparslan ismini eşim ve biçok kişi istiyo seçenekler arasında yiğit ve ertuğrul da var eşim diriliş ertuğrul hastası o yüzden istiyo sizde hangisi daha güzel alparslan mi ertuğrul mu yiğit mi

alparslan ismi tüylerimi diken diken ediyor ama tamamen kişisel
hayatımda tanıdığım en kaypak, en adi, en.... sıfatların tamamına sahip biriydi iş yerinden
ertuğrul veya yiğit diyeyim ben

Ben de ecdad ismini koymaya çok hevesli bir insanım şahsen ama , diziler falan derken epey moda ettiler, herkes koydu o yüzden koyasım gelmezdi şahsen Ama çok güzel

Ben ertugrul ve alparslan arasinda kaldim bu ikisipl hosuma gitdi.
Alparslan ismini bende düüsndüm ama yurtdisinda yasiyoruz ve oglumuz büyüyünce almanlarin dili dönmeyecek ve isim tuhaf seslendirildigi icin istemedim

Ben babamın bana sevdiği dizinin adını koymasını istemezdim. Bu aralar çok var bu. Ya bir dizi karakteri yada dizi ismi falan. Her çocuk birgun benim adım neden x diye sorar bir dizi vardı çok severdik ondan koyduk denmesini istemezdim. Ama bunun dışında ertuğrul guzel bir isim. Hatta 3 isim de çok güzel. Aman bana en iyi alparslan geldi.

Başka aklınıza gelen güzel isimler var mi teşekkür ederim düşünceleriniz için

Ben babamın bana sevdiği dizinin adını koymasını istemezdim. Bu aralar çok var bu. Ya bir dizi karakteri yada dizi ismi falan. Her çocuk birgun benim adım neden x diye sorar bir dizi vardı çok severdik ondan koyduk denmesini istemezdim. Ama bunun dışında ertuğrul guzel bir isim. Hatta 3 isim de çok güzel. Aman bana en iyi alparslan geldi.
Alparslan güzel bi isim evet ama soylenmesi zor gibi biraz kısaltılan isimler hoşuma gitmiyo

Alparslan kuzenimin oğlunun ismi, ismi gibi başı dik, yiğit ve asil.Ben isimlerin kişileri yansıttığını düşünürüm hep, öylede derler geçmişten buyana, ezik sünepe olacağına başı yukarıda,asil ağır biri olsun,tabi tam terside olabiliyor bu kesin birşey değil ama ben olsaydım onu koyardım..Ertuğrul dili biraz zorlayan bir isim bence..

Back
X