Sevdiğim için başka bir sebep yok ona karşı bir bağlılığım yok sadece cesaret edemiyorumAyrılamam da yazmışsınız niye ayrılamıyorsunuz?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevdiğim için başka bir sebep yok ona karşı bir bağlılığım yok sadece cesaret edemiyorumAyrılamam da yazmışsınız niye ayrılamıyorsunuz?
Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için beni bir başkasıyla kiyaslamasi çok zoruma gitti sonuçta geçirdiğimiz süreye bana iliskimize saygısı olması lazım beni tanıması ve alincagim şeyleri bilmesi lazım . Ki ondan hic beklemicegim bir davranış sergiledi görüyorum ki daha mesleğe tam baslamamisken mesleğin ortamı havası onu çok değiştirdi . Ben o fakülteye ilk başladığı zamandan beri hep yanındaydım onun ilişkiye başlamıştık. Ve zaman staj onu çok değiştirdi onun farkına vardım .Sevgilin şu konuda haklı ki iki insanın mutlu olmasında okul eğitimlerinin pek bir önemi yok bence .
İnsanlar yeter ki olgun olsunlar ..
Sevgilin de o olgunluğa sahip mi o sözlerinden sonra şühpeli tabiki ..
Sen çok olgun bir kızsın anlatımlarından belli,
Ailen seni çok güzel yetiştirmiş ..
Diploma bir ilişkiyi ne kurtarır ne de bozar aslında yeter ki insanlar karakterli, olgun düşünceli olabilsinler.
Bir çok dershane ye sordum yasadigim şehirde ki hepsi ortak cevabı verdi mezun programımız hafta ici haftasonu programimizdan yararlanamiyorsunuz diye . Evet ailesi haklı tabiki Ki ben de kendimi geliştirmek istiyorum farklı bir meslekte ama tutupta beni geçtim o meslekte bulunan insanlara saygısı olmalı en azından çünkü ileri de beraber calisicak ve birbirlerinin eli kolu olucaklarTavır yanlış ama seni gaza getirmek için, okula devametmeni sağlamak için böyle bir şey yapmış gibi geldi bana. Bunun daha üniversitesi var, yüksek lisansı var. Oku bunları yüksek hemşire olarak çık ailesinin karşısına. Kimse binbir emekle okutup doktor olmasını sağladığı evladının lise mezunu biriyle evlenmesini istemez. Okula devam etmezseniz bu konuda ciddi sorunlar yaşarsınız. Sevgilinizin size bakış açısının değişmesinden bahsetmiyorum bile.
Hangi dershaneymiş o hafta sonu mezunları almayan? Kimsenin eğitim hakkı elinden alınamaz. Siz dershaneye gitmek isterseniz eğer hafta sonu grubuna kayıt yaptırabilirsiniz. Yapmıyoruz diyeni de milli eğitime şikayet edebilirsiniz.
Daha toy, zamanla öğrenir her mesleğin değerli olduğunu. Şimdi doktor oluyorum lan ben modunda.Bir çok dershane ye sordum yasadigim şehirde ki hepsi ortak cevabı verdi mezun programımız hafta ici haftasonu programimizdan yararlanamiyorsunuz diye . Evet ailesi haklı tabiki Ki ben de kendimi geliştirmek istiyorum farklı bir meslekte ama tutupta beni geçtim o meslekte bulunan insanlara saygısı olmalı en azından çünkü ileri de beraber calisicak ve birbirlerinin eli kolu olucaklar
Aynen ama böyle dusunmesi çok yanlış ben bunu hemşire olarak söylemiyorum bir hastaya doktor tedaviyi yazar hemşire uygular beraber yürütülür bu işlem erkek arkadaşım böyle düşünerek o mesleği de küçülterek çok yanlış düşünüyor .Gördü stajda ki ast üst ilişkisini, sonra aklına sizin ilişkiniz geldi, adam çelişki içinde kaldı. E tabi bunun doktor olma havası da cabası. Boşver, o lafı söyleyen insandan hayır gelmez. Evlensen de hep senin üstün olmaya çalışacak. Bu işler böyle.
Dileyip döndüm ben de ama gel gör ki durdurma çabasına yenik düştüm keşke düşmeseydim.Arkadaşlarıyla mutluluklar ve başarılar dileyip gitseydin keşke.
