• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim edin lutfennn !

krdlnn06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
28
3
86
Arkadaslar merhaba. Benim 2bucuk senelik bir iliskim var.4 yil pesimde kostuktan sonra lise sonda cikmaya basladik. Ayni sehirde universite kazandik. Ilk sene hersey cok guzel gidiyordu. Surekli bnimle olmak istiyordu heo yanimda oluyordu. Ancak bu sene okul basldginda ankaraya gittik ve orada ulkucu teskilatina girdi. Beni cok ihmal ettim defalarca tartstik ama hep gonlumu aldi. Okul btti tam memlekete donduk rahatiz dedim ancak kuzeni de (erkek) bizimle geldi memlekete normalde baska yerde oturuyor. Ve sevgilimin bensiz gitmesini istemedgim bir plaj vardi. Ben kuzeninin yaninda gitme dedim. Kuzeni dalga gecmis bununla kılıbık falan diye. Buda bana isteyim diyerek yalan soyleyip denize gitmis. Bende aninda yakaladim mesajlarda konum bilgisi yaziyordu bana gonderdigi. Iate baya kizdim kavga ettik falan. Sonra oturduk konustuk ayrilmak istedgmi bana ilk defa yalan soyledgni falan soyledimm bu arada iliskide ben hep baskin taraftim hep beni dinlerdi cekinirdi yanlis bisy yapmaktan. Sanirim oda patladi ve herkes bana kilibik diyor bikt artik sana inat gittm oraya. Beni yalan sen ittin falan dedi. Ayrilmak istemedgini beni cok sevdgini bnun bidaha olmayacagini ama artik arada erkrk erkege takilmak istedigini soyledi. Bendende artik trip atmamami istedi. Bu sekilde anlasabilirz dedi. Ve surekli mesaj atip habet vermek istemiyormus. Cok bunaltiyormusum onu ki benim istedig sadece nerde oldugunu bilmek.ne yapmayliy sizce? Bir anda benden uzaklasmaya basladi. Benden ayri takilmak istemeye basladi ki onun arkdslari dogal olarak benimde lise arkadasim kucuk bi yerde yasiyoruz. Lutfen yardim edin ayrilmaliy. Cunku artik hep birilerinin cikipta iliskimizi boyle bozmasindan ve sevgilimin onlari dinlemesinden biktim. Yardim edin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaslar merhaba. Benim 2bucuk senelik bir iliskim var.4 yil pesimde kostuktan sonra lise sonda cikmaya basladik. Ayni sehirde universite kazandik. Ilk sene hersey cok guzel gidiyordu. Surekli bnimle olmak istiyordu heo yanimda oluyordu. Ancak bu sene okul basldginda ankaraya gittik ve orada ulkucu teskilatina girdi. Beni cok ihmal ettim defalarca tartstik ama hep gonlumu aldi. Okul btti tam memlekete donduk rahatiz dedim ancak kuzeni de (erkek) bizimle geldi memlekete normalde baska yerde oturuyor. Ve sevgilimin bensiz gitmesini istemedgim bir plaj vardi. Ben kuzeninin yaninda gitme dedim. Kuzeni dalga gecmis bununla kılıbık falan diye. Buda bana isteyim diyerek yalan soyleyip denize gitmis. Bende aninda yakaladim mesajlarda konum bilgisi yaziyordu bana gonderdigi. Iate baya kizdim kavga ettik falan. Sonra oturduk konustuk ayrilmak istedgmi bana ilk defa yalan soyledgni falan soyledimm bu arada iliskide ben hep baskin taraftim hep beni dinlerdi cekinirdi yanlis bisy yapmaktan. Sanirim oda patladi ve herkes bana kilibik diyor bikt artik sana inat gittm oraya. Beni yalan sen ittin falan dedi. Ayrilmak istemedgini beni cok sevdgini bnun bidaha olmayacagini ama artik arada erkrk erkege takilmak istedigini soyledi. Bendende artik trip atmamami istedi. Bu sekilde anlasabilirz dedi. Ve surekli mesaj atip habet vermek istemiyormus. Cok bunaltiyormusum onu ki benim istedig sadece nerde oldugunu bilmek.ne yapmayliy sizce? Bir anda benden uzaklasmaya basladi. Benden ayri takilmak istemeye basladi ki onun arkdslari dogal olarak benimde lise arkadasim kucuk bi yerde yasiyoruz. Lutfen yardim edin ayrilmalimiyim. Cunku artik hep birilerinin cikipta iliskimizi boyle bozmasindan ve sevgilimin onlari dinlemesinden biktim. Yardim edin

