- 28 Ocak 2017
- 54
- 23
- 8
- 38
- Konu Sahibi Nasil bir sinav
-
Keşke birakmasaydin canım desteklicekti hamileligini ama nasipte ne varsa yasiosun işte yaşanacak sıkıntın varsa o seni bi şekilde buluyo.. iyi bi doktora gidip pco varmı yokmu ona baktır ona göre tedawini yaptir canım ben problemi bulana kadar 2 senem harcandi yaşadığım stres sıkıntı kaldı geriye..Canim inofolic duymustum aldim ve adet gunumle beraber icmeye basladim adetimi az oldu ve bitti 3 gun sonra kahverengi akinti seklimde kanamam basladi asiri terleme uyku problemi filan yapti sonra korktum ve biraktim toplamda 10 gun kullandim o ay adetim gecikti ve 50. Gun anca adet olabildim sonraki ayda hamile kalmisim suan kanamam var dusuk yapiyorum bilmiyorum yani herseyi denedim ben ama olmadi
Aynen canim yasadiklarimi anlatamam yani benden sonra evlenen herkes hamile yada cocuklu gorumcelerim filan biz kaliyoruz bole esimle yanlarinda boynumuz bukuk okadar zorki merakli sorular merakli insanlar cabasi allahim yardim etsin isallah kimsenin kucagini bos birakmasin rabbim kimseyi evladiyla sinamasin hayirlisiyla kucaginiza alin sizlerde isallah yavrulariniziKeşke birakmasaydin canım desteklicekti hamileligini ama nasipte ne varsa yasiosun işte yaşanacak sıkıntın varsa o seni bi şekilde buluyo.. iyi bi doktora gidip pco varmı yokmu ona baktır ona göre tedawini yaptir canım ben problemi bulana kadar 2 senem harcandi yaşadığım stres sıkıntı kaldı geriye..
Hayır kabullenip oturma zamanı değil aksine esinle kenetlenip mücadele zamani ortada bi problem yoksa bigün mutlaka olacaktir sen su ana kadar ne gibi testler tahliller yaptirdin doktorlar sana ne soyluyo canım biraz anlatirmisin? Bende hemen hemen aynı şeyleri yaşadım 2 kimyasal 1 de bozuk keseden kurtajim var yine de yılmadan bütün tahlillerimi yaptirdim aylarca hastanelere gittim geldim en sonunda tesadufen yaptırdığım yumurta takibinde buldum sorunumu sende bulacaksın ama biraz sabır biliyorum çok zor günler geciriosun ben düşük yaptığımda cewremdeki insanlarin normal bişe yaşıyomusum gibi dawranmasini bile kafaya takip agliodum çok zor bacim ama bizim imtihanimiz böyle Rabbime yalwarip dua edip elimizden geleni yapmamız gerekiyo. Bak ben keseyi gördüm şimdi kalp atışını duyabilcekmiyim stresindeyim belki olmicak üzülüp aglicam ama tekrar tekrar denicem onun bi vakti saati var..Okadar cok yiprandik ki artik gucum kalmadi hersey allahdan biliyorum ama icim icime sigmiyo esimede uzuluyorum oda cok uzuluyo cunku bardak cektik yaki yapistirdim buharlara oturdum 5senedir kim ne dese onu yaptim ama olmayica olmuyor sanirim kabullenmem gerekiyo
Ah ah bilmezmiyim millet bana inat doguruo derdim hep o hamile bu hamile benden sonra korumayı bırakanlar şimdi cocuklariyla gezip dolasiyo Rabbim hepsine uzun ömür versin bize de hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin.. üzülme bak birgün sende o günleri gorceksin inan bana sonuçta hamile kalabiliosun sadece tedawin eksik senin iyi bi doktor işi cozecektir kuzum bide iyi tarafından bak kimyasal gebelikte korunmana gerek yok kürtaj 3 4 ayını alıyo bu kanaman bitsin güzel bi doktor bul tedawini yaptır anında hamile kalcaksin..Aynen canim yasadiklarimi anlatamam yani benden sonra evlenen herkes hamile yada cocuklu gorumcelerim filan biz kaliyoruz bole esimle yanlarinda boynumuz bukuk okadar zorki merakli sorular merakli insanlar cabasi allahim yardim etsin isallah kimsenin kucagini bos birakmasin rabbim kimseyi evladiyla sinamasin hayirlisiyla kucaginiza alin sizlerde isallah yavrularinizi
İsallah duyarsin canim biran once duyarsin genetik test yaptidik esimde bende butun kan tahlillerim hormonlarim hepsine bakildi pihtilasma testleri hepsini yaptirdim bulasi hastaliklar filan onlarada baktirdik sperm testi vajinal muayene hepsini yaptirdikHayır kabullenip oturma zamanı değil aksine esinle kenetlenip mücadele zamani ortada bi problem yoksa bigün mutlaka olacaktir sen su ana kadar ne gibi testler tahliller yaptirdin doktorlar sana ne soyluyo canım biraz anlatirmisin? Bende hemen hemen aynı şeyleri yaşadım 2 kimyasal 1 de bozuk keseden kurtajim var yine de yılmadan bütün tahlillerimi yaptirdim aylarca hastanelere gittim geldim en sonunda tesadufen yaptırdığım yumurta takibinde buldum sorunumu sende bulacaksın ama biraz sabır biliyorum çok zor günler geciriosun ben düşük yaptığımda cewremdeki insanlarin normal bişe yaşıyomusum gibi dawranmasini bile kafaya takip agliodum çok zor bacim ama bizim imtihanimiz böyle Rabbime yalwarip dua edip elimizden geleni yapmamız gerekiyo. Bak ben keseyi gördüm şimdi kalp atışını duyabilcekmiyim stresindeyim belki olmicak üzülüp aglicam ama tekrar tekrar denicem onun bi vakti saati var..
