Yardım edin nolur!

Sizin ilk erkek arkadaşınız olmasaydı, şuanki durumunuz daha farklı olur muydu? Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin..

sizi çok iyi anlıyorum.
ama böyle yapmayın kendinize.
biraz siz de düşünün, kendinizi toparlayın.
böyle sağlıklı kararlar veremezsiniz.
hem çoğunlukla insanlar üzerlerine gidildikçe istemezler, bunalırlar.
çok paniksin şu an.
ancak bitse de devam etse de ileride bu kadar kendimi yıprattığıma değmezmiş diyeceksin.
emin ol doğru kararlar temiz, sağlıklı düşüncelerle ortaya çıkar.
bir an önce toparla kendini lütfen

sizi çok iyi anlıyorum.
ama böyle yapmayın kendinize.
biraz siz de düşünün, kendinizi toparlayın.
böyle sağlıklı kararlar veremezsiniz.
hem çoğunlukla insanlar üzerlerine gidildikçe istemezler, bunalırlar.
çok paniksin şu an.
ancak bitse de devam etse de ileride bu kadar kendimi yıprattığıma değmezmiş diyeceksin.
emin ol doğru kararlar temiz, sağlıklı düşüncelerle ortaya çıkar.
bir an önce toparla kendini lütfen

yaa 1 ay en fazla sona geri döner deseler bklerim. ama gercekten gelecegini blsem. ama ya gelmezse hiç

saglık olmaz...

emin ol canım sağlık olur..hayatta ne için yaşıyoruz ki Rabbim herşeyin sabrını verir diye düşünüyorum benim de eşim bir hafta kadar önce durduk yere ayrılmaya karar vermişti bende konu açtım ve arkadaşlar saolsun sende onun gibi yap arama onsuz da olabileceğini güçlü olduğunu göster demişlerdi bende aynen uyguladım ve eşim benim ondan vazgeçebileceğimi hissetti sonuç olarak benden vazgeçemeyeceğini anladı çok şükür..sen de onun sensizliği yaşamasına izin ver eğer arada başka biri yoksa bir süre sonra seni özleyecek ve değerini anlayacaktır maalesef bazen erkeklerin üzerine böyle durumlarda fazla düşünce ters tepebiliyor siz üzerine gittikçe kendilerini birşey sanıyorlar..hem zaten bu süreç sonunda size geri dönmüyorsa neden hala sizi istemeyen sevmeyen ilgilenmeyen biri için gözyaşı dökeceksiniz ki unutmayın eğer çok büyük hatalarınız yoksa kalbinizi ferah tutun, dönerse sizindir dönmezse zaten hiç sizinle olmamıştır biraz bu açıdan bakın ve rahatlayın unutmayın ki sizden daha değerli ne olabilir ki şu hayatta zaten sizi istemeyen biri ile zorlayarak ittire ittire zorla bişeyler olsun aman bitmesin diye olmak bir süre sonra sizi de bunaltacaktır..siz kendi kendinize de yetebilirsiniz hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun belki ayrılacaksınız ama Allah herşeyde bir hayır vermiştir belki evlendikten sonra çok tuhaf bir adam olacak ve durduk yere bırakıp gidecek ya da size eziyet edecek emin olun ne kadar tanırsanız tanıyın bunun bir garantisi yok..ben 2 yıl eşimi tanıdım ama hala her gün yeni bi özelliğini görüyor ve şaşkınlığa düşüyorum..hem belki ilerde başka birini daha çok seveceksiniz hayat bu ne olacağını bir tek Rabbim bilir siz ona sığının ve dua edin bol bol..Allah yardımcınız olsun

Back
X