Biraz fazla sikiorsun gibi geldi bana.. arada bir insan arkadaslariyla biryere cikabilmeli.. sen hic yapmiyormusun?

Canım çocuk haklı biraz erkekler için çok büyük bir şey sanki sevgilisinin sözünü dinleyince erkekligi zedeleneyecek . Aynı şeyi sen yapsan neler der . Ayrılma derim ama söyle bi durum olacak ileride aranız soğumaya başlayacak mutlaka senin onu bu kadar sevmen biraz da seni dinlemesinden kaynaklanıyor gitme dediğin bi yere gidince iyice sınırın bozulacak . Sözünün dinlenmesine alıştın sonuçta gittikçe kendini yipratirsin

Evet haklisiniz ancak daha once hic boyle bisey olmamisti. Yeni birileri girince hayatina hep beni bi tarafa birakiyo arkadaslarindan hevesini alinca tekrar bana ilgi gosteriyo.

Biraz fazla sikiorsun gibi geldi bana.. arada bir insan arkadaslariyla biryere cikabilmeli.. sen hic yapmiyormusun?

Iste sikintida bu ben yapiyordum ancak 2 senede kimseyle gorusturmedi beni herkesi kaybettim etrafimdaki.sirf sevgilim yalniz kalmasin diye. Ama kendine arkadas edinince beni yalniz birakti.eskiden asosyaldi ben sosyaldim.simdi tam tersi olduk.

bırak haber etmesin. bi süre sonra zaten otomatikmen kendisi söylemeye başlar...
erkek erkegede takılsınlar... sen aralarında ne gezicen allah aşkına:51:

Düştüğün durumu çok iyi anlıyorum. Önceleri kuralları onlar koyar sen uyarsın daha sonra senın etrafında kimse kalmayıncaya kadar devam ederler. Bir bakmışsın her sey tersıne donmus o ozgurluk ıster olmus. Ben fazla sıkmaya karsıyım fakat birbirinizden haberdar olmanız gerektiğini de düşünüyorum.Eğer sevgilin 2 gunluk ınsanların ağzıyla sana karsı tavırlarını belırlıyorsa ona haddini bildir ve kesinlikle ayrıl.Göreceksin 2 gun sonra tıpış tıpış donecek. Fakat bu ayrılık surecınde sosyal ağlardan ona yonelık paylaşım yapma. öyle bir tepkini koy ki aklı basına gelsin .Erkek milleti işte...

Dediklerinizin hepsini yaptim. Iki gun aramadim sormadim surekli aradi neden aramysun falan dedim bende ozgur olmak istiyordun arkadslarinla takilirken aramak istemedim bende dedim. Kiz arkadaslarimla takildim bende baya kiskandi aradi falan. Bugun bulustuk denize gittik.surekli optu beni seni ozledim dedi daha neler neler. Sanirim duzelicek gibi bakalim. Ama anladim ki kuzeni aklini yikiyorm

