anladim.belki abartı gelebilir ama normal hastaneye gidecekmişim gibi rahat degilim.resmen boğazımda yumruk var sankiŞu aşamadan sonra gidilmez ,gidilirse farklı bir profille karsilasilabilir. Kendisiyse bile etik dışı bir davranışın mimari bana güven vermez .
hastası varmış yeni çıkmışlarGece 11'de çalışan psikolog ?????????
Ben 10 sene önce muayene + hipnoza 1000 lira para ödedim .kimdir nedir bilmeden atlamamak gerek .hiçbir uzman bu kadar gevşek konuşmaz .yok sen kadınsın yanlış anlaşılır bilmem ne ..bu ne ya ? Sence gerçek mi ? Gittiğin yerde bir muayenehane olabilir fakat muayene eden gerçek lisans sahibi biri mi ,bu yolla karşı cinse zarar vermek isteyen bir sapık mi ? Hoc acaba demiyo musunonuda düşündüm.ozel bir hastaneyi aramıştım aylar önce 70 lira gibi bir rakam verdi gitmiştim.cesaret edemiyorum bu çocuk 100 lira uygunmudur dedi bende olur dedim.
devlete cok gitmek istemiyorum özel olsunki daha iyi dinlesin.yillar önce denemiştim kadi n ki tamam sana deyip randevu vermişti bir ay sonraya ki anlatmamıştı dersimi bileÇok garip geldi bana. Daha önce hastalarını internetten bulan bir psikolog görmedim. Kaldı ki daha teşhis konulmadan hipnoz yapmayı düşünmesi çok acayip.
İnsanlar kendilerini kötü hissettikleri anlarda hata yapmaya meyilli olurlar ve başlarına daha büyük belalar açabilirler. Sen de dikkatli davran bence, insanlar çok tehlikeli. Paran yoksa bir devlet hastaesinin psikiyatri kliniğine gidebilirsin. En azıdan karşında güvenebileceğin biri olur.
Çağıran diye düzelttimhastası varmış yeni çıkmışlar
Hala gitmeyi düşünüyor musun ?anladim.belki abartı gelebilir ama normal hastaneye gidecekmişim gibi rahat degilim.resmen boğazımda yumruk var sanki
iste bu konuyu açma sebebim bu.Ben 10 sene önce muayene + hipnoza 1000 lira para ödedim .kimdir nedir bilmeden atlamamak gerek .hiçbir uzman bu kadar gevşek konuşmaz .yok sen kadınsın yanlış anlaşılır bilmem ne ..bu ne ya ? Sence gerçek mi ? Gittiğin yerde bir muayenehane olabilir fakat muayene eden gerçek lisans sahibi biri mi ,bu yolla karşı cinse zarar vermek isteyen bir sapık mi ? Hoc acaba demiyo musun
Ayy sakın gitme sakın. Bu saatte ne hipnozu ne psikoloğu allah aşkına. Sapık mıdır dolandırıcı mıdır nedir? Engelle hatta numarasınıya hipnozla başıma bisey gelmesin giden para olsun nolcak diyorum.mesela yarin saat önce konuştuk.ofisteyim büyüğüm gelin dedi bu saatte gelemem dedim
kendisi demedi acibademi cafede araştırdım hastaneden fotoları varSürekli Acıbadem’in farklı hastanelerine giderim farklı branşlara asla hiç bir hekimle bu şekilde diyaloğum olmadı, üstelik önemli hastalıklar için gittiğim zamanlarda da...
İnternette gördüğünüz her şeye lütfen itibar etmeyin, ben güvenmedim, u şekilde asl hastayla muhatap olmazlar uzmanlar, sekreterleri direk randevu verir ve gidersiniz. Bu işte bir iş var...
düşünmüyorum baya tepki aldim.demekki bi bildiği var herkesinHala gitmeyi düşünüyor musun ?
Başka uzman mi kalmadı ?
Ben sana uzmanın en babasını tavsiye edeyim .
Niye bile bile büyük bir bilinmeze yürüyorsun ?
Bencede engelleyin. Direk derdinizi anlatmanız bile tuhaf gelmişti bana. Tek tuhaf gören durumu ben değilmişim sevindim. Ayrıca ben iki sene önce gittiğim psikologa 200 tl veriyordum seans başı. Arkadaşım başka birine iki ay önce gitti 500 tl ödeyip çıktı. Hem fiyatından hemde fiyatı size sormasından kıllandım açıkçası.Ayy sakın gitme sakın. Bu saatte ne hipnozu ne psikoloğu allah aşkına. Sapık mıdır dolandırıcı mıdır nedir? Engelle hatta numarasını
o banada tuhaf geldi.cocugun yaşı küçük acaba ofisi yenide hasta tutmaya mi çalışıyor diye düşündümNe hipnozu ya? Daha ne gordu de hemen hipnoz ediyor? Ben psikolojiden anlamam ama hipnoz en son care degil midir? Diger tedavi yontemlerine cevap vermezse hasta belki uygulanabilecek bir yontem. Sakin gitme oraya. Akli sira da sana ayak yapiyor, " iste siz hipnozu arastirin sonucta ben erkegim yanlis anlasilmak istemem" falan diyerek. Valla oraya gidersen ya parandan olursun ya da baska seylerden. Hele hele alacagi ucreti hastasina danisan bir psikolog olabilir mi ya. Şaka gibi.
Bak tatlım hiçbir hekim psikolog psikiyatrist hastayla yüz göz olmaz bu şekilde, yakma başını....ya hipnozla başıma bisey gelmesin giden para olsun nolcak diyorum.mesela yarin saat önce konuştuk.ofisteyim büyüğüm gelin dedi bu saatte gelemem dedim
tamam gitmeyeceğim.sileyim numarasını engellemek ayip olur şimdiBak tatlım hiçbir hekim psikolog psikiyatrist hastayla yüz göz olmaz bu şekilde, yakma başını....
Bak sevgili üye ,iste bu konuyu açma sebebim bu.(
Oyle olsa yine en azindan ucretini piyasanin altinda tutarsin. Ama kalkip da ucreti hastaya danişmazsin. Dusunsene, bir urun satiyorsun ve satacagin fiyati aliciya soruyorsun. Olacak is mi?o banada tuhaf geldi.cocugun yaşı küçük acaba ofisi yenide hasta tutmaya mi çalışıyor diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?