Yardim edin nolur

İnsan gibi bir doktor bulamadim ki hepsi para derdine dusmus maddi olarak okadar ugrastim ki hicbiri rahim filmi istemedi benden acaba bendede olabilirmi bole bisi
Canım eğer başka bir şehirde doktora gitme imkanın varsa trabzonda farabi hastahanesinde süleyman güven adında bir doktor var her şehirden hastaları var bende samsundan gittim trabzona ona ameliyat oldum 1 ay sonra hemen hamile kaldım çok şükür şiddetle tavsiye ederim

Ay nisan ayına kadr olmazsa aşılama yaptiracaktm bari önce rahim filmi cektiraym sonra aşılama yaptiraym daha önce hamile kaldığım için çekilmeden yapacaktık asilamayi bu ihtimali de göz önüne almak gerek.. sağol canım cevapların icin

Rica ederim canım aşılama en son düşüneceğin şey olsun önce kendi çabalarınla dene canım bende 3 sene uğraştım çünkü

Senin diger dusuklerindemi kimyasaldi canim yoksa kese folan olusupmu dusuyodu cunku bende hic tutanamadan dusuk oluyo sagliksiz oldugu icin diyo doktorlar peki nasil saglikli olcak anlamiyorum sigara icmem duzenli beslenirim vitaminlerimi herseyimi duzenli alirim ama yok olmuyo

Bende süleyman beye gittim 3 düşük yaşadım hatta kurtajimi onun ekibi yaptı baştan sona bütün arastirmami yaptı ama hiç bi sorun çıkmadi bende

2 aylıkken 1 aylık gibi gözüküyodu keseyi bile göremedik gelişim geriliği varöış doktor öyle demişti bağırsak gibi bi şey gelmişti benden gördüm yani canım sağlıksız gebelik vitaminlerle sağlıklı beslenmeyle olmuyo ki bedenle alakalı çocukta gerilik yada kromozom eksikliği falan bunlarla alakalı

Canim bende 3 düşükten sonra klomen çatlama iğnesi tedavisi ile hamile kaldım keseye gördüm kalp atışlarıni duymayi bekliyorum en sonunda anladimki benim sağlıklı yumurtam olmuodu oyüzden tam bi döllenme olmadı 3 kere de klomenle sağlıklı yumurtam oldu Wè 2 sene sonra düzgün bi kese gorebildik aklında bulunsun canım. .

Bende süleyman beye gittim 3 düşük yaşadım hatta kurtajimi onun ekibi yaptı baştan sona bütün arastirmami yaptı ama hiç bi sorun çıkmadi bende
Bilemiyorum canım ben faydası gördüm çünkü çok memnun kaldım

Cok tesekkur ederim hepinize ilginiz icin aglamakdan helak oldum sabahdan beri iyi geldi yazdiklariniz iyi bir doktor bulup rahim filmi cektiricem ilk is suan yapabilicem bitek bu var sanirim

Pcolu olmak kimyasal dusuge eden olurmu acaba bu dusuklerden sonra kistlerim oluyo cunku her muayenemde acaba onlar her ay yenileniyomuki orda bilemedim ki son iki ayda kilo aldim bide 5 6 kilo nerdeyse pcodan dolayi olabilir mi acaba

Kımyasal demek rahmıne tutunamyr demek dımı bunun bı caresınyok mu kı sogan kuru ıctın mı hıc

Hayir canim bikere denedim tadi cok kotuydu icemedim ama icsem iyi olur belki faydasi olur banada

Canım bu kuru ankatrken saracoglunun kullandıgı kelımelerı ac bır dınle soyle demıstı rahımde bazen bır zar oluyor cocuk tutunamayıp dusuyor kımyasal gebelık yasanmıs oluyor sogan kuru o zarı sokup atıyor boylelıkle gebe kalınıyor dedı benc bı dene bes sene dıyorsun kolay degıl cektıgın sıkıntılara bı bak sogan tadı sıkıntıkarın yanında hıc kalır

Bilemiyorum canım ben faydası gördüm çünkü çok memnun kaldım
Çok iyi bi doktor gerçekten bende bi sorun çıkmadığı için tedavisi olmadı en son kendi sehrimdeki bi doktor bana yumurta büyütme ve çatlama tedavisi uyguladı onla hamile kaldım ve gormedigim düzgün keseyi sonunda gördüm ve anladimki benim sorunum yumurtlamamdaydi.. Süleyman bey a dan z ye dusuklerim için yapilcak araştırmayi yaptı saolsun..

Hayir canim bikere denedim tadi cok kotuydu icemedim ama icsem iyi olur belki faydasi olur banada
Canim inofolic iç soğan kurunun bi faydası olcagini düşünmüyorum incir kuru yap ve inofolic Combi al onun yumurta kalitesine çok faydası war kimyasal gebelik kalitesiz Sperm ve yumurtadan da kaynaklan bişe eşinde bi sıkıntı yoksa yumurta kalitesini arttiran inofolic ve incir kuru tavsiye ederim..

Doğrudur canım şimdi iyi doktor bulmakta çok zor çok iyi araştırmak gerekiyor gerçekten

Canim inofolic duymustum aldim ve adet gunumle beraber icmeye basladim adetimi az oldu ve bitti 3 gun sonra kahverengi akinti seklimde kanamam basladi asiri terleme uyku problemi filan yapti sonra korktum ve biraktim toplamda 10 gun kullandim o ay adetim gecikti ve 50. Gun anca adet olabildim sonraki ayda hamile kalmisim suan kanamam var dusuk yapiyorum bilmiyorum yani herseyi denedim ben ama olmadi

Pcolu olmak kimyasal dusuge eden olurmu acaba bu dusuklerden sonra kistlerim oluyo cunku her muayenemde acaba onlar her ay yenileniyomuki orda bilemedim ki son iki ayda kilo aldim bide 5 6 kilo nerdeyse pcodan dolayi olabilir mi acaba
Pco düşüge sebep oluyo malesef kilo aliminida kolaylastirio çok dikkat edilmesi gereken bi hastalık wucut indeksinden fazla kilo hamile kalmayida zorlaştırıyor. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…