- 9 Ocak 2017
- 630
- 496
- 103
- Konu Sahibi hayalgemisii
-
Okula donucem yeniden ya beni tekme tokat dovdulerde ses cikaramadim.cok icime kapanik biriyim ama bu insanlara nasil davranacagimi sasirdim ya iyi niyetli temiz kalpliyim ama dislaniyorum ve kotu degerlendirilmede bulunuyorum ve de hic arkadasim yok
Yuzume guluyorlar arkamdan anneme sunu diyorllar cok hantal somurtkan cahil tuhaf vs
Evet vermiyorannene senin cahil oldugunu diyorlar annende agizlarinin payini vermiyor?
Ya benim ailemde cok baskici bana kiziyorlar cok cok hep bi sorun ciksa ilk onlar benim agzima s.. O yuzden hep tepkisiz kaliyorumBoğazına kablo bağlanması nedir kızım?? İyimisin sen buna nasıl ses çıkarmazsın?? Tamam bende miniğimdir bir halt yapamam kuvvet olarak ama. Yırtarım ortalığı... bende sessiz sedasız kendi halimde biriyim bana niye kimse öyle yapamıyor. Birazda sende bitiyor iş. Öyle herşeyde ses çıkarmazsan tabii yaparlar. Az dişli ol allahaşkına bu nedir
Saçmalama herkesin ailesi dört dörtlük değil. Benim annem de etliye tuzluya asla karışmaz.. babamda başkasını tutar genelde. Yani bende abla vs teyzede yok. Ama kimse beni ezemiyor. Lafını söyle geç içeri tak kulaklığını müzik dinle, kimse seni tutmuşmuş tumamış mı takma bunları. Önemli olan sensin kızım kimsenin kafa yapısını değiştiremezsin. Bazı aileler öyle işte . Ona bakarsan benim işyerimde bir kadın var, sürekli çocuklarını över bir halt beceremedikleri halde . Kimi ailelerde böyle işte. Yapacak birşey yok takılma bunlara.Ya benim ailemde cok baskici bana kiziyorlar cok cok hep bi sorun ciksa ilk onlar benim agzima s.. O yuzden hep tepkisiz kaliyorum
Sevmesinler böyleleri şart değil kendi değerinizi en başta kendiniz bilin.siz kendinizi düşünmezseniz kimse düsünmezmBeni sevmediklerini vs soyluyorlar yurttaki kizlar da hep olmayan seylerden dedikodu cikarirlardi
vet bende zaten ama bakiyorum insanlara faydadan cok neyim dokundu ki ?kimsenin biseyine karismam iyi kslpli kemndi halimdeyimEğer herkes ama herkes aynı tarzda konuşuyorsa seninle ilgili bence oturup kendin hakkında bi düşünmelisin
Yani herkes tarafından garip karşılanıyorsan üzgünüm ama sıkıntı sende olabilir
Evet ben bunu kabullendimde bu arkamdan kotu degerlendirmeleri kabullenermiuorum ne yaptim da oyle davraniyorlarSaçmalama herkesin ailesi dört dörtlük değil. Benim annem de etliye tuzluya asla karışmaz.. babamda başkasını tutar genelde. Yani bende abla vs teyzede yok. Ama kimse beni ezemiyor. Lafını söyle geç içeri tak kulaklığını müzik dinle, kimse seni tutmuşmuş tumamış mı takma bunları. Önemli olan sensin kızım kimsenin kafa yapısını değiştiremezsin. Bazı aileler öyle işte . Ona bakarsan benim işyerimde bir kadın var, sürekli çocuklarını över bir halt beceremedikleri halde . Kimi ailelerde böyle işte. Yapacak birşey yok takılma bunlara.
Uyguluyorum dediklerinizi insanlara karsi tavrim tutumum nasil olmali?Üzüldüm canım bile bile bunu kendine yapmana o olaylara ses cıkarmamana bak bende senin gibiydim ortaokulda hiç sesim çıkmazdı kimseye ama liseye geçtim degistim düşüncelerimi değiştirdim dış görünüşümü değiştirdim bana bi özgüven geldi.
Annene de ayrı sinir oldum nasıl ağzının payını veremez nolur okula devam et kursa git kitap oku kendini geliştir o özgüven yerine gelsin.
Canım çok iyi niyetlisin ama saf olma lütfen insanlar bayılır böylelerini kullanmaya kendini kullandırma gerekirse yalnız kal bagımlı olma kimseye o tipler hayatında olsa ne olmasa ne. Sana haksızlık mı yapıldı sesini çıkar bu ne der hakkımda diye düşünme kendine güven kendini sev değer ver bak biz varız burda yalnız hissetme kendiniUyguluyorum dediklerinizi insanlara karsi tavrim tutumum nasil olmali?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?