Yardim Edin Yoksa Kafayi Yicemmm

Boğazına kablo bağlanması nedir kızım?? İyimisin sen buna nasıl ses çıkarmazsın?? Tamam bende miniğimdir bir halt yapamam kuvvet olarak ama. Yırtarım ortalığı... bende sessiz sedasız kendi halimde biriyim bana niye kimse öyle yapamıyor. Birazda sende bitiyor iş. Öyle herşeyde ses çıkarmazsan tabii yaparlar. Az dişli ol allahaşkına bu nedir :sinirli:

Okula donucem yeniden ya beni tekme tokat dovdulerde ses cikaramadim.cok icime kapanik biriyim ama bu insanlara nasil davranacagimi sasirdim ya iyi niyetli temiz kalpliyim ama dislaniyorum ve kotu degerlendirilmede bulunuyorum ve de hic arkadasim yok

Nasil ses cikarmazsiniz ?
Yapmayin Allahaskina bu arkadasinizin olmamasindan daha buyuk bi problem.
Kendinizi niye bu kadar ezdiriyorsunuz?
Okuyunca sinir oldum lutfen bunu kendinize yapmayin. Kimse olmasin yaninizda tek kalin ama size yapilan bu cirkinliklere musaade etmeyin.

Boğazına kablo bağlanması nedir kızım?? İyimisin sen buna nasıl ses çıkarmazsın?? Tamam bende miniğimdir bir halt yapamam kuvvet olarak ama. Yırtarım ortalığı... bende sessiz sedasız kendi halimde biriyim bana niye kimse öyle yapamıyor. Birazda sende bitiyor iş. Öyle herşeyde ses çıkarmazsan tabii yaparlar. Az dişli ol allahaşkına bu nedir :sinirli:
Ya benim ailemde cok baskici bana kiziyorlar cok cok hep bi sorun ciksa ilk onlar benim agzima s.. O yuzden hep tepkisiz kaliyorum

Ya benim ailemde cok baskici bana kiziyorlar cok cok hep bi sorun ciksa ilk onlar benim agzima s.. O yuzden hep tepkisiz kaliyorum
Saçmalama herkesin ailesi dört dörtlük değil. Benim annem de etliye tuzluya asla karışmaz.. babamda başkasını tutar genelde. Yani bende abla vs teyzede yok. Ama kimse beni ezemiyor. Lafını söyle geç içeri tak kulaklığını müzik dinle, kimse seni tutmuşmuş tumamış mı takma bunları. Önemli olan sensin kızım kimsenin kafa yapısını değiştiremezsin. Bazı aileler öyle işte . Ona bakarsan benim işyerimde bir kadın var, sürekli çocuklarını över bir halt beceremedikleri halde . Kimi ailelerde böyle işte. Yapacak birşey yok takılma bunlara.

Eğer herkes ama herkes aynı tarzda konuşuyorsa seninle ilgili bence oturup kendin hakkında bi düşünmelisin
Yani herkes tarafından garip karşılanıyorsan üzgünüm ama sıkıntı sende olabilir

Eğer herkes ama herkes aynı tarzda konuşuyorsa seninle ilgili bence oturup kendin hakkında bi düşünmelisin
Yani herkes tarafından garip karşılanıyorsan üzgünüm ama sıkıntı sende olabilir
vet bende zaten ama bakiyorum insanlara faydadan cok neyim dokundu ki ?kimsenin biseyine karismam iyi kslpli kemndi halimdeyim

Saçmalama herkesin ailesi dört dörtlük değil. Benim annem de etliye tuzluya asla karışmaz.. babamda başkasını tutar genelde. Yani bende abla vs teyzede yok. Ama kimse beni ezemiyor. Lafını söyle geç içeri tak kulaklığını müzik dinle, kimse seni tutmuşmuş tumamış mı takma bunları. Önemli olan sensin kızım kimsenin kafa yapısını değiştiremezsin. Bazı aileler öyle işte . Ona bakarsan benim işyerimde bir kadın var, sürekli çocuklarını över bir halt beceremedikleri halde . Kimi ailelerde böyle işte. Yapacak birşey yok takılma bunlara.
Evet ben bunu kabullendimde bu arkamdan kotu degerlendirmeleri kabullenermiuorum ne yaptim da oyle davraniyorlar

Üzüldüm canım bile bile bunu kendine yapmana o olaylara ses cıkarmamana bak bende senin gibiydim ortaokulda hiç sesim çıkmazdı kimseye ama liseye geçtim degistim düşüncelerimi değiştirdim dış görünüşümü değiştirdim bana bi özgüven geldi.
Annene de ayrı sinir oldum nasıl ağzının payını veremez nolur okula devam et kursa git kitap oku kendini geliştir o özgüven yerine gelsin.

