yardım edin

yelow

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
21
1
1
İstanbul
ya arkadaslar ben 1/70 boyunda 47 kiloyum hem uzun hem zayıfım giydiğim hiç birşey olmuyor
kan ilaçları, bitkisel ürünler, ilaçlar kulanmama ragmen kılo almadım sıgara kulanıyorum bu nedenı olabılır bılıyorum ama bırakamıyorum da
yardım ıstedım bırakmak ıcın sankı tek arkadasım oymus gıbı gelıyor bılıyorum pıskolojık beynımde bıtırmem gerek ama onca ınsan var sıgara kulanıp kılolu olan banada yardımcı olur musunuz ya

Ben sigarayi birakali 2sene oldu 49 kiloydum su an 57 kiloyum.memnun degilim tabiki ama bence sigara icmek istahi kapatmasinin yaninda birde yedigimiz seylerin besin degerini azaltiyor yani benim aman aman istahim acilmadi ama kilo aldim hala da veremedim.bazi ilaclarla birakan arkadaslarim var bir arastir istersen simdiden kolay gelsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Konuyu yanlis yere acmissiniz ama sigarayi biorezonans yontemiyle 1 seansta bırakabilirsiniz bu konuyu arastirin biraz tuzlu ama sigaradan omur boyu kurtulacaksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…