- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 36
Nasıl fayda etmiyor? Orası eşin ve senin eviniz. Emin misin anlatamadığın başka şeyler mi var acaba? En kötü ihtimal evine almazsın, anneyse anne yani. Çok isterlerse dönüşümlü bakılır. Siz de görüşmeme kararı alırsınız bu görümcelerle. Hem sen hem eşin yaniDediğiniz gibi yaptık ama fayda etmedi
Şuan o durumdayızEtmeyin sizde, evde yardımcı varmış geldiklerinde elinizi hicbirsey sürmeyin. Gerekli cevabı verin hepsine.
kaynanam 20 Yıldır felçli sadece 10 eltim bakmış kadında bel fıtığı çıkınca eşime şutlamışlar 2 eltim asla bakmam bakamam diyor ömrümü yediler eşimde napsın kapıyamı atsınNasıl fayda etmiyor? Orası eşin ve senin eviniz. Emin misin anlatamadığın başka şeyler mi var acaba? En kötü ihtimal evine almazsın, anneyse anne yani. Çok isterlerse dönüşümlü bakılır. Siz de görüşmeme kararı alırsınız bu görümcelerle. Hem sen hem eşin yani
İnşallahsen sevaba giriyorsun . Sabret
Bunların kötü huyları gelin ırgat köle işteHayır efendim benim eşimle problemim yok sizinle problemim var gidin kendinize hizmetçi tutun bi zahmet ben sizin hizmetçiniz değilim der evimden kovardım.. onların derdi arkadaşlık olsa bikere senin arkandan atıp tutmazlar adın ney mesela ayşemi Ayşe’cim bugün sendeyiz şöyle böyle hazırlık yapalım muhabbet eder yer içeriz derler sana danışırlar fikir alırlar ne bileyim bunlar öyle değil.. kafasına göre kendi misafirini ağırlamak için senin evini kullanamazlar.. eve gelen misafirler annelerini görmek için olucaksa eğer önce senin haberin olur bundan senin evin orası ve sen bakıyorsun ona.. okadar merhametliler madem ozaman birazda biz bakalım annemize diyip evlerine götürsünler bakalım kendileri ilgilensinler anne bu yaa anne!!!
Sanırım anlatamadım. Kaynanana bak ama onları eve alma. Çok görmek isteyen de dönüşümlü bakar de. Görüşmeyi kes onlarla demek istedim benkaynanam 20 Yıldır felçli sadece 10 eltim bakmış kadında bel fıtığı çıkınca eşime şutlamışlar 2 eltim asla bakmam bakamam diyor ömrümü yediler eşimde napsın kapıyamı atsın
Kovamıyorum nasıl yapıyımSanırım anlatamadım. Kaynanana bak ama onları eve alma. Çok görmek isteyen de dönüşümlü bakar de. Görüşmeyi kes onlarla demek istedim ben
Bunların evlatları yokmu.. kızları mesela?Bunların kötü huyları gelin ırgat köle işte
Ben gitmiyeceğim bu evden anneniz size gelir de. Eşinle de konuş destek olsun. Gerekirse kv ile de konuş üzülme senlik bir şey yok söyleyeceklerime kırılma de.Yaptık yaptık sen gidersin başka gelin gelir manyığı var kardeşlerinin mutluluğu umurlarında değil
Sen degil eşin ve sen yapacaksınız. Açık açık konuşacaksınız. Bir evlilik bitirmişler valla onlar her şeyi yaparken sizin basit bir konuşma yapamayıp bu kadar eziyeti kabullenmeniz çok ilginçKovamıyorum nasıl yapıyım
İşte eşin bu konuda devreye girecek. Benim karım kimsenin hizmetçisi değil. Boşanmıyoruz size de hizmet etmiyor. Kimsenin ezmesine izin vermem. Beğenmiyorsanız siz bakın annemize diyecek. Bak bir daha sesleri çıkıyor mu? Ama eşin der mi? Sana destekbolur mu? Açıkçası bu konuda beni ezdiren bi adamın ne anasına bakarım ne o adama koca derim.Konuştuk ama bizim adet bu değişmez dendi istemiyosn boşan dendi
Belli ki eşi de hak verir gibi yapıp yüzüne pohpohlayıp aslında destek olmuyor.Sen degil eşin ve sen yapacaksınız. Açık açık konuşacaksınız. Bir evlilik bitirmişler valla onlar her şeyi yaparken sizin basit bir konuşma yapamayıp bu kadar eziyeti kabullenmeniz çok ilginç
e yapmayın sızdeŞöyle diyim canları isteyince benim evime gelip kendilerine hizmet ettiriyolar benim evime benden habersiz misafir alıyorlar yaptığım yemekleri beyenmiyorlar ki tüm sülale beyenir sen bize hizmet etmek zorundasın diyolar
Yani bence de eksik bi şeyler var konuda. Bi adam bu kadar da pasif olmaz ki.Belli ki eşi de hak verir gibi yapıp yüzüne pohpohlayıp aslında destek olmuyor.
Aynen çok çabuk çözülebilecek bi konu 1 yıldır devam ediyorsa orta da pasif bi koca vardır ondan cesaret alıyorlar işte.Yani bence de eksik bi şeyler var konuda. Bi adam bu kadar da pasif olmaz ki.
ohoo sızdeBenim eşyalarımı kullanmalarına ifrit oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?