yardım edin :((

bla bla

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
1.181
415
333
kızlar ben uzun zamandır psikologa gitmek istiyordum ama devlet olmasını istemediğinde özel arıyordum ama bulamıyordum.sosyal medyada gezinirken karşıma biri çıktı yazıştık sonra konuştuk.yuzelsel anlattım biseyler.psikolog erkek ve yaşı küçük gibi.ama konuşması falan iyi geldi.erkek arkadaşımla biseyler yaşamıştık cok utanarak sikilarak anlattım.cok doğal karşıladı utanmamış gerek yok dedi.ama sunuda dedi.cinsellik sadece tam birleşme değildir penis ve vajina teması dokunma öpüşme onlarda cinselliktir ve anladığım kadarıyla bu durum sizi perişan etmiş dedi.ofisinin adresini verdi.yarin yüzyüze görüşelim hipotrapi uygularız büyük ihtimal dedi.ama siz hipnozu şimdi bir araştırın.sonucta ben erkegim ve yanlış anlaşılmalara ortam hazırlamak istemem.detaylarina bi bakın dedi.simdi kızlar ne yapayım.gideyim mi yarın.hipnoz sorun olurmu.yasi küçük iyi gelirmi.sanki yeni mezun ama sosyal medyadan baya araştırdım acibademde çalışmış.cok panik oldum titriyorum.ama psikologa ihtiyacım var hemde cok intihar edeceğim o derece.fikir verin nolur

Hiç sosyal medya üzerinden dert dinleyen cevap veren psikolog duymamıştım siz bilirsiniz, yorum yapamadım

Hiç sosyal medya üzerinden dert dinleyen cevap veren psikolog duymamıştım siz bilirsiniz, yorum yapamadım
bilemedim.yani ofisi var.instagramda karşıma çıkmasa arayışta olduğum icin işyerini bulacaktım aynı se y degilmi

bende sok, zamaninda piskolog arastirirken tele msj birakiyordum, iki ay sonra anca dönüyorlardi

edit: derdini dinledi ücret taleb etmiyor mu?

bilemedim.yani ofisi var.instagramda karşıma çıkmasa arayışta olduğum icin işyerini bulacaktım aynı se y degilmi
Bilemedim. Ben hiç bir doktorumun instagram hesabına bakmamıştım, var mı hesapları yok mu bilmiyordum. Hep arayıp randevu alıp o şekilde ilk görüşmemi konuşmamı yaşamıştım.

ya psikologa gidin derdinizi anlatın da daha hiç bir telkinde bulunmadan hipnoz mantıksız. mesleği psikologluk olan birileri elbet daha açıklayıcı yanıtlar verebilir ama bu mevzu daha kanser mi değil mi anlamadan kemoterapiye boğmak gibi bir şey birisini. başka metotlar denenir ilerleme olmuyorsa böyle ağır bir yöntem kullanılır. bir de hipnoz yapacak ama ne diyecek size normal bilinç düzeyinde konuştu da işe yaramadı bilinçaltı koşullandırması mı yapacak ? önce bir normal konuşarak telkin yöntemini deneyin derim daha büyük yaralar açmasın ruhunuzda. yaşından daha önemli mevzular bunlar bence.

bende sok, zamaninda piskolog arastirirken tele msj birakiyordum, iki ay sonra anca dönüyorlardi

edit: derdini dinledi ücret taleb etmiyor mu?
her vakaya bakmıyorum önce bir on görüşme yapalım dedi.karar verirsek tedaviye ücret anlaşırız dedi.hatta ben danışanlarımı zorlamak istemem sizin kafanızda bir ücret varmı dedi.hipnoz kısmı kafamı kurcaladı sadece.

güvenmedinizmi

Ağır tecrübesiz bence. Her vakaya bakmıyorum deyip sosyal medyada dert dinliyor ve size ücret soruyor. Hiç profesyonel gelmedi bence uzak durun.
Ve mutlaka çalışın kazanın ya da borç alın bir şekilde para bulup sağlam bir psikologa görünün.

onuda düşündüm.ozel bir hastaneyi aramıştım aylar önce 70 lira gibi bir rakam verdi gitmiştim.cesaret edemiyorum bu çocuk 100 lira uygunmudur dedi bende olur dedim.

Güven vermedi açıkçası. İnstagramdan acıbademdeki doktora yazmıştım da sekreteri randevu ayarlamıştı. Bu nasıl iş adam ücretsiz dert dinliyor.
benim bulunduğum şehir de şuan.galiba memlektide burası

kesinlikle güvenmezdim ya. sosyal medya üzerinden dert dinleyen psikolog ilk defa duyuyorum. bir de ücreti falan size sormuş. cvlerini insanlar istedikleri şeyleri yazıyorlar noter onaylı bir evrak yüklemiyorlar adam harvard da der acıbadem de ona bakmayın siz direkt hastane kayıtlarından teyit edemiyorsanız tabi. hani dahiliyeci yanlış ilaç verir bırakırsın başka bir şey kullanırsın düzeltirsin bozulan sağlığını ruh sağlığı çok daha üzerinde durulması gereken bir konu adamın dan diye hipnoz demesi ve bunun için bile standart bir ücret söylememesi hiç mantıklı değil. ben olsam kesinlikle gitmezdim başka psikolog bakın üşenmeyin evden çıkın yakın psikoterapi merkezlerini gezin en azından sosyal medyaya göre çok daha düşük ihtimal bir şarlatanla karşı karşıya kalmanız. kendinize yapmayın bunu lütfen.

ya hipnozla başıma bisey gelmesin giden para olsun nolcak diyorum.mesela yarin saat önce konuştuk.ofisteyim büyüğüm gelin dedi bu saatte gelemem dedim

onuda düşündüm.ozel bir hastaneyi aramıştım aylar önce 70 lira gibi bir rakam verdi gitmiştim.cesaret edemiyorum bu çocuk 100 lira uygunmudur dedi bende olur dedim.
Allah aşkına hangi psikolog "100 tl uygun mudur" der
200 tl verin ama adam akıllı bir yerde tedavi olun
Sizinle detaylı görüşmeden hipnoz teşhisi de muazzam

sonucta ben erkegim ve yanlış anlaşılmalara ortam hazırlamak istemem.detaylarina bi bakın dedi.
Şu aşamadan sonra gidilmez ,gidilirse farklı bir profille karsilasilabilir. Kendisiyse bile etik dışı bir davranışın mimari bana güven vermez .

ad
çocukla numaramla görüştüm.ararsa ne diyeyim.vazgectim desem ayip olur

Çok garip geldi bana. Daha önce hastalarını internetten bulan bir psikolog görmedim. Kaldı ki daha teşhis konulmadan hipnoz yapmayı düşünmesi çok acayip.
İnsanlar kendilerini kötü hissettikleri anlarda hata yapmaya meyilli olurlar ve başlarına daha büyük belalar açabilirler. Sen de dikkatli davran bence, insanlar çok tehlikeli. Paran yoksa bir devlet hastaesinin psikiyatri kliniğine gidebilirsin. En azıdan karşında güvenebileceğin biri olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…