Hicc dert etme bnde lise mezunu hemşireyim kime ne bizim statumuzden bizde gayet kaliteli mesleği olan insanlariz bnm annem.okur yazar degil babam ilkokul mezunu onlardan utanacak değilim sende asla utanma uni versite yerine brans için sertifika ya gidebilirsin. Ayrıca kendi gozunde seni hakir gören ilerde milletin gozunde ne duruma düşürür inan doktor olsaydı bu kadar cok havalanmazdi sacmalamisBen erkek arkadaşımla tam 3 yıl 3 aydır çıkıyorum aslında gUzel giden bir iliskimiz var ama benim erkek arkadaşım tıp öğrencisi ben de bu sene mezun oldum lise mezunu bir hemşireyim özel bir şirkette işyeri hemsireligi yapıyorum bir yandan üniversite için hazırlanıyorum maddi durumum pek iyi olmadığı için dershaneye gidemem çalışmam gerekli haftasonu içinde mezunlara eğitim verilmiyor dershaneler de bu yüzden gidemedim. Erkek arkadaşımın ailesi de babaanne dahil okumus öğretmen üniversite mezunu annesi ogretmen babası asker abisi mühendis ablası öğretmen gazeteci avukat yönetmen vs benim ailem ilkokul mezunu kesinlikle erkek arkadaşım bu konu da zaten hiç bir zaman kötü bir soz soylemedi ve söyleme hakkına da asla sahip değil . Bu zamana kadar bu dert olmuyordu aramızda ama tabi erkek arkadaşımın staja başlamaşı ve gözünün açılması mesleğe atim atması ile bu sorunla yüzyüze geldik erkek arkadaşım geçen bana bizim sınıftaki kızlar senden daha olgun senin mesleğin gereği insanların senin için düşünceleri hiç olumlu değil bir değerin yok kimsenin gözünde dedi sınıfındaki kızları övdü bu durum beni çok üzdü . Daha sonra Özür diledi yanlış anladın vs dedi ama nereye kadar sonuçta kalbim kırıldı ki gerçeklik payı var mutlaka. Neyse ben aslında onu çok seviyorum ama aramızda büyük sorun var ayrılamam da ne yapmam lazım biliyorum iki yıl sonra mezun olunca daha çok degisicek bana yardım edin içime atmaktan bıktım her gün Ağlıyorum ya bir gün o mezun olunca biterse diye ki biticek gibi görünüyor ailesi vs istemicek belki de ne yapmam lazim 3 yıldır aklı nerdeydi ya baştan soyleseydi ki ben ona hep bu sorun olur dediğim de sen benden sırf bu yüzden ayrılır miydin sevginin hiç mi önemi yok diye üste çıkardı hep staja başlayınca çok değişti tamam yine bana çok iyi çok güzel iliskimiz ama ben o gün çok kırıldım
Bu ilişki bitmek üzere. bence kendini buna alıştır.Ben erkek arkadaşımla tam 3 yıl 3 aydır çıkıyorum aslında gUzel giden bir iliskimiz var ama benim erkek arkadaşım tıp öğrencisi ben de bu sene mezun oldum lise mezunu bir hemşireyim özel bir şirkette işyeri hemsireligi yapıyorum bir yandan üniversite için hazırlanıyorum maddi durumum pek iyi olmadığı için dershaneye gidemem çalışmam gerekli haftasonu içinde mezunlara eğitim verilmiyor dershaneler de bu yüzden gidemedim. Erkek arkadaşımın ailesi de babaanne dahil okumus öğretmen üniversite mezunu annesi ogretmen babası asker abisi mühendis ablası öğretmen gazeteci avukat yönetmen vs benim ailem ilkokul mezunu kesinlikle erkek arkadaşım bu konu da zaten hiç bir zaman kötü bir soz soylemedi ve söyleme hakkına da asla sahip değil . Bu zamana kadar bu dert olmuyordu aramızda ama tabi erkek arkadaşımın staja başlamaşı ve gözünün açılması mesleğe atim atması ile bu sorunla yüzyüze geldik erkek arkadaşım geçen bana bizim sınıftaki kızlar senden daha olgun senin mesleğin gereği insanların senin için düşünceleri hiç olumlu değil bir değerin yok kimsenin gözünde dedi sınıfındaki kızları övdü bu durum beni çok üzdü . Daha sonra Özür diledi yanlış anladın vs dedi ama nereye kadar sonuçta kalbim kırıldı ki gerçeklik payı var mutlaka. Neyse ben aslında onu çok seviyorum ama aramızda büyük sorun var ayrılamam da ne yapmam lazım biliyorum iki yıl sonra mezun olunca daha çok degisicek bana yardım edin içime atmaktan bıktım her gün Ağlıyorum ya bir gün o mezun olunca biterse diye ki biticek gibi görünüyor ailesi vs istemicek belki de ne yapmam lazim 3 yıldır aklı nerdeydi ya baştan soyleseydi ki ben ona hep bu sorun olur dediğim de sen benden sırf bu yüzden ayrılır miydin sevginin hiç mi önemi yok diye üste çıkardı hep staja başlayınca çok değişti tamam yine bana çok iyi çok güzel iliskimiz ama ben o gün çok kırıldım
Bu yolun sonu ayrılık gibi görünüyorBen erkek arkadaşımla tam 3 yıl 3 aydır çıkıyorum aslında gUzel giden bir iliskimiz var ama benim erkek arkadaşım tıp öğrencisi ben de bu sene mezun oldum lise mezunu bir hemşireyim özel bir şirkette işyeri hemsireligi yapıyorum bir yandan üniversite için hazırlanıyorum maddi durumum pek iyi olmadığı için dershaneye gidemem çalışmam gerekli haftasonu içinde mezunlara eğitim verilmiyor dershaneler de bu yüzden gidemedim. Erkek arkadaşımın ailesi de babaanne dahil okumus öğretmen üniversite mezunu annesi ogretmen babası asker abisi mühendis ablası öğretmen gazeteci avukat yönetmen vs benim ailem ilkokul mezunu kesinlikle erkek arkadaşım bu konu da zaten hiç bir zaman kötü bir soz soylemedi ve söyleme hakkına da asla sahip değil . Bu zamana kadar bu dert olmuyordu aramızda ama tabi erkek arkadaşımın staja başlamaşı ve gözünün açılması mesleğe atim atması ile bu sorunla yüzyüze geldik erkek arkadaşım geçen bana bizim sınıftaki kızlar senden daha olgun senin mesleğin gereği insanların senin için düşünceleri hiç olumlu değil bir değerin yok kimsenin gözünde dedi sınıfındaki kızları övdü bu durum beni çok üzdü . Daha sonra Özür diledi yanlış anladın vs dedi ama nereye kadar sonuçta kalbim kırıldı ki gerçeklik payı var mutlaka. Neyse ben aslında onu çok seviyorum ama aramızda büyük sorun var ayrılamam da ne yapmam lazım biliyorum iki yıl sonra mezun olunca daha çok degisicek bana yardım edin içime atmaktan bıktım her gün Ağlıyorum ya bir gün o mezun olunca biterse diye ki biticek gibi görünüyor ailesi vs istemicek belki de ne yapmam lazim 3 yıldır aklı nerdeydi ya baştan soyleseydi ki ben ona hep bu sorun olur dediğim de sen benden sırf bu yüzden ayrılır miydin sevginin hiç mi önemi yok diye üste çıkardı hep staja başlayınca çok değişti tamam yine bana çok iyi çok güzel iliskimiz ama ben o gün çok kırıldım
Kendi mesleğine iyice girince sizin lise mezunu olmanız rahatsız etmiş olabilir.
Ben de mesela lise mezunu biriyle olmayı pek düşünmezdim. Bu, lise mezunlarını hor gördüğümden değil asla, söz konusu bile olamaz böyle bir şey, sevdiğim lise mezunu pek çok arkadaşım var. Ancak hayatıma alacağım kişi için, büyük konuşmak gibi olmasın, tercihim bu yönde olmazdı.
Eğer geçici bir noldum lan ben hali değil de, kendi statüsü, çevresi ve ailesi açısından sizin eğitim durumunuzun sıkıntı yaratacağına inanıyorsa, daha fazla yıllarınızı kaybetmeden açıkça konuşun bence. Çünkü ileride, mezun olduğunda ve siz ailesiyle tanıştığınızda, aileler birbiriyle tanıştığında daha büyük problemler yaşayabilirsiniz. Eğitime önem verip hem kendisi hem bütün çocukları okumuş olan aileler genelde karşı taraftan da bu beklenti içinde oluyorlar.