yardım edin :((

Astoria bak meslektaşların işi nasıl ilerletmiş, sende de hiç iş Yok :) sırf KK da seans yapsan öel mesajda parayı kırardın bacım.
Bu zamanda meslek ahlakı falan boş zaten :))

@Hanzadegazel
Vazgeçmişsiniz zaten, çok sevindim sizin adınıza.
Size bir örnek vermeden gitmek istemedim. Biraz önce birebir tanıdığım bir psikoloğun sosyal medya hesaplarına bakayım dedim.
Yok :)
Sahip olduğu merkezin var, çok da aktif değil.
Neden biliyor musunuz? Çünkü zaten çok çok danışanı var, zaten işinde iyi, böyle bir mecrada reklama veya göz boyamaya ihtiyaç duymamış.
Her sosyal medyada aktif olan kötüdür demiyorum ama o kadar da degil :)

verdıgı adrese gıtmeyın kesınlıkle
hıc bır psıkolog boyle cumleler kurmaz asla

Adam fantazisine ortam hazırlıyormus gibi geldi isim ve soyisimini alın Google aratın psikologsa yeri yurdu bellidir ismin yorumlarına bakın bu kadar kör cahil olmayın lütfen sıkıntın var okey de şu zaman da kimselere guvenmeyiniz

Keşke yaşadığınız mahrem şeyleri yazılı olarak ifade etmeseydin.Bu tarz tehtit içeren şeyler duymuştum.Ayrıca sanal ortamdan dert dinleyen psikologta hiç duymadım.Aksine etkili iletişimin temel unsurudur yüz yüze görüşmek bunu da en iyi doktorlar bilir.Bence güvenmeyin.

Astoria bak meslektaşların işi nasıl ilerletmiş, sende de hiç iş Yok :) sırf KK da seans yapsan öel mesajda parayı kırardın bacım.
Bu zamanda meslek ahlakı falan boş zaten :))

Buradan o kadar çok talep oldu ki buna inan. Online seans yapmamı isteyenler, ofisim olup olmadığını soranlar, buradan "tavsiye" isteyenler... Ben artık insanları kırmamak için özel mesajları kapatmak zorunda kaldım. Enayi miymişim acaba ehehe.

Konu sahibi, böyle ne idüğü belirsiz insanlara gidip de özelinizi falan anlatmayın. Hipnoterapinin ne olduğunu dahi bilmeyen bir elemanla karşı karşıyasınız. Hipnoterapi çoğunuzun kafasında kurduğu gibi bir şey değil, her şeyi hoop unutturup sizi "hipnoz" eden. Ofis adresi verir, giderseniz psikolog olduğu kesin olmayan birinin tecavüzüne dahi uğrayabilirsiniz. Sosyal medyaya istediğiniz bilgiyi yazabilirsiniz, dürüst olmak zorunda değil insanlar. O adamın Acıbademde çalıştığı hatta dediğim gibi psikolog olup olmadığı bile meçhul. Ben de psikoloğum, size psikolog arayışınızda yardımcı olabilirim. Ama bu adama sakın ha sakın gitmeyin. Hatta engelleyin ve özelinizi herkesle paylaşmayın bir daha.

Sirdasiniz varsa O' nunla gidin ben olsam yalnız hayatta gitmem.

Tuhaflıklar var durumda.
Hangi psikolog yanlış anlama olmasin der ve hipnoz ne alaka hemen.

Evet internette var. Hatta hemsire diye calisan kadin aslinda erkekmis.
O konuyu takip etmiştim.Koca da tuhaftı kızı kendinin sanıyodu.Ortaya çıktı karısı sandığı kişinin erkek olduğu.Çatlamıştım izlerken be adam öpüşerek mi hamile kaldı bu kadın yada adam.Baya karışık bir olay.Allah rahmet etsin sağlam oynamış.Adamı sevişip yada sevişmeyip çocuk doğurduğuna bile inandırmış.

Adam ameliyat gecirdiyse kocasi anlamamistir erkek oldugunu Hamileyim diye yalan uydurup karninda yastikla gezmistir iliskiye yasak koymustur ve birgun evde doguruvermistir filan.

onuda düşündüm.ozel bir hastaneyi aramıştım aylar önce 70 lira gibi bir rakam verdi gitmiştim.cesaret edemiyorum bu çocuk 100 lira uygunmudur dedi bende olur dedim.
Doktorun pazarlık yapanınıda ilk defa burda görüyorum
-100 lira uygunmudur
+100 cok 80olmazmı
-tamam senin gül hatrın için olur

Kusura bakma da. Senin iyiliğin için bu tabiri kullanacam. Kızım sen manyak mısın ? Nasıl güveniyorsun. Hiç mantıklı geliyor mu psikolog kıtlığı mi var koca Turkiye'de

Bu aynı dudaklarını facebooktan bulduğu birini doktor sanip estetik yaptırıp kaybetme düzeyine gelen hemşirenin durumuna benziyor . Sen de psikolojimi düzeltecem derken başka şeylerini kaybetme de. Para her şey değil.

Profesyonel bir psikologun internet üzerinden dert dinleyeceğini hiç sanmıyorum ya. Sizi baştan ofisine yönlendirmesi lazımdı bence. Adam psikolog değildir demiyorum da, işini ne kadar iyi yapıyor, yaptığı etik mi, güvenilir mi kısmı beni düşündürdü. Ben olsam kıllanır, gitmezdim ofisine filan. Ayrıca özel bir psikolog için verdiği ücret de çok düşük. Piyasayı da bilmiyor demek. 3 yıl önce seans başı 200 veriyordum. Şuan psikologa giden arkadaşlarım da üç aşağı beş yukarı bu fiyatlara gidiyor.

Sen kadınsın ben erkek muhabbeti yapıyorsa kesin sapık bu adam. Hipnoz ve gece 11 de çağirıyor.
Daha yazmışmalardan derdini dinledigini birine hipnoz..
Yazişarak terapi alması de ayri tuhaf
Şehir dışına gitnen gerekti gelemiyorum deyip engelleyin

Adam ameliyat gecirdiyse kocasi anlamamistir erkek oldugunu Hamileyim diye yalan uydurup karninda yastikla gezmistir iliskiye yasak koymustur ve birgun evde doguruvermistir filan.
Olayda tam orda başlıyor.Adam ameliyat olmamış

Allah aşkına, azıcık haberleri filan izleyin, okuyun.
İlla başınıza bir şey mi gelmesi lazım.
Uzak durun.. kesinlikle gitmeyin.
dolandırıcı, sahtekar, sapık her şey olur..

yazışmaları kontrol ettim.yazmamisim onları.aradim yazmak zor diye o şekilde anlattım.

gitmeme kararı aldim.aslinda bana com zor geliyor.diyirum ya bir dişçiye dahiliyeye gitmek gibi degil.jinekologa giderkeknki huzursuzluğu yaşadım.ama bi cesaret buldum konuştum.ama vazgeçtim: )

sosyal medyada tanıştığınız birine nasıl güveniyosunuz uygulayacağı şey hipoterapi , erkek , genç, yeni mezun ve sosyal medya... bilerek yanyana yazdım bence bir düşünün herşey ortada görünüyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…