Arkadaslar merhaba. Benim 2bucuk senelik bir iliskim var.4 yil pesimde kostuktan sonra lise sonda cikmaya basladik. Ayni sehirde universite kazandik. Ilk sene hersey cok guzel gidiyordu. Surekli bnimle olmak istiyordu heo yanimda oluyordu. Ancak bu sene okul basldginda ankaraya gittik ve orada ulkucu teskilatina girdi. Beni cok ihmal ettim defalarca tartstik ama hep gonlumu aldi. Okul btti tam memlekete donduk rahatiz dedim ancak kuzeni de (erkek) bizimle geldi memlekete normalde baska yerde oturuyor. Ve sevgilimin bensiz gitmesini istemedgim bir plaj vardi. Ben kuzeninin yaninda gitme dedim. Kuzeni dalga gecmis bununla kılıbık falan diye. Buda bana isteyim diyerek yalan soyleyip denize gitmis. Bende aninda yakaladim mesajlarda konum bilgisi yaziyordu bana gonderdigi. Iate baya kizdim kavga ettik falan. Sonra oturduk konustuk ayrilmak istedgmi bana ilk defa yalan soyledgni falan soyledimm bu arada iliskide ben hep baskin taraftim hep beni dinlerdi cekinirdi yanlis bisy yapmaktan. Sanirim oda patladi ve herkes bana kilibik diyor bikt artik sana inat gittm oraya. Beni yalan sen ittin falan dedi. Ayrilmak istemedgini beni cok sevdgini bnun bidaha olmayacagini ama artik arada erkrk erkege takilmak istedigini soyledi. Bendende artik trip atmamami istedi. Bu sekilde anlasabilirz dedi. Ve surekli mesaj atip habet vermek istemiyormus. Cok bunaltiyormusum onu ki benim istedig sadece nerde oldugunu bilmek.ne yapmayliy sizce? Bir anda benden uzaklasmaya basladi. Benden ayri takilmak istemeye basladi ki onun arkdslari dogal olarak benimde lise arkadasim kucuk bi yerde yasiyoruz. Lutfen yardim edin ayrilmaliy. Cunku artik hep birilerinin cikipta iliskimizi boyle bozmasindan ve sevgilimin onlari dinlemesinden biktim. Yardim edin

Canim kusura bakma ama sen sevgilini cok skmissin. Cocuk bunalmis. Illa sevgilisi var diye hayatini sana baglamak zorunda degil.. Ne sen ne de o.
Eger devam edersen daha cok skilabilir. Ve sana olan sevgisini koreltebilir. Bence cevap atmayip trip yaparak olayi uzatip baska bir boyuta gwtirme. Bu sefer 'yeter cok oluyo' der.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben sevgilimi siktigimi dusunmuyorum ama. Beni bu hale getirende o. Cevremdeki tum arkdaslrimi kaybettim ben onun icin. Hep benim yanimda olmak istedi bende o zamanlar cok bunalmistm ama hic agzimi acmadim smdi kimsem kalmadi. Ama o arkadas edinince bir anda ozgur olmak istiyo anlam veremiyrum sadce. Biz ayni sehirde universite okuyoruz.aarada birbirmizde kaliyoruz. Ama kuzeni gelince bi anda degisti anlamiyorum yani.

Birbirinizi kısıtlamayin bence.. ne kadar severseniz sevin bir zamandan sonra insanı bayiyor sürekli birine hesap vermek haber vermeden hareket edememek falan

5 yıllık evlilik 6 yıllık beraberlik birbiriimiz olmadan bi yere gitme sayımız iki elin parmağını gecmez helede benim istemedipim bi yere yada onun istemwdiği bi yere asla gitmedik her şeyin başında yalan söylemiş yakalanmasaydı söylemiyecekti ve yakalanmadan bu tarz seyler yapmaya devam edecekti belkide bilmiyorum bana ters geliyo bu tip şeyler biz eşimle hani derler ya tuvalete bile yanlız gitmeyen tipteyiz hiçte sıkılmıyor bunalmıyoruz yapı meselesi sanırım bunlar evcimen tipleriz ikimizde sen de sanırım öylesin ve sevgilin pek değil eğer evlilik düşünüyosan evlenince gezip tozmaya devam edecek gibi şu yalan. Söyleyip plaja gitme işini evliyken yapsa af edebilir misin

