Yardım edin nolur!

OnsuzOlmaz

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
84
0
16
Ankara
onceki konularımı okuyun ve bana yardım edin dayanacak guucm kalmadı artık nolur yasayan bılen varsa bana ne yapmam gerektigini oylesın kimsem yok dert paylaşacak ama lutfen bana gercekelri ve işe yarayacakları souyleyin

Ara vermek istediğinde tamam diyip geçip gidecektin

Susacaktın

O seni arayıp sorana kadar da hiç bir şey yapmayacaktın

Dayanacaktın,onu sıkmış olabilirsin

Sevgin bunaltmış olabilir biraz kendi haline bıraksan,birazda dayansan olay biter

O seni merak etmeye başlar

Biraz çocuğa seni özlemesi için fırsat ver

Dil dökmen sana bir şey kazandırmayacaktır aksine kaybettirir

Bu konuda sana ne teklif ederse tamam de

Üzülme

Ara vermek istediğinde tamam diyip geçip gidecektin

Susacaktın

O seni arayıp sorana kadar da hiç bir şey yapmayacaktın

Dayanacaktın,onu sıkmış olabilirsin

Sevgin bunaltmış olabilir biraz kendi haline bıraksan,birazda dayansan olay biter

O seni merak etmeye başlar

Biraz çocuğa seni özlemesi için fırsat ver

Dil dökmen sana bir şey kazandırmayacaktır aksine kaybettirir

Bu konuda sana ne teklif ederse tamam de

Üzülme

ara verdık 3 gun dayanabıldm 3 gn sonunda da bsy degşmemştı yıne aynı knştu ara ıyı gelmıyor gibi geldi banada. bana donecegnde emin olabilsem 1 ayda beklerım ama ya bnsizlik onu daha mutlu ederse

ara verdık 3 gun dayanabıldm 3 gn sonunda da bsy degşmemştı yıne aynı knştu ara ıyı gelmıyor gibi geldi banada. bana donecegnde emin olabilsem 1 ayda beklerım ama ya bnsizlik onu daha mutlu ederse

Aslında onu gerçekten çok iyi tanıyor olsaydın, sana geri dönüp dönmeyeceği hakkında bir fikir sahibi olabilirdin .

Bekle sen

Dayanma gücü versin Rabbim,kötü bir durum beklemek zor fakat dayanman gerekiyor bir süre sonra anlarsın zaten döner mi dönmez mi diye ...

Aslında onu gerçekten çok iyi tanıyor olsaydın, sana geri dönüp dönmeyeceği hakkında bir fikir sahibi olabilirdin .

Bekle sen

Dayanma gücü versin Rabbim,kötü bir durum beklemek zor fakat dayanman gerekiyor bir süre sonra anlarsın zaten döner mi dönmez mi diye ...

bakın onu gercekten cok ıyı tanıyorum. ama biz daha once 1 kere bıle 1 gun bıle 1 saat bıle ayrılmadık bu yuzden ayrılmada yada ara vermede nasıl tepki verecegini bilemiyorum ben. hergun dua ediyorum..

bakın onu gercekten cok ıyı tanıyorum. ama biz daha once 1 kere bıle 1 gun bıle 1 saat bıle ayrılmadık bu yuzden ayrılmada yada ara vermede nasıl tepki verecegini bilemiyorum ben. hergun dua ediyorum..

Size ayrılıyoruz dememiş ki sadece biraz zaman istemiş , yanlış mı biliyorum mevzuyu ?

Her ilişkide karşılaşılan bir durum

Size ayrılıyoruz dememiş ki sadece biraz zaman istemiş , yanlış mı biliyorum mevzuyu ?

Her ilişkide karşılaşılan bir durum

hyır hayr bitsin istiyor sevmedigini soyluyo ve ciddi. arayı zorla vermstk ama 3 gn snra ulatm ona şuan bugun ıkkıı kez bttı deyp telefnu kapttı. bılmıyorm ben ya

ya bence çok abartıyosun ona kendini vazgecilmezmiş gibi hissettirmişsin e dogal olarakda ben bu kıza naparsam benden vazgeçmez havasına girmiş bence çok yüz vermişsin sanada yazık bekle arama bırak onun burnu sürtsünn baksın bakalım kim vazgeilmez miş yazık deil mi kendine

ya bence çok abartıyosun ona kendini vazgecilmezmiş gibi hissettirmişsin e dogal olarakda ben bu kıza naparsam benden vazgeçmez havasına girmiş bence çok yüz vermişsin sanada yazık bekle arama bırak onun burnu sürtsünn baksın bakalım kim vazgeilmez miş yazık deil mi kendine

bana o kadar yazıkkı doktor verem savaş hastanesine sevk etti beni. agzımdan kan geliyor. bunlar hep onun yuzunden ne yapacagımı bilemez haldeyım hıcmı dayancım yok yalnız kalamıyorum hergun biriyle yatmaya calısıyorum anne arkadaş kim olursa benim hayatıımı 5 gunde mahvetti hic beklemezdim. hayatım bıyunca yasayacagımı sanmazdım bunu

ya beni hepten cıkarırsa hayatından işte korkum bu ben herseyı kazanmak ıcın yapıyorum. kaybetmeyı goze mumkun olduguca az almaya calısıyorum

Ay az bir sakin olur musun =(

Sen susup çekil köşene

Sanki onun hiç aklına gelmiyecekmişsin gibi konuşuyorsun

Sonuçta ikinizin yaşadığı birşeyler var

Sus sen bekle

Az kendi haline bırak , ısrarcı ve kararlı tavrın beni bile bıktırdı şuan

:53::53::53: kuzum sen delimisin şookk oldummm bırak yaa canı cehenneme napıyosun sen kendine bi sirkilde kendine gell deyermii elini sallasan elli adam cıkar önünee kıtlıkmı geldi heriflere ayy şokk oldummm

:53::53::53: kuzum sen delimisin şookk oldummm bırak yaa canı cehenneme napıyosun sen kendine bi sirkilde kendine gell deyermii elini sallasan elli adam cıkar önünee kıtlıkmı geldi heriflere ayy şokk oldummm

Bu kadar da umursamaz olmasını tavsiye etmesek ya =D

Vur dedik,öldürdün resmen =D

Ay yazdıklarına şok oldum =D

Son düzenleme:
Back
X