Üzüldüm canım bile bile bunu kendine yapmana o olaylara ses cıkarmamana bak bende senin gibiydim ortaokulda hiç sesim çıkmazdı kimseye ama liseye geçtim degistim düşüncelerimi değiştirdim dış görünüşümü değiştirdim bana bi özgüven geldi.
Annene de ayrı sinir oldum nasıl ağzının payını veremez nolur okula devam et kursa git kitap oku kendini geliştir o özgüven yerine gelsin.
Uyguluyorum dediklerinizi insanlara karsi tavrim tutumum nasil olmali?

Ozguven sorunun var. Bu yuzden kendi basina olamiyorsun sanirim. Baskasina bagimli olma. Ozguvenini kazandiginda kimsenin hakkinda ne dusundugunu onemsemezsin. Insanlarin tavirlari da degisir ozguvenli oldugunda.
Sen kendini sevmemissin. Sevilmek icin baskalarinin bogazina birseyler baglamasina bile musade etmissin. Kendine zulm edilmesine izin vermissin. Seni uzenleri hayatindan cikarmaya baskadiginda insanlar da kendini sorgilamay baslayacaktir. Ayrica yalnizlik da gereklidir bazen. Sen kendini sevdiginde baskalari da sevmeye baslayacaktir ama once kendini tani. Nelerden hoslandigini, nasil biri oldugunu yeniden kesfet ve kimsenin seni uzmesine izin verme. Gerektiginde seni uzenleri hayatindan cikarmasini bil. Kendine de guven.

Senin sorunun sana yapilan haksizliga karsi cikmamak.bak bunu bi dene kendi hakkini savun birak ne dusunurlerse dusunsunler.ilkokulda bende senin gibiydim ortaokulda sinifim degisti ve hersey duzeldi lise universtede de cok sosyaldim populerdim.kendimi ezdirmeyince hersey cok daha guzel oldu

Ayyy aynı ben yaa ......
Ama nedeni bizde değil inan buna. Geçmişten dostum, yakın arkadaşım dediğim kimse yok hayatımda çıkarttım pişman değilim de. Ama biçok kişiokuldan falan beni görünce sevinir konuşuruz o kadar meraba meraba. Şimdide pek arkadaşım yok yani ablamla ve görümcemle yakınım ama öyle sırdaş gibi olamam o darbeyi yedim zamanında ama mutluyum kimseyi umursamamayı öğrendim. Onlar bizi kaybetti.
Sadece şunu bil kimsenin ne dediğini umursama ama kırılmasınlar diye de susma. Sen kırılacağına onlar kırılsın. Ablan bile sana bu şekilde konuşamaz.
Bilirim o iftiraları namusa dayrlar ucunu hiç utanmazlar sende utanma başın dik dur kimseye ihtiyacın yok senin.
Ablana da söyle seni görmeden seven değer veren biçok arkadaşın var burda bende varım üzme kendini. Eksiklik onlarda sevgi eksiği var onların

Uyguluyorum dediklerinizi insanlara karsi tavrim tutumum nasil olmali?
Canım çok iyi niyetlisin ama saf olma lütfen insanlar bayılır böylelerini kullanmaya kendini kullandırma gerekirse yalnız kal bagımlı olma kimseye o tipler hayatında olsa ne olmasa ne. Sana haksızlık mı yapıldı sesini çıkar bu ne der hakkımda diye düşünme kendine güven kendini sev değer ver bak biz varız burda yalnız hissetme kendini:KK200:

Baş sorun aıle içi yasam sanırım.. Ileride atlatacak sın İnşaALLAH fakat kımseye de eyvallahın olmayacak.. Yasadıgın yıllardan dolayı:(

Kimse size hayatın sorunsuz ve huzurla geçeceğini söylemedi.
Hayat adaletsizdir ve galip çıkanlar savaşcıdır.
Ensene vur ekmeğini al biriysen, insanlara karşı aşırı verici ve merhametliysen hep kaybedeceksin.
Politik olmak ve dertlerinle başa çıkman gerekiyor.
O sorunsuz ve mutlu gördüğün insanların da müthiş dertleri var ve onlar sadece çok iyi başa çıkabiliyorlar.
Ah vah edip neden diye kendini yiyip bitirmek yerine sadece kendine odaklanmalı ve kendin için bişeyler yapmak zorundasın.

Hiçbir insanla anlaşamasan bile arada o sivri dişlerini insanlara göstermen lazım . Susan daima ezilir bugun arkadaşlar , yarın aile , ertesi gün koca ...

Ne kadar devam edecek böyle ...? Kendinizi sevin , git aynanın karşısına benden önemlisi yok de onlar kim ki bana saydırıyorlar .

Bol bol kitap okuyun onları farklı yerlerden vurun ve en önemlisi hayata güzel bak her şeyin temelini bu oluşturur .

Herkes değişiyor sizin neyiniz eksik ?

Back
X