- 23 Ağustos 2012
- 51.594
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.172
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katar veremiyorum 20 gün kadar az bi gün kaldı doğuma allahın izniyle bu oğlum olacak ama ben hala isme karar veremedim alparslan ismini eşim ve biçok kişi istiyo seçenekler arasında yiğit ve ertuğrul da var eşim diriliş ertuğrul hastası o yüzden istiyo sizde hangisi daha güzel alparslan mi ertuğrul mu yiğit mi
YiğitKatar veremiyorum 20 gün kadar az bi gün kaldı doğuma allahın izniyle bu oğlum olacak ama ben hala isme karar veremedim alparslan ismini eşim ve biçok kişi istiyo seçenekler arasında yiğit ve ertuğrul da var eşim diriliş ertuğrul hastası o yüzden istiyo sizde hangisi daha güzel alparslan mi ertuğrul mu yiğit mi
Alparslan fazla siyasi görüş belirtiyor, yarın öbür gün çocuk başka kafada olursa hoşuna gitmeyebilir belki. Yoksa ben de anadilimizden isim severim, desteklerim.
Eski işyerimde Kürşad vardı hem de d yleAlakasız bir siyasi görüştendi.
Yiğit derim. Yiğit Alp olsa mesela?
Yiğit güzel diğerleri biraz ağırKatar veremiyorum 20 gün kadar az bi gün kaldı doğuma allahın izniyle bu oğlum olacak ama ben hala isme karar veremedim alparslan ismini eşim ve biçok kişi istiyo seçenekler arasında yiğit ve ertuğrul da var eşim diriliş ertuğrul hastası o yüzden istiyo sizde hangisi daha güzel alparslan mi ertuğrul mu yiğit mi
Yiğit Yekta güzel bir isim olabilirKatar veremiyorum 20 gün kadar az bi gün kaldı doğuma allahın izniyle bu oğlum olacak ama ben hala isme karar veremedim alparslan ismini eşim ve biçok kişi istiyo seçenekler arasında yiğit ve ertuğrul da var eşim diriliş ertuğrul hastası o yüzden istiyo sizde hangisi daha güzel alparslan mi ertuğrul mu yiğit mi
Bu arada ikinci ismi hazır metin olacak inşallah
Katar veremiyorum 20 gün kadar az bi gün kaldı doğuma allahın izniyle bu oğlum olacak ama ben hala isme karar veremedim alparslan ismini eşim ve biçok kişi istiyo seçenekler arasında yiğit ve ertuğrul da var eşim diriliş ertuğrul hastası o yüzden istiyo sizde hangisi daha güzel alparslan mi ertuğrul mu yiğit mi
Yiğit değil yiğit alpKatar veremiyorum 20 gün kadar az bi gün kaldı doğuma allahın izniyle bu oğlum olacak ama ben hala isme karar veremedim alparslan ismini eşim ve biçok kişi istiyo seçenekler arasında yiğit ve ertuğrul da var eşim diriliş ertuğrul hastası o yüzden istiyo sizde hangisi daha güzel alparslan mi ertuğrul mu yiğit mi