Merhaba iyi akşamlar arkadaşlar.Öncelikle bir karışık durum icerisindeyim fikir almak istiyorum sizden. Benden 7 yaş büyük bir erkekle beraberim kova burcu 27 yaşında bir beyefendi.flörtöz bir yapısı var öncelikle bunu söyleyeyim ama hayatında düzgün insanı istiyor.8 aydır görüşüyoruz ben ilk başlarda yaptığı bir yanlışa kapılıp büyük bir hata yaptım onun tanıştırdığı erkek arkadaşıyla sevgili oldum kısa ve inatla yapılmış birşeydi malesef hatalı olduğunun farkındayım ama zamanı geriye döndüremem.tekrar görüşmeye başladık bir iyi bir kötü konuşuyor benimle aramadigim zaman arayıp aramadigim icin kızan bir adamdı en son görüşmemizde bir tartışma yaşadık bu olaylardan dolayı bana güvenmediği söyledi affedetmeyeceğini.Ama ona rağmen çok yakın davranışlar sergiledi o gece çok az konuştuk sabah ortadan yok oldu aradım çok kıza kestirip kapatti. daha sonra hiç yazmadı aramadi bir hafta oldu sosyal medyada paylasimlarimi görüyor.adim atıp aramak istiyorum fakat o kadar düşmek istemiyorum ne yapacağımi bilemiyorum yardım edin bana