verdıgı adrese gıtmeyın kesınlıkleher vakaya bakmıyorum önce bir on görüşme yapalım dedi.karar verirsek tedaviye ücret anlaşırız dedi.hatta ben danışanlarımı zorlamak istemem sizin kafanızda bir ücret varmı dedi.hipnoz kısmı kafamı kurcaladı sadece.
Keşke yaşadığınız mahrem şeyleri yazılı olarak ifade etmeseydin.Bu tarz tehtit içeren şeyler duymuştum.Ayrıca sanal ortamdan dert dinleyen psikologta hiç duymadım.Aksine etkili iletişimin temel unsurudur yüz yüze görüşmek bunu da en iyi doktorlar bilir.Bence güvenmeyin.kızlar ben uzun zamandır psikologa gitmek istiyordum ama devlet olmasını istemediğinde özel arıyordum ama bulamıyordum.sosyal medyada gezinirken karşıma biri çıktı yazıştık sonra konuştuk.yuzelsel anlattım biseyler.psikolog erkek ve yaşı küçük gibi.ama konuşması falan iyi geldi.erkek arkadaşımla biseyler yaşamıştık cok utanarak sikilarak anlattım.cok doğal karşıladı utanmamış gerek yok dedi.ama sunuda dedi.cinsellik sadece tam birleşme değildir penis ve vajina teması dokunma öpüşme onlarda cinselliktir ve anladığım kadarıyla bu durum sizi perişan etmiş dedi.ofisinin adresini verdi.yarin yüzyüze görüşelim hipotrapi uygularız büyük ihtimal dedi.ama siz hipnozu şimdi bir araştırın.sonucta ben erkegim ve yanlış anlaşılmalara ortam hazırlamak istemem.detaylarina bi bakın dedi.simdi kızlar ne yapayım.gideyim mi yarın.hipnoz sorun olurmu.yasi küçük iyi gelirmi.sanki yeni mezun ama sosyal medyadan baya araştırdım acibademde çalışmış.cok panik oldum titriyorum.ama psikologa ihtiyacım var hemde cok intihar edeceğim o derece.fikir verin nolur
Astoria bak meslektaşların işi nasıl ilerletmiş, sende de hiç iş Yok :) sırf KK da seans yapsan öel mesajda parayı kırardın bacım.
Bu zamanda meslek ahlakı falan boş zaten :))
Evet internette var.Ohaaaaa gercektenmi merak ettim yaa internette varmi haber offf ben neden bu kadar cahil kaldim
O konuyu takip etmiştim.Koca da tuhaftı kızı kendinin sanıyodu.Ortaya çıktı karısı sandığı kişinin erkek olduğu.Çatlamıştım izlerken be adam öpüşerek mi hamile kaldı bu kadın yada adam.Baya karışık bir olay.Allah rahmet etsin sağlam oynamış.Adamı sevişip yada sevişmeyip çocuk doğurduğuna bile inandırmış.Evet internette var.Hatta hemsire diye calisan kadin aslinda erkekmis.
O konuyu takip etmiştim.Koca da tuhaftı kızı kendinin sanıyodu.Ortaya çıktı karısı sandığı kişinin erkek olduğu.Çatlamıştım izlerken be adam öpüşerek mi hamile kaldı bu kadın yada adam.Baya karışık bir olay.Allah rahmet etsin sağlam oynamış.Adamı sevişip yada sevişmeyip çocuk doğurduğuna bile inandırmış.
Doktorun pazarlık yapanınıda ilk defa burda görüyorumonuda düşündüm.ozel bir hastaneyi aramıştım aylar önce 70 lira gibi bir rakam verdi gitmiştim.cesaret edemiyorum bu çocuk 100 lira uygunmudur dedi bende olur dedim.
Olayda tam orda başlıyor.Adam ameliyat olmamışAdam ameliyat gecirdiyse kocasi anlamamistir erkek oldugunuHamileyim diye yalan uydurup karninda yastikla gezmistir iliskiye yasak koymustur ve birgun evde doguruvermistir filan.
yazışmaları kontrol ettim.yazmamisim onları.aradim yazmak zor diye o şekilde anlattım.Keşke yaşadığınız mahrem şeyleri yazılı olarak ifade etmeseydin.Bu tarz tehtit içeren şeyler duymuştum.Ayrıca sanal ortamdan dert dinleyen psikologta hiç duymadım.Aksine etkili iletişimin temel unsurudur yüz yüze görüşmek bunu da en iyi doktorlar bilir.Bence güvenmeyin.
gitmeme kararı aldim.aslinda bana com zor geliyor.diyirum ya bir dişçiye dahiliyeye gitmek gibi degil.jinekologa giderkeknki huzursuzluğu yaşadım.ama bi cesaret buldum konuştum.ama vazgeçtim: )Kusura bakma da. Senin iyiliğin için bu tabiri kullanacam. Kızım sen manyak mısın ? Nasıl güveniyorsun. Hiç mantıklı geliyor mu psikolog kıtlığı mi var koca Turkiye'de
Bu aynı dudaklarını facebooktan bulduğu birini doktor sanip estetik yaptırıp kaybetme düzeyine gelen hemşirenin durumuna benziyor . Sen de psikolojimi düzeltecem derken başka şeylerini kaybetme de. Para her şey değil.
kızlar ben uzun zamandır psikologa gitmek istiyordum ama devlet olmasını istemediğinde özel arıyordum ama bulamıyordum.sosyal medyada gezinirken karşıma biri çıktı yazıştık sonra konuştuk.yuzelsel anlattım biseyler.psikolog erkek ve yaşı küçük gibi.ama konuşması falan iyi geldi.erkek arkadaşımla biseyler yaşamıştık cok utanarak sikilarak anlattım.cok doğal karşıladı utanmamış gerek yok dedi.ama sunuda dedi.cinsellik sadece tam birleşme değildir penis ve vajina teması dokunma öpüşme onlarda cinselliktir ve anladığım kadarıyla bu durum sizi perişan etmiş dedi.ofisinin adresini verdi.yarin yüzyüze görüşelim hipotrapi uygularız büyük ihtimal dedi.ama siz hipnozu şimdi bir araştırın.sonucta ben erkegim ve yanlış anlaşılmalara ortam hazırlamak istemem.detaylarina bi bakın dedi.simdi kızlar ne yapayım.gideyim mi yarın.hipnoz sorun olurmu.yasi küçük iyi gelirmi.sanki yeni mezun ama sosyal medyadan baya araştırdım acibademde çalışmış.cok panik oldum titriyorum.ama psikologa ihtiyacım var hemde cok intihar edeceğim o derece.fikir verin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?