5 yıllık evlilik 6 yıllık beraberlik birbiriimiz olmadan bi yere gitme sayımız iki elin parmağını gecmez helede benim istemedipim bi yere yada onun istemwdiği bi yere asla gitmedik her şeyin başında yalan söylemiş yakalanmasaydı söylemiyecekti ve yakalanmadan bu tarz seyler yapmaya devam edecekti belkide bilmiyorum bana ters geliyo bu tip şeyler biz eşimle hani derler ya tuvalete bile yanlız gitmeyen tipteyiz hiçte sıkılmıyor bunalmıyoruz yapı meselesi sanırım bunlar evcimen tipleriz ikimizde sen de sanırım öylesin ve sevgilin pek değil eğer evlilik düşünüyosan evlenince gezip tozmaya devam edecek gibi şu yalan. Söyleyip plaja gitme işini evliyken yapsa af edebilir misin

Affedemezdim sanirim.ama oda evcimn biriydi yani inanin hic boyle bisy yptigini gormedim daha once ben. Hakikatten cok iyi bir insan cok saf.bu yuzden ona yakistramadim ya

Belkide gercek yuzu bu ve sen bunu ilk defa gördün hem yalan var hemde istemediğin bişeyi yapmış iyi düşün evlilik sevgi üstünde değil saygı ve güven üstünde yürür bunu unutma

Belkide gercek yuzu bu ve sen bunu ilk defa gördün hem yalan var hemde istemediğin bişeyi yapmış iyi düşün evlilik sevgi üstünde değil saygı ve güven üstünde yürür bunu unutma

Son bi kac gundur bana inanilmaz iyi davraniyo iltifat ediyk surekli bulusmak istiyor falan. Dayanamadim dengesiz misin sen dedim. Bana ne dedin simdi napiyosun bi karar ver ben hayatimi sana gore degistiremem dedim. Yalan soyledigi gun beni cok kirdigni uzdugunu anladigini soyledi. Defalarca ozur dilesem az falan dedim annesi aradi bugun annesine anltmis. Bi sikintimi var kizim falan diye sordu anneside. Dediklerinizde sonuna kadar haklisiniz. Ama ben bi kere aldatildim. Acisini cok iyi biliyorum.yillar sonra boyle birini sevdim sanirim birkez gormezden gelicem.gercekten onu cok seviyorum.

Son bi kac gundur bana inanilmaz iyi davraniyo iltifat ediyk surekli bulusmak istiyor falan. Dayanamadim dengesiz misin sen dedim. Bana ne dedin simdi napiyosun bi karar ver ben hayatimi sana gore degistiremem dedim. Yalan soyledigi gun beni cok kirdigni uzdugunu anladigini soyledi. Defalarca ozur dilesem az falan dedim annesi aradi bugun annesine anltmis. Bi sikintimi var kizim falan diye sordu anneside. Dediklerinizde sonuna kadar haklisiniz. Ama ben bi kere aldatildim. Acisini cok iyi biliyorum.yillar sonra boyle birini sevdim sanirim birkez gormezden gelicem.gercekten onu cok seviyorum.

Annesini boşver onlar hep oğullarını düşünür eski Sevgilimin annesi de beni çok severdi hep öz kızım gibisin derdi derdimi dinledi filan ama çocuk beni aldatmis kadın da bunu biliyomus o kızı sevmediği için bana yok öyle bir şey kız yalan soyluyo filan demişti . Ve haklısın da yani erkek arkadaşımla biz birbirimiz olmadan hiç bi yere gitmiyoruz bi kere bana böyle bi cümle kurdu çok mesajlasmayalim artık diye bende mesaj atmadim bi kaç saat dayanamadı bensiz tek gittiği yer idman ve internet cafe yani onun dışında hiç bi şekilde bana arkadaşlarımla olucam deme lüksü yok ben onun için hiç bi yere gitmiyorum arkadaşlarımla buluşmuyorum eğer ben bunları yapıyorsam o da benim için yapacak Bu kadar basit eğer o istediği gibi davranırsa bende öyle davranırım o şekilde de yürümez. çocuk eğer sana bağlıysa seni kaybetmekten korkuyorsa konuş bu konuda bence ki arkadaşlarına seni tercih etmesi çok saçma onlarla bi hayat düşünmüyor sonuçta ben dayanamadim sanırım canım ya

Back
X