Yardım edin nasıl kendimi af ettiririm

• Konu Sahibi Konu Sahibi EMM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aradım cıkmadı, sonra tekrar aradım meşgule attı bende gidip evi bastım. Basmama ayrı kızdı tüm ailesi orda olup kücük düstügüne ayrı kızdı
Bu ne ya tehlikeli gelir insana böyle hareketler iki ki arayınca bana ulaşamayan evimi bassa manyak herhalde der bende ayrılırım neden böyle takıntılı hareketler. ?

Reactions: EMM
Ondan haklı diyorum ya
Valla biraz bekleyin, hiç ilişmeyin derim bir süre. Çünkü siz yaklaşmaya çalıştıkça sinirini daha da artıracaksınız. Aklına gelecek ha bire. O yüzden bir süre unutmasını bekleyin derim. Yani ben olsam bana böyle yapılmasını tercih ederdim.
Ondan sonra affettirme çabasına girin derim.

Evini basmanız dışında başka vukuatlarınız da var sanırım, sabrı taşmış gibi gözüküyor. bi kaç hafta uzak durun ses gelmezse sakince ''nasılsın'' falan dersiniz.

Reactions: EMM
Evini basmanız dışında başka vukuatlarınız da var sanırım, sabrı taşmış gibi gözüküyor. bi kaç hafta uzak durun ses gelmezse sakince ''nasılsın'' falan dersiniz.
Yok bir sabahı tartıştık, bu nasıl sana yazıyor yüzmü verdin diye. Aksamınada ailesine rezil ettim güvenmeyip eve geldigim icin kızdı

Konu sahibi,bu tavsiyeye uyun. Siz yazdikca ben yerin dibine giriyorum. Bana ne oluyor ise

Haklısınız baska cagrem yok

Oha. İyi tarafından bakalım o aileye gelin gidersen herkes senden korkar, ağzını açamaz.
Ayyy ben de görümce adayıyım. Annem kesin reddeder, oğluşu kıymetlidir çünkü, elin kızının ev falan bastığını görse bu kız oğlumu öldürür diye ortalığı ayağa kaldırır. Ben de bir acaba derim yani.

Aksam saatı cıktım yukarı kapıya tıkladım açtı eve daldım. Ben kız ararken aile cıktı
Şu yazdıklarınızı bana 10 yıllık kocam yapsa yeminlen boşarım. Adamı darlamayın artık, devam ederseniz sıvamak olur. Affedeceği varsa, affetmek isterse eder zaten.

Birde kendimi affetirmek icin cok gittim üstüne. Galiba gercekten sinirin gecmesini beklemem lazım

ya düşünüyorum kadınlar boşuna şüpheye kapılmaz illa ki bi şeyleri hissediyoruz bunun bilimsel bi açıklaması yok ama kadın hissediyor işte bi şekilde, keşke tepkiniz bu kadar büyük olmasaydı, onun böyle aşırı kızması da tuhaf geldi açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…