yardım edin :((

Online terapi veren arkadaslarim var ama oyle sosyal medya falan kullanmiyorlar skype uzerinden gorusme sagliyorlar. Bu biraz ilginc geldi bana,gorusun bir bakin ama hipnoz falan aman diyim ha sapik falan cikmasin sonra
gitmemeye karar verdim :)

doktorun çalışmayalım deme ihtimali var mi

var, piskologlarinda calistigi aglirlikli bölümler var. misal benimki yoga tarzi dersler verirdi. ben yogaya yatkin degilsem. ben seni iyilestiremem diyip baska doktor tavsiye ede biliyor. belki yine doktordan doktora degisiyordur.

duymuştum sanki.siz anlatınca hatirladim

Hiç mi hiç güven vermedi. Ne hipnozu Allah aşkına.

Tek asla gitmeyin asla ki tek gitmesenizde yine güvenmeyin.

Burada , yılların üyesi olan psikolog arkadaşlar var. Belli bir ücret karşılığı belki kabul ederler size yardım etmeyi.

Hanzadegazel ciğim, biz sana bu sapıktan çok daha iyi geliriz bence
Ama aksatma mutlaka para ayarlayıp iyi bir psikologla görüşmelisin.

kendisi demedi acibademi cafede araştırdım hastaneden fotoları var

Hastanede ben de fotograf çekerim kendimi ne var bunda? Hemsire olmayip, yillarca hemsirelik yapan ve ölünce farkedilen bir kadin bile vardı.
Ben olsam gitmem. Psikolog ucret pazarligina mi girer? Instada dert mi dinler? Hic guven vermedim

Şu konuşma zaten söylüyor herşeyi .işinde yeni bile olsa danisaniyla ücret belirleme durumu çok saçma .koyarsın bir fiyat ,giden gider ,gitmeyen gitmez . Hemen hemen her meslekte ilk yıllarda çok fazla kazanım olmaz . Meslek sahibi kişi de bunun bilincinde olduğu için pazarcı mantığına bulaşmaz .bulaşan gerçek değildir ,amacı farklıdır .
Eşim sattığı şeylere fiyat biçerKen piyasanın nabzını tutar önce bi ,öyle ufak tefek birşeyler de satmıyor ama ben olsam bunu senden almam diyorum .sen almazsan başkası alır ,her malın bir alıcısı vardır der bana .gerçekten öyle ,yaptığı hicbirsey elinde patlamadı bugüne kadar .e şimdi bu psikolog da öyle ..zamanla tanınacak, tutulacak ,danışan sayısı bugün 5se yarın 50 olacak .bu işler tamamen tecrübe ve profesyonellikle alakali

Hatta bu kadında aslında erkekti. Senelerce kendini kadın diye tanıtmış çocuk bile sahiplenmiş kendi doğurmuş gibi göstermişti

Hanzadegazel ciğim, biz sana bu sapıktan çok daha iyi geliriz bence
Ama aksatma mutlaka para ayarlayıp iyi bir psikologla görüşmelisin.
evet ne zaman darlansam buraya geliyorum.cok teşekkür ederim

Ohaaaaaaaaaaa artık ya

Ohaaaaa gercektenmi merak ettim yaa internette varmi haber offf ben neden bu kadar cahil kaldim

Kizlar hipnoz yontemiyle ingilizce bilmeyen bir insan ingilizce konusmaya başlamış sakir sakir nasil oluyor. Boyle birsey mümkün müdür?

Kesinlikle fake. Yerinde olsam bir daha ne arar sorarım. Başına bişey gelmesi riskini alıyorsan git. Psikolog tanıdıklarım var gayet yoğunlar başlarını kaşıyacak vakitleri yok. Ya sizi denek olarak kullanan bir psikoloji öğrencisi yada bi sahtekarlık var. Klinik çalışanları bi kere dallara ayrılıyor çocuk psikoloğu ergen psikoloğu erişkin psikoloğu. Bi sürü de alt dal var. Ne tesadüf ki beyefendi tam da sizin derdinize çare olacak uzmanlık alanında. 21.yy da artık biraz uyanık olalım bilgili olalım. Sizinle özel mesajlaşmaya giren hiçbir meslek sınıfı yetkilisiyle profesyonel ilişkiye girmeyin zararlı siz çıkarsınız! Diplomasını görmediğiniz hekime de saf saf özelinizi anlatmayin

Doktorlar para almadan ağızlarını açmazlar.
Tecrübeyle sabit doktorluk çok işim oldu olacakta ameliyatlar oldum.
Muayenehanesine gitmeden parayı basmadan konuşmazlar. İçlerinden bir tanesi muayene ücreti almadı nedeni ameliyatlik kesin bı durum söz konusu olduğu için.
Tıp okumuş mu?
Tıp okumayanlar internette ben psikoloğum diyorlar.
Tıp okumayan hiç kimse hekim değildir.
Aman dikkatli ol derim.

Yanlış anlamada psikolog olmasına sözüm yok ama sosyal medyada ne alaka yani? Hem hipnoz yapacak kişinin profesyonel olması lazım. Nasıl güveneceksiniz baya tuhaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…