yardım edin :((

vazgeçtiğine sevindim :)
sagolun.ama bi tane bulmam lazim.bide kolay değilmiş ya sorun anlatmak.ben hep gitme planı yaptığım icin kendi kendime psikologa anlatıyormuş gibi anlatıyordum.dun gece resmen nefesim kesildi ateş bastı.cok zormuş anlatmak

insan kendi kendinin psikoloğudur otur yaz bence herşeyi kendinle yüzleş şimdiye kadar olanları kabul et ve geçmişte bırak kabullenmeden ileriye dönemezsin

Bence sakın gitme instegramda da öyle derdini anlatma.Yaw hiç mi haber izlemiyorsunuz açın bir gözünüzü artık.Hayatından vazgeçmiş birine yeni mezun mu deva olacak hem de erkek.Sen de bir güzel anlatmışsınız.Kesin ne saf kız falan diye düşünmüştür.

istanbuldaysan kadın sağlığı merkezleri var ücretsiz yararlanabilirsin.153 den bilgi al

Yeterince yorum yazılmış ve gitmeme kararı vermişsiniz gerçi ama yine de kararınızda emin olmanız için yazmak istedim. Türkiyedeki yasalara göre psikologlar hipnoterapi uygulayamıyor zaten, sadece psikiyatristler (tıp eğitimi sonrası psikiyatri uzmanı olanlar) uygulayabilir.
Adamın mantıksız açıklamalarını geçtim, gerçekten psikologsa bile bu tekniği uygulaması yasal değil. Bence bu kişiyi bir yerlere de şikayet edin eliniz değmişken. Sizin gibi canı yanmış ve nereye başvuracağını bilmeyen kişileri suistimal etmesin.

Sule cet diye bir kiz vardi. Gece 1 civari is ile ilgili gorusmeye gitmisti ve gecenin sonunda eski patronu once tecavuz edip sonra 20, kattan asagi atti.

Ilk aklima bu olay geldi. Vazgecmissiniz gerci ama yinede yazayim dedim.

Gunduzleri bile artik kapidan cikarken iki kez dusunecek zamanlara geldik malesef.

Psikolog psikiyatr vs bunlar 6 da muayene yi bitirip giden insanlar gece gece ne hastası ya bıraksana uyanık ol bacım ya hangi devirde yaşıyorsun

Bir arkadaşım 10 yıl önce muayene artı hipnoza 3.500 TL verdi 100 TL ne ya normal psikolog muayenesi şuan 400 tl

merak eden arkadaşlara bilgi vermek istedim.gitmedim.numarayi engelledim.cagri kaydında 3 reddedilmiş arama vardi.engelli mesajlarda da " acaba bir sorun mu var " diye bi mesaj.gerwkirse devlete gideceğim.adam sapık değildir heralde ama yaşı kucuk.belkide beni kobay olarak kullanacaktı.
sonuç olarak gitmedim.herkese cok teşekkürler

Ben iyi bir psikoterapist arayışındayım. Emdr, hipnoterapi, bilişsel çalışabilecek. İstanbuldayım. Bana önerebilirseniz çok sevinirimmm

Gitmeyin...Saçma sapan bı adam fiyatı bile siz belirliyorsunuz ne tuhaf...Psikiyatriste neden giltmiyorsunuz onlarinda seansları var uzmana profosere gidin

Adam Psıkolog ve BEN ERKEGIM YANLIS ANLASILMALARA YOL AÇAR mı dedi :))))))))))
Ne diyim bılemedım, sunu diyim psikolog falan degıl

Hiç bulaşmayın. Daha önce psikoloğa gittim o da erkek ve yaşı gençti. 2 seans süper gitti sayılır sonra bi baktım adam bana kendi dertlerini anlatıyo ben dinliyorum bide veriyorum 400tlyi gidiyorum. O da bana geçmişi unutabilmem için bişeyler yapacaktı kaç hafta geçti yapamadı bi türlü bende bıraktım. Paramda boşuna gitti. Gerçekten araştırıp tecrübeli insanlara gidin her şekilde pahalı zaten bari bi işe yarasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…