- 10 Temmuz 2014
- 28
- 3
- 86
Arkadaslar merhaba. Benim 2bucuk senelik bir iliskim var.4 yil pesimde kostuktan sonra lise sonda cikmaya basladik. Ayni sehirde universite kazandik. Ilk sene hersey cok guzel gidiyordu. Surekli bnimle olmak istiyordu heo yanimda oluyordu. Ancak bu sene okul basldginda ankaraya gittik ve orada ulkucu teskilatina girdi. Beni cok ihmal ettim defalarca tartstik ama hep gonlumu aldi. Okul btti tam memlekete donduk rahatiz dedim ancak kuzeni de (erkek) bizimle geldi memlekete normalde baska yerde oturuyor. Ve sevgilimin bensiz gitmesini istemedgim bir plaj vardi. Ben kuzeninin yaninda gitme dedim. Kuzeni dalga gecmis bununla kılıbık falan diye. Buda bana isteyim diyerek yalan soyleyip denize gitmis. Bende aninda yakaladim mesajlarda konum bilgisi yaziyordu bana gonderdigi. Iate baya kizdim kavga ettik falan. Sonra oturduk konustuk ayrilmak istedgmi bana ilk defa yalan soyledgni falan soyledimm bu arada iliskide ben hep baskin taraftim hep beni dinlerdi cekinirdi yanlis bisy yapmaktan. Sanirim oda patladi ve herkes bana kilibik diyor bikt artik sana inat gittm oraya. Beni yalan sen ittin falan dedi. Ayrilmak istemedgini beni cok sevdgini bnun bidaha olmayacagini ama artik arada erkrk erkege takilmak istedigini soyledi. Bendende artik trip atmamami istedi. Bu sekilde anlasabilirz dedi. Ve surekli mesaj atip habet vermek istemiyormus. Cok bunaltiyormusum onu ki benim istedig sadece nerde oldugunu bilmek.ne yapmayliy sizce? Bir anda benden uzaklasmaya basladi. Benden ayri takilmak istemeye basladi ki onun arkdslari dogal olarak benimde lise arkadasim kucuk bi yerde yasiyoruz. Lutfen yardim edin ayrilmaliy. Cunku artik hep birilerinin cikipta iliskimizi boyle bozmasindan ve sevgilimin onlari dinlemesinden biktim. Yardim edin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.