Yaaa tabiki var, zaten ben 24 saat onlara birakicam demiyorum ki, gunde birkac dakika, bazen birkac saat yeterli, onlar zaten onunla zevk ile oynarlar, zevk ile ona bakarlar. Ben cocugunu onlara birakicam mi dedim.Annenin ve ablanin özel hayatı yokmu
Bir insan cocuk yapmissa kendide bakabimeli bence. Sonucta onlara güvenipte dogurmadin sanirim
Tessekirler canimbenim onerim sakin ikinciyi yapmayin.
onun disinda tasinmaktan cekinmenize gerek yok ,
kucuk ev eger plani sacma degilse guzeldir, temizligi toplamasi kolay olur. Kolay isinir :)
cocukluyken aileye yakin oturmak buyuk avantaj olabilir.
Ancak cocuk yetistirmede alacaginiz her yardim (profesyonel yardimlar haric), yardim eden kisiye secimlerinize karisma, karismasa da yorum yapma hakki verecektir. Ve bu bazen bogucu olabilir. Annenizle iliskinizin dinamigine gore karar vermelisiniz.
Canim cok cok tesekkur ederim yardimjn icin, bunlari yapicam
Ben cok coook buyuk derdim var demedim zaten, cok buyuj dertler icin mi sadece buraya yazmak gerekiyor, bunu bilmiyordum. Insanlik olmus gercekten bugun bunu anladim, yardim etmek yerine cogunuz elestirdiniz, cok buyuk dertler icin mi sadece yardim aramak gerekiyor. size inanamaiyorum gercekten, herkez elestirmeye ve baskasini haksiz gostermeye o kadar merkali ki gunumuzde.
Canim ben gercekten cok pozitif bir insanim, ve cok coook buyuk dertlerim var demedim de, ben sadece bu konuda yardim istedim, konuyu basil buraya tasidilar anlamadim gercekten, anneligime laf ettiler, anneme acidilar sanki ben ona cocugunu birakip gidicem gibi, o onun torunu ve ona zevk ile bakiyor. Nasil boyle topa tutuldum anlamadimBen seni anliyorum, biraz fazla endiselisin. Bende öyleydim ve inan zaman ile alisiyorsun. Sadece biraz özgüven gerekiyor. Sanirim annen biraz daha dominant bir kadin, yani herseyi ele alan bir kadin ve sende buna biraz alistin.
Inan sende herseyin üstesinden geleceksin canim. Yani senin herkesten neyin eksikte? Burdaki önerileri yaptiginda ilk basta biraz tuhaf hisedebilirsin, gerilebilirsin ama hep yaptiginda alisiyorsun, hatta uzmani oluyorsun. Pozitif ol, yapacaksin, basaracaksin.
Yaaa tabiki var, zaten ben 24 saat onlara birakicam demiyorum ki, gunde birkac dakika, bazen birkac saat yeterli, onlar zaten onunla zevk ile oynarlar, zevk ile ona bakarlar. Ben cocugunu onlara birakicam mi dedim.
Ah canim zorlanan bir kisi cikti hahaha, yorumlari okudun ni bilmiyorum ama burdaki kimse hic ama hic zorlanmamis nasil anlamadim, herkez yanliz ve hic zorlanmadan buyutmus cocoukalriniİki çocuktan sonra bırakın anneme yakın yerde yaşamak kapısın da yatmaya razıyım ilk oğlum da çok zorlandım hem de çok ikinci oğlum geldi çok şükür inşallah daha kolay büyütürüm diyorum keşke öyle imkanım olsa allah başımdan eksik etmesin annemi
Tesekkur ederim canim benim sononda birkac guzel yorum geldi, yoksa gercekten moralimi bozdular, hic kimse zorlanmamis sandimKüçük bebeğiniz varken diğer işlere yetişememeniz çok normal. Annenize yakın oturmak, daha küçük bir ev işinizi kolaylaştırır. Bazen ailelere yakın oturmak problem olabiliyor. Ama kesin problem olacak diye bir şey de yok. Uzaktan bakınca artılar eksilerden fazla gibi geldi bana :)
Ah canim zorlanan bir kisi cikti hahaha, yorumlari okudun ni bilmiyorum ama burdaki kimse hic ama hic zorlanmamis nasil anlamadim, herkez yanliz ve hic zorlanmadan buyutmus cocoukalrini
Canim ben gercekten cok pozitif bir insanim, ve cok coook buyuk dertlerim var demedim de, ben sadece bu konuda yardim istedim, konuyu basil buraya tasidilar anlamadim gercekten, anneligime laf ettiler, anneme acidilar sanki ben ona cocugunu birakip gidicem gibi, o onun torunu ve ona zevk ile bakiyor. Nasil boyle topa tutuldum anlamadim
Evet ya herkes super anne ve super kadin masallah her ise hic zorlanmadan yetisiyorlar, ve hic de yardima ihtiyaclari yok. Biz abartiyoruz bu isleri yoksa hersey cok cok kolay ahhahaHerkes süper kadın ya... her bebeğin huyu farklı. Her annenin düzeni farklı ama anlatamazsın. Kesin senin eksikliğindir.. nasıl yapamıyorsun
Yok canım okumadım yorumları belki de o yorumları yapanların öyle gidecek bir lüksü yoktu... ben kendim çok zorlandım 1 senede toplam 4.5 ay annemin yanında kaldım. Birin de o kadar bunaldık ki eşim ilk uçağa bileti alıp göndermişti beniAh canim zorlanan bir kisi cikti hahaha, yorumlari okudun ni bilmiyorum ama burdaki kimse hic ama hic zorlanmamis nasil anlamadim, herkez yanliz ve hic zorlanmadan buyutmus cocoukalrini
ben de cok yüklenmek istemedim ama cogunluga katılıyorum. benim yanimda kimse yoktu doğumdan sonra hastanede annem iki gece kaldi eve geldim döndü, sezaryen dogum yapmama ragmen hemen ayaklanip ev islerine de basladim baska da carem yoktu. ev alışverişini bebek alışverişini hep kendim yaptım. 3 hafta once de bebegim 10 aylikken ise basladim cok şükür ev isleri yetisiyor minigime de vakit ayirabiliyorum.Kimse sizin anneliginize laf etmemiş, 6 aylık çocukla yemek yiyemeyip, alışverişe çıkamayısınızın abartı olduğunu söylemiş, ablaya anneye güvenerek çocuk bakmanin doğru olmadığını söylemiş..
3 yaşında ve 6 aylık iki çocuğum var doğumda kayinvalidem bir hafta yanında durdu sadece, annemin benimle ilgilenme lüksü yok, ama herşeyimi kendim yapıyorum ve birde çalışan anneler meselesi var ki ona hiç girmeyeyim su durumda, çok abartmışsınız çocuk sahibi olma meselesini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?