Yardim edin nolur

Okadar cok yiprandik ki artik gucum kalmadi hersey allahdan biliyorum ama icim icime sigmiyo esimede uzuluyorum oda cok uzuluyo cunku bardak cektik yaki yapistirdim buharlara oturdum 5senedir kim ne dese onu yaptim ama olmayica olmuyor sanirim kabullenmem gerekiyo

Keşke birakmasaydin canım desteklicekti hamileligini ama nasipte ne varsa yasiosun işte yaşanacak sıkıntın varsa o seni bi şekilde buluyo.. iyi bi doktora gidip pco varmı yokmu ona baktır ona göre tedawini yaptir canım ben problemi bulana kadar 2 senem harcandi yaşadığım stres sıkıntı kaldı geriye..

Aynen canim yasadiklarimi anlatamam yani benden sonra evlenen herkes hamile yada cocuklu gorumcelerim filan biz kaliyoruz bole esimle yanlarinda boynumuz bukuk okadar zorki merakli sorular merakli insanlar cabasi allahim yardim etsin isallah kimsenin kucagini bos birakmasin rabbim kimseyi evladiyla sinamasin hayirlisiyla kucaginiza alin sizlerde isallah yavrularinizi

Hayır kabullenip oturma zamanı değil aksine esinle kenetlenip mücadele zamani ortada bi problem yoksa bigün mutlaka olacaktir sen su ana kadar ne gibi testler tahliller yaptirdin doktorlar sana ne soyluyo canım biraz anlatirmisin? Bende hemen hemen aynı şeyleri yaşadım 2 kimyasal 1 de bozuk keseden kurtajim var yine de yılmadan bütün tahlillerimi yaptirdim aylarca hastanelere gittim geldim en sonunda tesadufen yaptırdığım yumurta takibinde buldum sorunumu sende bulacaksın ama biraz sabır biliyorum çok zor günler geciriosun ben düşük yaptığımda cewremdeki insanlarin normal bişe yaşıyomusum gibi dawranmasini bile kafaya takip agliodum çok zor bacim ama bizim imtihanimiz böyle Rabbime yalwarip dua edip elimizden geleni yapmamız gerekiyo. Bak ben keseyi gördüm şimdi kalp atışını duyabilcekmiyim stresindeyim belki olmicak üzülüp aglicam ama tekrar tekrar denicem onun bi vakti saati var..

Ah ah bilmezmiyim millet bana inat doguruo derdim hep o hamile bu hamile benden sonra korumayı bırakanlar şimdi cocuklariyla gezip dolasiyo Rabbim hepsine uzun ömür versin bize de hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin.. üzülme bak birgün sende o günleri gorceksin inan bana sonuçta hamile kalabiliosun sadece tedawin eksik senin iyi bi doktor işi cozecektir kuzum bide iyi tarafından bak kimyasal gebelikte korunmana gerek yok kürtaj 3 4 ayını alıyo bu kanaman bitsin güzel bi doktor bul tedawini yaptır anında hamile kalcaksin..

İsallah duyarsin canim biran once duyarsin genetik test yaptidik esimde bende butun kan tahlillerim hormonlarim hepsine bakildi pihtilasma testleri hepsini yaptirdim bulasi hastaliklar filan onlarada baktirdik sperm testi vajinal muayene hepsini yaptirdik

Bişey daha sorcam korumayı biraktiktan kaç ay sonra hamile kalıyosun?

İsallah canim isallah inan gozlerim doldu aglattin beni okadar caresizim ki icim dolup dolup tasiyo cok sagol allah razi olsun iyi bi doktor bulup gidicem

İsallah canim isallah inan gozlerim doldu aglattin beni okadar caresizim ki icim dolup dolup tasiyo cok sagol allah razi olsun iyi bi doktor bulup gidicem
Seninle aynı şeyleri yaşadık ben doktora tek başıma giderdim hep gözlerim dolu dolu cikardim o halimi kimse görmesin isterdim ama hiç kabullenip oturmadim sende öyle bi hata yapma sonuna kadar mücadele tamam mı?

Doğrudur canım şimdi iyi doktor bulmakta çok zor çok iyi araştırmak gerekiyor gerçekten
Canım sna yine bir soru soracagim bu rahim perdesinin başka bir belirtisi varmı tekrarlayan düşükler hariç ağrılı adet yaziyo internette sende varmiydi ? Yda başka bise ilişkide zorlanma faln

Anladım canım psikolojik olarak toparlanmak zaman alıyo tabiki Rabbim yar ve yardimcimiz olsun. Sürekli gözetim altinda ol ve doktor kontrolünde hamile kal derim gerçekten psikolojik olarakda rahatlicaksin..

Canımm çok iyisin yaa, üzülerek okudum tüm yazdıklarını..

5 sene nasıl dayandın ne acılar çektin kimbilir.. Hsg çekinmeni tavsiye ederim canım belki de rahminde tüplerinde bi problem vardır mutlaka baktır devlet hast de de çekiliyormuş bi araştır istersen.. bende dün çekindim 1 yıldır deniyoruz olmadı..

Rabbim sabır ve şifa versin canım inşallah tez zamanda sağlıklı bir bebeğe hamile kalırsın..

Canim lutfen ümidini yitirme vazgecme guclu ol sogan kurunu mutlaka dene hep bir ümidin olsun bol dua et canm yüce mevlam insallah sanada evlat nasip etsin dualarin cabalarin gercek olsun lutfen aglayip kendini harap etme inan herseyin zamani var zamanida gelmeyince hic birsey olmuyor kendini birakma inan bana sende anne olacaksin seninde bebegin olacak sende inan buna kendini uzme neolur dualarim seninle canim N Nasil bir sinav

Cok sagolun allah razi olsun hepinizden nolur benim gibi okadar cok insan varki dualarinizda bizide eksik etmeyin rabbim herkesin evladini korusun daha cok aglattiniz beni tekrar teskkur ederim hepinize cok sagolun

Canım sna yine bir soru soracagim bu rahim perdesinin başka bir belirtisi varmı tekrarlayan düşükler hariç ağrılı adet yaziyo internette sende varmiydi ? Yda başka bise ilişkide zorlanma faln
Canım başka belirtisi olmuyo evet adet dönemlerim çok sancılı geçiyodu ama hala öyle değişmedi yani perdeyle alakası yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…