- 3 Aralık 2014
- 464
- 106
- 103
- 32
- Konu Sahibi forestnight
-
Senin başından ne geçti anlatmak ister misin?Benim şu yazdığım en son şeyi yarın bir daha oku
Link paylaşayım ama olur mu bilemedim.Senin başından ne geçti anlatmak ister misin?
Hmmm olmadı ama sanıyorum şu anda trend konularda var.Senin başından ne geçti anlatmak ister misin?
Ben sirami saldım :) maaşallah çok azimlisin hayran kaldım Allah gönlüne göre versin inşallah istedigin forma kavusursun oda gorsun bakalım neler kaybettiğiniEki Görüntüle 1661431
Özetle bu aslında.
Ama ben çözümledim gibi. Sus ve bekle. Bir de zaten aylardır dietteyim 14 kilo verdim hala daha devam ediyor. Zaten her sabah motive uyanıyorum. Kafayı oyalamak gerek, bilirsin nasılsa arayacaklar
Evet aslında bu kadar basit. Normalleştir içinde bulunduğun durumu normalleştir. Daha iyi hissedeceksin. . . . .Ben sirami saldım :) maaşallah çok azimlisin hayran kaldım Allah gönlüne göre versin inşallah istedigin forma kavusursun oda gorsun bakalım neler kaybettiğini
Evet orda haklısın nedense ben kendime deger vermiyorumMuhtemelen yeterince yüklenilmiştir sana bir de ben girmiyim oralara. Sadece kendini böyle bir adamdan vazgeçemeyecek kadar aciz görme. Kendini sev inan orda başlıyor her şey. Herkes aptallık yapar herkes saçmalar bir kerede olsa. Sen ısrar ediyosun,etme. Cidden sev kendini önemli gör. Yoksa başkası sana senin kendine verdiğin değerden fazlasını vermez zaten.
Ben en azından kafamda bitirmistim ama kapıya gelince önce şaşırdım hangi kız olsa alırdı ki ben aksi olacağına inanmıyorum sonra ışte dediğim gibi özledim falan filan deyince ben dayanamadım bende ozlemisim çünkü ama böyle olacağını yemin ederim bilmiyodumBiz bıktık sen bıkmadın oyuncak oldun adamın elinde niye duygusala bağlıyorsun ki ! Neden ders almıyorsun ?
Anlıyorum demek istedigini. Ama 1 yıl çıktık en başlarda evlilik düşünmüyorum diyordu açıkça sonra kendi kendine hayal kurmaya başladı oturucagimiz eve kadar o hayal ediyordu ve bu sözlerinde samimi olduğuna kalibimi basarim her ne olduysa yazın değişti sonra is bu noktaya geldi anlam veremiyorum dünde sordum neden geldin dedim özledim dedi neden gidiyosun dedim ileriye dönük ilişki istemiyorum dedi ağladım zirladim çok dokundu dedim gelmeseydin ben iyiydim toparlanmistim gözümle görmek istedim dedi keşke gelmeseydikendine gel yahu, eski konularını da okudum.bu adam seninle oynuyor, gidip etrafta takılıyor sıkılınca sana gelip egosunu tatmin ediyor sonra yine ortamlara akıyor.
Onu hayatından ciddi anlamda defetmediğin sürece böyle ölüp ölüp dirileceksin kendine yazık!
Şimdiye kadar istemiyordum ama artık onun çok acı çekmesini istiyorum beni yaktığı gibi yansın yanıma gelmesi bana umut vermekten başka bişey değil Rabbime havale ediyorum tüm kalbimleBu adamdan uzak dur.. Sana yararı dokunmaz. Piyasada cok var bole tıplerden. Konustugu tum kızları kendısının zannedıyo. Onca zaman bırakıyo sonra da gerı donuyo kımle konuştun kımle opustun kımle ne yasadın hesap soruyo.. Se-ref yoksunu tipler
Tek isteğim bir kez daha gelsin. Gelsin ki dün yapmadığım şeyi yapıp ona yol göstermekadam ayık kafayla ilişki istemiyor.
sürekli sarhoş gezecekse ilişkiniz yürür belki.
Şimdiye kadar istemiyordum ama artık onun çok acı çekmesini istiyorum beni yaktığı gibi yansın yanıma gelmesi bana umut vermekten başka bişey değil Rabbime havale ediyorum tüm kalbimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?