- 5 Şubat 2016
- 1.549
- 1.235
- 63
- Konu Sahibi Nasil bir sinav
-
Canım eğer başka bir şehirde doktora gitme imkanın varsa trabzonda farabi hastahanesinde süleyman güven adında bir doktor var her şehirden hastaları var bende samsundan gittim trabzona ona ameliyat oldum 1 ay sonra hemen hamile kaldım çok şükür şiddetle tavsiye ederimİnsan gibi bir doktor bulamadim ki hepsi para derdine dusmus maddi olarak okadar ugrastim ki hicbiri rahim filmi istemedi benden acaba bendede olabilirmi bole bisi
Ay nisan ayına kadr olmazsa aşılama yaptiracaktm bari önce rahim filmi cektiraym sonra aşılama yaptiraym daha önce hamile kaldığım için çekilmeden yapacaktık asilamayi bu ihtimali de göz önüne almak gerek.. sağol canım cevapların icinCanım bilemiyorum ama rahim ağzını açıp götmeleri imkansız çünkü rahminin içinde olan birşey bu öyşe rahim ağzını açıp bakılabilen birşey olsa rajim filmi çekilmezdiki direk öyle bakarlardı banada üniversite hastanesinde rahim filmi çektiler hayırlısı canım bilemiyorum her ihtimali değerlendirmek lazım
Rica ederim canım aşılama en son düşüneceğin şey olsun önce kendi çabalarınla dene canım bende 3 sene uğraştım çünküAy nisan ayına kadr olmazsa aşılama yaptiracaktm bari önce rahim filmi cektiraym sonra aşılama yaptiraym daha önce hamile kaldığım için çekilmeden yapacaktık asilamayi bu ihtimali de göz önüne almak gerek.. sağol canım cevapların icin
Senin diger dusuklerindemi kimyasaldi canim yoksa kese folan olusupmu dusuyodu cunku bende hic tutanamadan dusuk oluyo sagliksiz oldugu icin diyo doktorlar peki nasil saglikli olcak anlamiyorum sigara icmem duzenli beslenirim vitaminlerimi herseyimi duzenli alirim ama yok olmuyoCanım bilemiyorum ama rahim ağzını açıp götmeleri imkansız çünkü rahminin içinde olan birşey bu öyşe rahim ağzını açıp bakılabilen birşey olsa rajim filmi çekilmezdiki direk öyle bakarlardı banada üniversite hastanesinde rahim filmi çektiler hayırlısı canım bilemiyorum her ihtimali değerlendirmek lazım
Bende süleyman beye gittim 3 düşük yaşadım hatta kurtajimi onun ekibi yaptı baştan sona bütün arastirmami yaptı ama hiç bi sorun çıkmadi bendeCanım eğer başka bir şehirde doktora gitme imkanın varsa trabzonda farabi hastahanesinde süleyman güven adında bir doktor var her şehirden hastaları var bende samsundan gittim trabzona ona ameliyat oldum 1 ay sonra hemen hamile kaldım çok şükür şiddetle tavsiye ederim
2 buçuk sene de bna oldu canm.. hayırlısı artık film cekileym bir iki ayda öyle beklermRica ederim canım aşılama en son düşüneceğin şey olsun önce kendi çabalarınla dene canım bende 3 sene uğraştım çünkü
2 aylıkken 1 aylık gibi gözüküyodu keseyi bile göremedik gelişim geriliği varöış doktor öyle demişti bağırsak gibi bi şey gelmişti benden gördüm yani canım sağlıksız gebelik vitaminlerle sağlıklı beslenmeyle olmuyo ki bedenle alakalı çocukta gerilik yada kromozom eksikliği falan bunlarla alakalıSenin diger dusuklerindemi kimyasaldi canim yoksa kese folan olusupmu dusuyodu cunku bende hic tutanamadan dusuk oluyo sagliksiz oldugu icin diyo doktorlar peki nasil saglikli olcak anlamiyorum sigara icmem duzenli beslenirim vitaminlerimi herseyimi duzenli alirim ama yok olmuyo
