yardım edin :((

Guvenilir gelmedi. Gitmeyin. Psikolog arastirin. Soyle iyi guvenilir bir cok psikolog vaar yani

oyy .tamam.wp den konuştuk profil resmimi gördü sorun olmaz insaAllah

kendisi demedi acibademi cafede araştırdım hastaneden fotoları var
Her hastanede fotografı olan orayla İlişkili mi oluyor?
Birazcık mantıklı ol bu saatte kim hastasıyla bi de özelde cep telefonundan görüşür bi de 11 de yanına çağırdı...
Düpedüz zor durumundan faydalanıp ağına düşürmeye çalışan biri...
Bir dünya özelini nasıl anlatırsın yüzümüze görüşmediğin bir adama?
Bu söylediklerini koz olarak kullanıp sana hipnoz ayağına zarar verip seni tehdit edebilir...
Yağmurdan kaçarken doluya tutulacaksın, yapma etme engelle ve asla görüşme

tamam gitmeyeceğim.sileyim numarasını engellemek ayip olur şimdi
Olmaz olmaz. Engelle. Yarin birgun unutursun numarayi. O da bir sekilde irtibata gecmeye calişsa, sen o numara oldugunu hatirlamazsin. En iyisi engelle. Ne ayip olacakmis. Tanimadigin etmedigin adam. Sanki bir gecmisin var.

Oyle olsa yine en azindan ucretini piyasanin altinda tutarsin. Ama kalkip da ucreti hastaya danişmazsin. Dusunsene, bir urun satiyorsun ve satacagin fiyati aliciya soruyorsun. Olacak is mi?
haklisiniz

en başından gitmeyi düşünmeniz bile hata..
iyi ki yazmışsıniz buraya..
Psikologa gitmedim ama bu sekilde sosyal medya üzerinden seansmis yok efendim direkt hipnoz hiç profesyonel gelmedi.
Sapik yahut dolandırıcı..

Gitmeyin sakın..

bencede direk hipnozdan girmis muhabbete bide fiyat belirlemek ne arkadas.

benim bildigim bi iki seans gidersin doktor sorar iyi geliyormu devam edellim mi yada doktor der beraber calismak istemiyorum diye

konuşma bu şekilde oldu

Sosyal medya, kendini psikolog, bilmem ne terapisti, yok alternatif tıp hödösü, hede hede uzmanı olarak tanıtan tiplerle dolu. İtimat etmeyin; ben hiçbir ciddi-güvenilir ve işinde iyi psikologun sosyal medyadan bu şekilde yazışıp konuştuğuna şahit olmadım. Ha ama dolandırıcıların böyle pazarlık yaptığı, kişiyi görmeden "Sana bilmem ne uygularız" dediğini, cinsellik nedir diye abuk gubuk konuştuğunu biliyorum, örneklerini çok gördük.

Bariz ne psikolojiden anlıyor , ne de fiyat falan biliyor ...

Sakın ha sakın gitmeyin derim ... hipnozu araştırın , erkeğim yanlış anlaşılmasın demek yanlış birşeyler yapabilirim düşüncesine önceden sizi hazırlamak

bencede direk hipnozdan girmis muhabbete bide fiyat belirlemek ne arkadas.

benim bildigim bi iki seans gidersin doktor sorar iyi geliyormu devam edellim mi yada doktor der beraber calismak istemiyorum diye
doktorun çalışmayalım deme ihtimali var mi

Bide şunu söyleyeyim
Seneler evvel haberlerde görmüştüm .kadının biri cinsel terapi almak için uzmana gidiyor ,o sırada doktor (kalibina tükürdüğüm bide lisans sahibi ) istersen hipnoz yapıp daha detaylı bir tedavi sağlayabilirim, bunun eğitimini de aldım diyor .kadın özelini açıp eşiyle arasında olan tüm sıkıntıları bu doktora anlatıyor ve eşinin de cinsel problemi olduğunu söylüyor . Adam kadını hipnoz edip ,tecavüz ediyor .uyandıktan sonra birseylerin yolunda gitmediğini anlayan kadın başka bir uzmana kontrole gidiyor ve doktorun spermleri vücudunun bazı bölgelerinde bulunuyor .doktorun savunması da ,kocanın yapamadığını yaptım ,senimutlu etmek istedim ,oluyor .tabi olaylar ortaya çıkınca hemen meslekten uzaklastiriliyor.

Bide hipnoz zor bir olay değil .bunun eğitimini almak da zor değil .adam alır çakma bir diploma asar duvara .dolandirmak mi istiyor ,taciz edip zarar vermek mi istiyor ,yapar yani her türlü

Online terapi veren arkadaslarim var ama oyle sosyal medya falan kullanmiyorlar skype uzerinden gorusme sagliyorlar. Bu biraz ilginc geldi bana,gorusun bir bakin ama hipnoz falan aman diyim ha sapik falan cikmasin sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…