Yardım edin. 😔

tamamda ne diyelim ki? ayyy yazikkkkk iste hepimizin derdi var bacim napcannn cekecennnn.

oldu mu?

Bu kadar alıngan olmayın lutfen, sizi tanımam etmem yargılamadım da.
Demek istediğim konu aynı onun üzerinden devam edebilirdiniz o kadar.

Kafaya takıyorsun her şeyi belli. Burada bile insanlar seni üzecek şeyler yazdılar diye, üyeliği kapattırıyorsun. Bunu aşmalısın işte. Fısır fısır konuşurlarsa konuşsunlar. Canları cehenneme de geç. Çık dışarı keyfine bak. Kv öadem sende, eh kvyi.görmek isteyenler olabilir, çağırsınlar insan. Ben de olsam gıcık olurdum, rest çekerdim ve kovardım evden. Ama sen böyle yapmayacaksın belli. O zaman kafaya takmanın da alemi yok.

Bir lafa gerek yok rahatsız ettim kusura bakmayın kapatıyorum üyeliğimi
rahatsiz eden tek bisey varsa o da bu yasta bi insanin kendine böyle bi hayati reva görmesi. neden? niye? esin seni sevmiyor, sevse bu sekildr yasatmazdi. böyle bi adamdan cocuk düsünebiliyormusun? cocuguna da baktirmaz bunlar bizim yegenimiz sana ne derler sende ama mecburuuuuuum der susarsin

çocuk olması imkansız çünki benim çocuğum olmuyor

Net doktora gittim olmaz dedi

bu konuda ümitsiz olmayin baska doktorlarada görünün. diger konudada mutlaka artik kendinizi savunun. eger anne babaniz sizin su halinizi görüyorlarsa kemikleri sizliyordur.
En çok da ağrıma bu gidiyor zaten inanın savaş veriyorum eşimde veriyor ama umursamayan 60 yaşına dayanmış ablasına 40 yaşındaki adam ne yapabilir duruşu olmasa çoktan ayrılırdım

En çok da ağrıma bu gidiyor zaten inanın savaş veriyorum eşimde veriyor ama umursamayan 60 yaşına dayanmış ablasına 40 yaşındaki adam ne yapabilir duruşu olmasa çoktan ayrılırdım
ama adamin durusu yok ki? mecbur gelecekler diyormus idare edeceksin diyormus. bu durus degil. ikisinide kolundan tutup kapiya atmadan durus diyemezsin.

Kayınvalideniz iyiyse gerisini boşverin. Onlar gelince sizde inin aşağı orası sizin eviniz neden fısır fısır konuşmalarına fırsat veriyosunuz ki. Sizin yanınızda konuşsunlar.

Kayınvalideniz iyiyse gerisini boşverin. Onlar gelince sizde inin aşağı orası sizin eviniz neden fısır fısır konuşmalarına fırsat veriyosunuz ki. Sizin yanınızda konuşsunlar.
Evet son kararım bu deniycem

ama adamin durusu yok ki? mecbur gelecekler diyormus idare edeceksin diyormus. bu durus degil. ikisinide kolundan tutup kapiya atmadan durus diyemezsin.
Siz ablanızı kapıya atabilirmisiniz hadi attınız diyelim hasta annenin kalp kırıklığı gecermi o kadına üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…