Bişey daha sorcam korumayı biraktiktan kaç ay sonra hamile kalıyosun?İsallah duyarsin canim biran once duyarsin genetik test yaptidik esimde bende butun kan tahlillerim hormonlarim hepsine bakildi pihtilasma testleri hepsini yaptirdim bulasi hastaliklar filan onlarada baktirdik sperm testi vajinal muayene hepsini yaptirdik
İsallah canim isallah inan gozlerim doldu aglattin beni okadar caresizim ki icim dolup dolup tasiyo cok sagol allah razi olsun iyi bi doktor bulup gidicemAh ah bilmezmiyim millet bana inat doguruo derdim hep o hamile bu hamile benden sonra korumayı bırakanlar şimdi cocuklariyla gezip dolasiyo Rabbim hepsine uzun ömür versin bize de hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin.. üzülme bak birgün sende o günleri gorceksin inan bana sonuçta hamile kalabiliosun sadece tedawin eksik senin iyi bi doktor işi cozecektir kuzum bide iyi tarafından bak kimyasal gebelikte korunmana gerek yok kürtaj 3 4 ayını alıyo bu kanaman bitsin güzel bi doktor bul tedawini yaptır anında hamile kalcaksin..
Seninle aynı şeyleri yaşadık ben doktora tek başıma giderdim hep gözlerim dolu dolu cikardim o halimi kimse görmesin isterdim ama hiç kabullenip oturmadim sende öyle bi hata yapma sonuna kadar mücadele tamam mı?İsallah canim isallah inan gozlerim doldu aglattin beni okadar caresizim ki icim dolup dolup tasiyo cok sagol allah razi olsun iyi bi doktor bulup gidicem
Canım sna yine bir soru soracagim bu rahim perdesinin başka bir belirtisi varmı tekrarlayan düşükler hariç ağrılı adet yaziyo internette sende varmiydi ? Yda başka bise ilişkide zorlanma falnDoğrudur canım şimdi iyi doktor bulmakta çok zor çok iyi araştırmak gerekiyor gerçekten
Bişey daha sorcam korumayı biraktiktan kaç ay sonra hamile k
Her dusuk sonrasi 3 4 ay ara veriyoruz cunku toparlanmam her seferinde daha zor oluyo ama duzenli olarak iliskiye ayda hemen hamile kalabiliyorum bide cok ilginc ama ben yumrtlama gunumu denk getirmissem eger acayip bi sekilde agrim oluyo iliski sonrasi ve o ay hamile kalmis oluyorum sanki spermle yumurta karsilastiginda acayip derece agrim oluyo ve biliyorum kesin tuttu diye anlatabilmisimdir isallahBişey daha sorcam korumayı biraktiktan kaç ay sonra hamile kalıyosun?
İsallah canim isallah inan gozlerim doldu aglattin beni okadar caresizim ki icim dolup dolup tasiyo cok sagol allah razi olsun iyi bi doktor bulup gidicem
Canım başka belirtisi olmuyo evet adet dönemlerim çok sancılı geçiyodu ama hala öyle değişmedi yani perdeyle alakası yokCanım sna yine bir soru soracagim bu rahim perdesinin başka bir belirtisi varmı tekrarlayan düşükler hariç ağrılı adet yaziyo internette sende varmiydi ? Yda başka bise ilişkide zorlanma faln
Himmm peki sağol :)Canım başka belirtisi olmuyo evet adet dönemlerim çok sancılı geçiyodu ama hala öyle değişmedi yani perdeyle alakası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?