Canim bende 3 düşükten sonra klomen çatlama iğnesi tedavisi ile hamile kaldım keseye gördüm kalp atışlarıni duymayi bekliyorum en sonunda anladimki benim sağlıklı yumurtam olmuodu oyüzden tam bi döllenme olmadı 3 kere de klomenle sağlıklı yumurtam oldu Wè 2 sene sonra düzgün bi kese gorebildik aklında bulunsun canım. .Senin diger dusuklerindemi kimyasaldi canim yoksa kese folan olusupmu dusuyodu cunku bende hic tutanamadan dusuk oluyo sagliksiz oldugu icin diyo doktorlar peki nasil saglikli olcak anlamiyorum sigara icmem duzenli beslenirim vitaminlerimi herseyimi duzenli alirim ama yok olmuyo
Bilemiyorum canım ben faydası gördüm çünkü çok memnun kaldımBende süleyman beye gittim 3 düşük yaşadım hatta kurtajimi onun ekibi yaptı baştan sona bütün arastirmami yaptı ama hiç bi sorun çıkmadi bende
Bencede öyşe canım2 buçuk sene de bna oldu canm.. hayırlısı artık film cekileym bir iki ayda öyle beklerm
Hayir canim bikere denedim tadi cok kotuydu icemedim ama icsem iyi olur belki faydasi olur banadaKımyasal demek rahmıne tutunamyr demek dımı bunun bı caresınyok mu kı sogan kuru ıctın mı hıc
Hayir canim bikere denedim tadi cok kotuydu icemedim ama icsem iyi olur belki faydasi olur banada
Çok iyi bi doktor gerçekten bende bi sorun çıkmadığı için tedavisi olmadı en son kendi sehrimdeki bi doktor bana yumurta büyütme ve çatlama tedavisi uyguladı onla hamile kaldım ve gormedigim düzgün keseyi sonunda gördüm ve anladimki benim sorunum yumurtlamamdaydi.. Süleyman bey a dan z ye dusuklerim için yapilcak araştırmayi yaptı saolsun..Bilemiyorum canım ben faydası gördüm çünkü çok memnun kaldım
Canim inofolic iç soğan kurunun bi faydası olcagini düşünmüyorum incir kuru yap ve inofolic Combi al onun yumurta kalitesine çok faydası war kimyasal gebelik kalitesiz Sperm ve yumurtadan da kaynaklan bişe eşinde bi sıkıntı yoksa yumurta kalitesini arttiran inofolic ve incir kuru tavsiye ederim..Hayir canim bikere denedim tadi cok kotuydu icemedim ama icsem iyi olur belki faydasi olur banada
Doğrudur canım şimdi iyi doktor bulmakta çok zor çok iyi araştırmak gerekiyor gerçektenÇok iyi bi doktor gerçekten bende bi sorun çıkmadığı için tedavisi olmadı en son kendi sehrimdeki bi doktor bana yumurta büyütme ve çatlama tedavisi uyguladı onla hamile kaldım ve gormedigim düzgün keseyi sonunda gördüm ve anladimki benim sorunum yumurtlamamdaydi.. Süleyman bey a dan z ye dusuklerim için yapilcak araştırmayi yaptı saolsun..
Canim inofolic duymustum aldim ve adet gunumle beraber icmeye basladim adetimi az oldu ve bitti 3 gun sonra kahverengi akinti seklimde kanamam basladi asiri terleme uyku problemi filan yapti sonra korktum ve biraktim toplamda 10 gun kullandim o ay adetim gecikti ve 50. Gun anca adet olabildim sonraki ayda hamile kalmisim suan kanamam var dusuk yapiyorum bilmiyorum yani herseyi denedim ben ama olmadiCanim inofolic iç soğan kurunun bi faydası olcagini düşünmüyorum incir kuru yap ve inofolic Combi al onun yumurta kalitesine çok faydası war kimyasal gebelik kalitesiz Sperm ve yumurtadan da kaynaklan bişe eşinde bi sıkıntı yoksa yumurta kalitesini arttiran inofolic ve incir kuru tavsiye ederim..
Pco düşüge sebep oluyo malesefPcolu olmak kimyasal dusuge eden olurmu acaba bu dusuklerden sonra kistlerim oluyo cunku her muayenemde acaba onlar her ay yenileniyomuki orda bilemedim ki son iki ayda kilo aldim bide 5 6 kilo nerdeyse pcodan dolayi olabilir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?