Yardım edin nasıl kendimi af ettiririm

• Konu Sahibi Konu Sahibi EMM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ev bastım derken gecenin bi vakti kapiyi falan mi yumruklaniz , biri bana ds yapsa çok kizardim.şuan uzerine gitmeyin biraz sakimlessin bence sonrasinda huyuna gore harekete gecersiniz

Onun affedesi yoktur, biraz kafa dinlemek istiyordur. Belki de ayrılmak istiyordur, bahane edecektir bunu. Bence de salın adamı biraz.
Ayy Margaret Hanım ama affetmek istememekte de haklı değil mi ya?
Kendimden pay biçtim. Annem zaten zor seven biridir, şöyle biri var, seviyorum vs. diyorum. Sonra adam pat diye kıskançlık krizine girip evimi basıyor, annem de şahit oluyor. Oradan dönmez bir daha yani. :KK51:

Aradım cıkmadı, tekrar aradım meşgule attı sinirlenip evi bastım😔 bütün aile toplanmiş bilmiyordum😔
Neden bastınız ki bir haltlar karıştırdığını mı düşündünüz?
Öyle gürültüyle ev basarak da faka bastıramazsınız ki anlamadım olayı.
Zile bassaydınız ya.

Haklı valla adam, üzüldüm. Benim evime de sevgilim böyle gelse hem de telefonu açmadım diye korkarım. Şimdi böyle yapan yarın ne yapmaz diyerek, şiddetin kadını erkeği yok.

Çok mahcup edici bir davranış ya. Sizi savunamaz bile, alan bırakmamışsınız ki. Annesi dese oğlum ev basan kızla ne işin var, her zaman canına mı okuyor böyle diye, ne cevap verecek adam?
Ondan haklı diyorum ya 😔

Ayy Margaret Hanım ama affetmek istememekte de haklı değil mi ya?
Kendimden pay biçtim. Annem zaten zor seven biridir, şöyle biri var, seviyorum vs. diyorum. Sonra adam pat diye kıskançlık krizine girip evimi basıyor, annem de şahit oluyor. Oradan dönmez bir daha yani. :KK51:
Evi bastım derken lafın gelişi sandım, ciddi ciddiymiş. Ve 30 YAZIYLA OTUZ yaşındaymış. 🥲

Neden bastınız ki bir haltlar karıştırdığını mı düşündünüz?
Öyle gürültüyle ev basarak da faka bastıramazsınız ki anlamadım olayı.
Zile bassaydınız ya.
Ortak sosyal me. Vardı eski kız arkadası özledim felan diye mesajlar attı sabahına kavga ettik cıkmayınca kurdum kafamda

Evi bastım derken lafın gelişi sandım, ciddi ciddiymiş. Ve 30 YAZIYLA OTUZ yaşındaymış. 🥲
Ben de 30 yaşındayım. Bugün ben de sevgilime bir müddet ulaşamadım. Gidip iş yerini mi bassaydım ne? :KK53:
Onun yerine sakince bana ulaşmasını bekledim, ulaşınca usul usul canına okudum. O da bir daha yapmayacağım, özür dilerim dedi, kapattık. :KK51:He ama ben daha çok başına bir şey geldi diye korktum, kaza bela geldi aklıma. Çok seviyorum ne yapayım? :KK37:

Back
X