Yardim edin

Ayse0007

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2018
5
0
1
31
Merhaba iyi akşamlar arkadaşlar.Öncelikle bir karışık durum icerisindeyim fikir almak istiyorum sizden. Benden 7 yaş büyük bir erkekle beraberim kova burcu 27 yaşında bir beyefendi.flörtöz bir yapısı var öncelikle bunu söyleyeyim ama hayatında düzgün insanı istiyor.8 aydır görüşüyoruz ben ilk başlarda yaptığı bir yanlışa kapılıp büyük bir hata yaptım onun tanıştırdığı erkek arkadaşıyla sevgili oldum kısa ve inatla yapılmış birşeydi malesef hatalı olduğunun farkındayım ama zamanı geriye döndüremem.tekrar görüşmeye başladık bir iyi bir kötü konuşuyor benimle aramadigim zaman arayıp aramadigim icin kızan bir adamdı en son görüşmemizde bir tartışma yaşadık bu olaylardan dolayı bana güvenmediği söyledi affedetmeyeceğini.Ama ona rağmen çok yakın davranışlar sergiledi o gece çok az konuştuk sabah ortadan yok oldu aradım çok kıza kestirip kapatti. daha sonra hiç yazmadı aramadi bir hafta oldu sosyal medyada paylasimlarimi görüyor.adim atıp aramak istiyorum fakat o kadar düşmek istemiyorum ne yapacağımi bilemiyorum yardım edin bana

Öncelikle aranızdaki yaş farkı çok fazla. Hadi siz 30 o 37 olsa belki ama 20yaşında bir genç kız için 7yaş fark fazla.
Evet büyük bir hata yapmışsınız ve normal olarak güvenini kırmışsınız. Affetmek istiyor olabilir ama affetse bile hep aklının köşesinde olacak ve böyle gelgitler yaşamaya ve size yaşatmaya devam edicek.
Ayrıca flörtöz bir sevgiliden kimseye fayda gelmez kıskandığınla sinir olduğunla kalırsın.
Tüm bunları birleştirince hatalarından ders çıkararak yaşıtın biriyle görüşmeni tavsiye ederim.

Arkadaşıyla ilişki yaşamış olman kolay affedilcek bişey değil sadece affetmiş gibi yapar kova burcu mantığıyla hareket eder
hatalarından ders çıkar önüne bak bence

İnat olsun diye arkadasiyla mi ciktiniz valla bunu hicbir erkek kabul etmez. Ediyorsa da vardir bir hesabi. Bence zorlamayin...

Geleceğin sinyallerini veriyor bu ilişki ..
Kaos ,
Depresyon ,
Aldatma ,
Kapanış ..
Bence maceraya atılma .

20 yaşındasın 27 yaşında biri ile birliktesin.
Bu beni rahatsız etti.
Yaş aralığı normal olsa bile,sizin yaşınızdayken değil.

Güvenini kazanamaz miyim sizce ? Ben yastan dolayı hayatımdan çıkarmak istemiuorum yas rakamdir bana göre

Daha olgun birisi olduğunu düşünüyorum ben yaşa takılmak bu kadar doğru mu bilemedim
Siz yaşa takılmıyor olabilirsiniz.
Ama adam yaptığınız yanlışa takılmış.
Sizi affetmez.
Siz olsanız eder misiniz?
Dolayısıyla boş bir çaba olur kazanmaya çalışmak.
Bence zorlamamak gerek.

Siz yaşa takılmıyor olabilirsiniz.
Ama adam yaptığınız yanlışa takılmış.
Sizi affetmez.
Siz olsanız eder misiniz?
Dolayısıyla boş bir çaba olur kazanmaya çalışmak.
Bence zorlamamak gerek.

Ben edebilirdim gerekçelerimi ona sundum açıklamasını yaptım

Intikam almaya çalışmış olabilir. Ya da dusunmus ve bu meseleyi unutamayacagina karar vermis olabilir.
Zaten bence de unutulacak bir mesele degil. Bence siz de pek zorlamayin.

o kadar düşmek istemiyorum diyorsunuz ama ozür dileyerek soyluyorumki adamın arkadaşı ile sevgili olmanız artı bunu inat için yapmanız düşülebilecek en dip noktalardan birisi olsa gerek. Yani bir insan daha ne kadar düşebilir bilmiyorum.
Umarım hatanızı anlar ve en basta kendiniz için boyle biseyi asla tekrarlamazsınız.

+1

Güvenini kazanamaz miyim sizce ? Ben yastan dolayı hayatımdan çıkarmak istemiuorum yas rakamdir bana göre

kazanamazsın. üstelik bu çaban takdirde görmez iyice kötü davranır sana çünkü artık istediği sen değilsin intikam.
kendini bu muamelelere maruz bırakmadan iletişimi kes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…