Arkadaşım hemen bu mesajlaşmaları kaydetmiş flash diske.Bu konu çok gizli ve çok hassas bi şekilde ailenin 4 bireyinin arasında oturulup konuşulup çözülmesi gereken bir konu.Çünkü arkadaşın ailesi kalabalık ve ataerkil bir aile.babası öğretmen emeklisi ve okey oynarken böyle şeyler yapmış.Kız çok üzgün babasından beklemediğini ve hala yakıştıramadığını delirmemek için aklını zor tuttuğunu söylüyor.Babasının da şeker,tansiyonu var ve ani durumda kalp sorunu çıkabilir..ya ben o durumda olamk istemezdim gerçekten( Abisi annesine sahip çıkar kesinlikle ama bu olayı yaşamaya gücü yok ..ne yapılabilir psikolog olan var mı aranızda ?? 5:
valla lafı ağzımdan aldın psikoloğa danışılacak bi durum gibi gözüküyor..çünkü kalp tansiyon şeker durumları işin içine girince, iş yaparken ç..ş yapmak doğru olmayacak.... allahım ne zor bi durum. bu internet ne kötü bişey ya...faydası çok. zararı da çok...en iradeli insan bazen zaafına yenik düşebiliyor...mesela bıçak gibi bişey bu net olayı...sebze doğrarsan faydalı, ama doğrarken elini kesersen orası malum...işte eli kesmemek için dikkat lazım..kaptırınca böyle oluyor...sabır versin allah...işe sadece duygusal yaklaşabilirim, psikiyatri eğitimi olan biri yanıtlasa aydınlanırsın ama sanırım vardır bekle bence cevapları iyi oku canım...
Geçen sene bende babamın görüşmelerini yakalamıştım konu falan da açmıştım hatta . Ablamın nişanına 1 hafta vardı nişana kadar susmuş nişandan sonra söylemiştim bende .
Şimdi olsa gene nişandan sonra söylerdim düzeldi çünkü bir şekilde . Önce söylemiş olsaydım ablacığımın en güzel günü zehir olacaktı. Biliyorum bencillik ama...
Çok çaresiz bir durum evet ama bunu içinde tutamaz kiSonuçta annesine karşı vicdan azabı çeker. Benim annem de panik atak, verecekleri tepkiler hiç kestirilemiyor biliyorum.. Bence arkadaşın düğününe kadar beklesin 20gün kalmış sonuçta. Daha sonra arkadaşların da dediği gibi psikoloğa danışarak annesine durumu açabilir diye düşünüyorum.. :26:
ben olsam o yazıştığı kadınlara verir veriştiririm onlarda babama yetiştirir kii bu işime gelir babamda gelip bana bişey diyemez kendini düzeltir herhalde..Başa gelmeden bilinmez durumun zorluğu ama ben olsam böyle yapardım herhalde
Son gunlerde bu durum cok kisinin basinda. Ozellikle 40ini gecmis erkeklerde bolca goruluyor. Hic konduramayacaginiz insanlar hem de.. Internet cikti mertlik bozuldu, cep telefonlari mesajlar filan da tuzu biberi. andropozun da etkisi vardir elbette. Simdilik sukuneti korumakta fayda var diyorum. Dugunden sonra da isi dallanip budaklandirmadan baba kiz karsilikli konussunlar. Babasina bir sans tanisin kendine ceki duzen vermesi icin, bunu ona borclu, ne de olsa babasi. Ha olmaz, adam hala aynen devam ederse o zaman anneye gidilebilinir diyorum ben. Birden parlayip herseyi yerle bir etmeye gerek yok, belki de sadece bir hevestir, kendine gelir adam bu konusmadan sonra. Once cozume gidin, yikim kolay yol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?