kızlar yardım edin . psikolojim cok bozuldu şu son 1 haftadır . kendimi iyi hissetmiyorum. durduk yere aglamak istiyorum . derin nefes almaya calısıyorum aglama istegi geldiginde. şuan evde tekim ve cok asırı bıkkınlık var. intihar etmek istiyorum . ama dinimden inancımdan dolayı yapamıyorum . doktora git diyecekler hiç yorum yazmayın cünkü doktora gitmem. bu yazdıklarımı kımse bilmiyor sanal ortam kımse kımseyı tanımıyor diye yazdım . bu yüzden doktorada gidemem. zaten bu ruh halimi arkadaslarıma vs.hissettirmiyorum onlara göre gayet normalim.ama içimi bir bilseler.....
kaşlarım çatılıyor farkında olmadan .(deli diye geçirmeyin aklınızdan değilim cünkü.) nedenını bılmıyorum hayattan cok usandım .. kımseyı ıstemıyorum . sadece ölmekk.... sadece ölmek yakısır bana.
hergün duada ediyorum ölmek için olmayınca olmuyor. işte burdayım ve yaşıyorumm...
kaşlarım çatılıyor farkında olmadan .(deli diye geçirmeyin aklınızdan değilim cünkü.) nedenını bılmıyorum hayattan cok usandım .. kımseyı ıstemıyorum . sadece ölmekk.... sadece ölmek yakısır bana.
hergün duada ediyorum ölmek için olmayınca olmuyor. işte burdayım ve yaşıyorumm...