- 30 Mayıs 2018
- 69
- 17
- 3
- 28
- Konu Sahibi hayalgemisii
-
Ya oyleyim aslinda iyi niyetli temiz kalpliyim ama ogretmenlerim arkadaslarim ablamimn arkadaslari komsular hakkimda hep kotu dusunuyorBunun cevabını burada seni tanımadığımız için tam olarak veremeyiz.
Kendini sevmiyorsun ve insanlarla iletişim kurmaya pek çabalamıyorsun gibi. Olabildiğince güler yüzlü ve pozitif olmaya çalış
Beni sevmediklerini vs soyluyorlar yurttaki kizlar da hep olmayan seylerden dedikodu cikarirlardiKötü düsnce derken meselâ neleri diyorlar tam olarak hakkında ?
Ben oyle dusunmuyorum olani soyluyorum bednde kendimi ifade edemiyorumBenim de başıma geliyor bunlar. Hep bir dışlanmışlık hissi hep sevilmeme duygusu... acaba ben kompleksli veya kendini ifade edemeyen bir insanmıyim da kabul görmuyorum diye düşünuyorum. Çünkü bazen kendimizde olan sorunu farkında olmuyoruz. Şu an kişisel gelişim kitapları okuyorum inşallah bir faydası olur.
Yuzume guluyorlar arkamdan anneme sunu diyorllar cok hantal somurtkan cahil tuhaf vsmesela ne diyor komsular?
Tekrardan merhaba dediklerinizi uyguluyorum ama anlayamiyorum niye hep basima bunlar geliyor az once ablamla kavga ettik bana senin bir arkadasin bile yok arkadaslarim bile senin icin neler soyluyor dedi.Ben dediklerini uyguluyorum kendime deger vermeye calisiyorum ama insanlar beni ya disliyorlar ya da hakkimda herkes kotu degerlendirmede bulunuyor.Universitede de yurtta oyleydi kizlar hep dislar salak yerine koyar dedikodumu yaparlardi.Orta okul ve lisede soylemistim zaten canlari sikilinca kizlar tokat atardi erkekler sakasina(!) bogazxima kablo dolayip beni bogmaya calisiyorlardi kimseyede ses edemedim.Dolayisiyla hic arkadasim olmadi hep yanlizdim.ikinci donem unvi de biraktim bi takim sebeplerden dolayi kavga edince ablama benim arkadasim var dedim o da seda senin gibi bi salagi takmaz ki dedi hakli da univden tek arkadasim ama ben mesaj atmasam asla atmiyor ben atincada buz gibi soguk cevaplar veriyor.Sizce bende ne sorun var niye insanlar beni sevmiyor disliyor hakkimda kotu ithamlarda bulunuyor komsular arkadaslar vs iste hicde arkadasim yok lutfen bana yardim edin
Tanrı daima tebdil-i kıyafet gezer kitabını tavsiye ederim. Ben gelişim kitabı okurken sıkılırim hiç de bitiremem mesela ama bu roman seklinde. Çok da güzel bir kitap. Tavsiye ederim.Benim de başıma geliyor bunlar. Hep bir dışlanmışlık hissi hep sevilmeme duygusu... acaba ben kompleksli veya kendini ifade edemeyen bir insanmıyim da kabul görmuyorum diye düşünuyorum. Çünkü bazen kendimizde olan sorunu farkında olmuyoruz. Şu an kişisel gelişim kitapları okuyorum inşallah bir faydası olur.
Okula donucem yeniden ya beni tekme tokat dovdulerde ses cikaramadim.cok icime kapanik biriyim ama bu insanlara nasil davranacagimi sasirdim ya iyi niyetli temiz kalpliyim ama dislaniyorum ve kotu degerlendirilmede bulunuyorum ve de hic arkadasim yokTokat mi sakasina kablo baglamak mi??? Ve ses etmiyosun oyle mi? Bana yapilsin saclarinda tek bir tel birakiyor muyum acaba... Bence senin yaptigin sey iyi niyetle alakasi yok bu bir iyi niyet olamaz. Kisisel gelisim okusaniz yada bi kursa gitseniz. Ozellikle diksiyon dram gibi. Duygularinizi ifade edebileceginiz kurslara gitmelisiniz. Okulu biraktiginizi yazmissiniz ne yapiyorsunuz peki? Bence tekrar okula baslayin acik ogretimde olsa bir bolum mutlaka bitirin
Geri donucem ikinci donem biraktim zaten ilk senemdi hem arkadasim yoktu hemde bazi saglik problemlerim olduÜni niye bırakıldı çocugum .Okulunu bitir.
Okuyacagimda su kafamdaki sorulara cevap bulamiyorumTanrı daima tebdil-i kıyafet gezer kitabını tavsiye ederim. Ben gelişim kitabı okurken sıkılırim hiç de bitiremem mesela ama bu roman seklinde. Çok da güzel bir kitap. Tavsiye ederim.
Bugun psikiyatriye gittim psikolog ile gorusmek istedigimi soyledim izinde oldugunu soyledi.evet hic deger gormedimPsikoloğa gitmediniz sanırım, bence mutlaka gidin. İnsan ne kadar sağlıklı düşündüğünü hissetse bile objektif bakamayabilir kendisine. Kaldı ki sizin ciddi sosyal problemleriniz varmış. Aile yapınız da önemli. Çocukluğunuzdan itibaren değer görmediyseniz yoğun bir değersizlik, suçluluk duygusu içinde olabilirsiniz. Bu yüzden de şeffaf bir iletişim kuramayabilirsiniz. Basit bir konu olmadığı için burada verilen tavsiyeler de sizin için sığ kalabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?