Yardım edin nolur çok kotuyum..

Sanırım onu yaptım gitmeden ağladım niye geldin diye sonra dusa girdim aglamam bi türlü yatismadi aradım sen beni yaktın sende cayir cayir yan dedim kapadim sonra arkadaşına msj attım1000tl alacağım vardı o serefsize soyle Parayı hemen yatirsin aramızda alicak vericek kalmasın dedim zaten aradığımda özür dilerim bi daha gelmicem falan dedi

Ben zaten suan kendime aciyorum neden geldin dedim özledim dedi neden gidiyosun dedim ileriye dönük ilişki istemiyorum dedi yapamam dedi 1 sene çıktık bunları asla söylemedi şimdi inanamıyorum neden diyorum istemiyorum diyo kafam allak bullak diyo bana adam akıllı sebep bile söylemedi beni darmadağın etti ve defoldu gitti

Çünkü başka biri var. Kafası ondan allak bullak.. Ama zararın neresinden dönerseniz kâr.. Sizi de elinde tutmaya çalışıyor. Gerçekten size zararindan başka hiçbirşeyi olmayan biri için değer mi? Düşünmeye bile değmez.. Siz şanslısınız ki uzaksiniz.. Sizi karıştırıp karıştırıp gitmesine izin vermeyin. Kangrenli bölgeyi kesip atin. Şükür edeceksiniz.

Inan unutuyodum aglamiyodum hayatıma devam ediyodum ama bugün beni alt üst etti gitti şimdi o kadar çaresiz hissediyorum ki kendimi anlatamam nefes almaya bile halim yok

Inan unutuyodum aglamiyodum hayatıma devam ediyodum ama bugün beni alt üst etti gitti şimdi o kadar çaresiz hissediyorum ki kendimi anlatamam nefes almaya bile halim yok
Bol dua edin.. Zamanla geçiyor. Geçmez dediğimiz hersey geçiyor inanın ki.. Onemli olan çabalamak. Hayır niye çaresiz olasiniz ki.. Bir kalkın silkelenin. Suslenip puslenip disari çıkın. Yalnız kalmayın. Kendinizi kapatmayin.

İşte dune kadar bu dediklerinin hepsini yapiyodum namaz kiliyodum dua ediyodum geziyodum aklıma gelmiyodu ama bugün çok kotuyum tramva gibi kabus gibi neye uğradığımı şaşırdım

İşte dune kadar bu dediklerinin hepsini yapiyodum namaz kiliyodum dua ediyodum geziyodum aklıma gelmiyodu ama bugün çok kotuyum tramva gibi kabus gibi neye uğradığımı şaşırdım
Bırakmayın.. Onun için de değil. Devam edin.. Rahatlayacaksiniz. Su an çok yeni olduğu için. Daha güçlü olmalısınız aslında. Çıkın gezin. Arkadaşlarınızla görüşün. Kendinizi kapatmayin. Kafasınızi ne kadar meşgul ederseniz o kadar iyi.

Söyleyeceklerim hoşuna gitmeyecek;
(Eger hemen iletişim kurmak istiyorsan)
Para mevzusunu vermeyecek. Çünkü bu durumu rolantiye alırsa bir gün bunu bahane edip tekrar arayacak. Ve fakat iletişim bu yönde sonuçlandığı için artık 1 hafta 1 ay değil muhtemel 3-5 ayı bulacak.
Ama rahat olmaya çalış 5ay nedir ki.

Aradan zaman geçtiğinde yaptıklarına üzülecek,kendine acıyacak,pişman olacak şeyler yapma. Ölçme biç tart düşün kendini yumuşatmanın bi anlamı yok. Ver yolu gitsin. Ne aşklar bitiyor kısa sürede toplarsın kendini

dua edeceğim kardeşim Allah korumuş aldatırdı Allaha için yaşa üstesinden geliriz

Ona bakmamak için geçen hafta faceden silmistim oda yediremedi engelledi sonra engeli kaldırdı para mevzusunu açtı bende hiç uzatmadan hesap numaramı gönderdim beklemiyordu benden. Bugün geldiğinde o konuyu da açtı durumum sıkışık falan dedi hiç ses etmedim normalde istemezdim huyum değil ama yaptigindan sonra dayanamadım arkadaşına msj attım

Bak bunu şunun gibi düşün;
Boşanacaksınız arada çocuk var. Adam kadını özlediğinde ya da hevesini dışarda alıp geri dönmek istediğinde ne yapar çocukları öne atar. Burada iletişim kaynağımız da para.
Keza o açmış konuyu. Zekice bir davranış planlı programlı. Bu da canını yakabilir ama çok irdeleyip kendini doldurma.
Gurur yapıyorsun ah nasıl kandım vs diyorsun da, dün kim olsa aynı tepkiyi verirdi. Ben de alırdım eve. Yahu adam kapıya dayanmış. Bu nedenle çok üstüne gelme kendinin. Sen olması gerekeni yapmışsın. Senaryo yaşanıyoruz ki duygularla hareket ediyoruz.

Burda çoğu insan beni aşağıladı bi tek sen anladın beni teşekkür ederim. Onla para ya da başka bişey için muhatap olmak istemiyorum artık. Allahından bulsun çok yaktı canımı nasılsın diye bakmaya geldim dedi iyi olduğumu adı gibi biliyodu bunu yapmicakti benim ona hicbi kötülüğüm dokunmadı bıktım artık aglamaktan ben güçsüz biriyim çabuk yikiliyorum çok duygusalim kaldiramiyorum artık

Bir de benim derdimi bilsen... ateş düştüğü yeri misali.
Seni çok iyi anlıyorum çünkü duruma odaklanıp dürüstçe empati yaptım.
Senin şu yaptığın şeyi benim/birilerinin bugün yarın yapmayacağı garanti değil.
Bir kere her şeyden önce gururu okşanır bir kadının. Vay be adam kapıya gelmiş, seviyor ya kesin seviyor. Olağan bir bilinçaltı bu. Bazen normalleştirmek gerekir durumları.
Bak yaptığın şey "normal"
Sonrası onun terbiyesizliği/vicdansızlığı.
Sen kendine yaptığın bu "kabul"ü normal olarak inandırırsan, inan bana onunla bile dalga geçer hıyar der geçersin.
"Amaaan kim olsa aynı şeyi yapar"
Bunu bil. ♡

Daha ne yapacaksın gerekeni yapmışsın .

Keşke ben yapmasaydim. Benimle oynadı resmen Allah indan bulsun inşallah ona hiç beddua etmemiştim ama bugün farklı yaktı canımı

Durduk yere terk ettiyse baska biri vardir, o gece sarhosken yalniz diye gelmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…