Yardim edin

sen bu adamı seviyor olsaydın nerde yaşadığını bu kadar kafana takmazdın..
sizden başka sevgilisinin oturduğu evi dert eden birini duymadım..

sen bu adamı seviyor olsaydın nerde yaşadığını bu kadar kafana takmazdın..
sizden başka sevgilisinin oturduğu evi dert eden birini duymadım..
Seviyorum tabiki ama bunlari dusundum nedense sebebini bende bilmiyorum akrabalarina kadar dusunmemin nedenini bende sorguluyorum kendimde

Seviyorum tabiki ama bunlari dusundum nedense sebebini bende bilmiyorum akrabalarina kadar dusunmemin nedenini bende sorguluyorum kendimde

aşk gözü karalıktır..
ben dublexte o düz ayak evde diye düşünmeye başladığın yerde aşk yoktur bence..
kendinizi sorguluyorsanız bu adamı ne kadar sevdiğinizle ilgili bir sorgulama yapmanızı tavsiye ederim..

Dusunceleriniz icin tesekkur ederim yardimci oldunuz

size birsey soyleyeyimmi
evin mkaresi degilde o evde yasanmisliklar nasil bir aileymis mutlumu huzurlumu yoksa kavgali gurultulumu bunlara onem verin.

Onun nasıl bir evde yaşadığı önemli değil.İlerisi hakkında kuşkular duyuyorsan şunlara bak :
Çalışkan mı ?
Sadık mı
Terbiyeli mi ?
Dürüst mü ?
Cimri mi değil mi?
Sakin mi ?

Onun nasıl bir evde yaşadığı önemli değil.İlerisi hakkında kuşkular duyuyorsan şunlara bak :
Çalışkan mı ?
Sadık mı
Terbiyeli mi ?
Dürüst mü ?
Cimri mi değil mi?
Sakin mi ?
Evet bu dediklerinde benim icin cok onemli ki Allaha şükür terbiyeli durust caliskan benim gozlemlerime gore ve cevresindeki herkes onu bu ozellikleriyle tanir ve isyerindeki herkes onu bu sebeplerden dolayi seviyor

Bizim müstakil bir villamiz vardı güzel bir semtte eşimin ailesi geldi önce tanışmaya evimize ardından biz gittik evlerine
Bizim evin tek katinin yarısı kadardı ev.
Hatta Bahçedeki hizmetli için yaptirdigimiz 1+1 mustemilat kadar diyebilirim.
Hiç sorun eden olmadı eşim dışında
Hep sEni lüks hayatından alikoymus olmak istemem derdi.
Bu arada benim babam eşimin patronuydu.
İlk 2+1 75 m2 bi eve yerlestik
Sonra eşimin ailesinin evi müteahhite verildi. 3 daire düştü kp e .
Birini bize verdiler sattık kredi çektik.
Bir daire aldık kendimize.
BabamınSa işleri küçülmeye gitti orta gelirli hayat sürmeye başladılar.
Yani neyin ne olacağı hiç belli olmaz. Güzelliğine bir sivilce servetine bir kıvılcım demişler. Evleri yayla gibi ama pis dağınık desen ben o zaman dert et bunu derdim.
Bu konuda kimseyi ezme ezmelerine de izin verme

Pis dağınıksalar bile bunu kabul ederek evlenecek. Sonradan kocanızı evinden, ailesinden soğutacak sözler söylemeyin de. O ev onların evi sonuçta istedikleri gibi yaşarlar. İnsanları sonradan incitecekseniz hiç bulaşmayin. Ya da içinizdeki bu duygulardan kurtulun. Ki akrabalarindan bile utanıyorsanız durum vahim gözüküyor.

Boşuna dert etme bunları kendine zaten evlilik iyi günde kötü günde diye.dublex evde yada 2+1 diye değil ya.kaçan tutuyormu seviyormusun önemli olan bu canım benim.

Sende içgüveysi al çok dert ettiysen sorun ortadan kalksın

yaş küçük evlenemeyin. nişan söz de yapmayın. gezin tozun hayatınızı yaşayın, biraz daha büyüyünce birşeyler yaparsanız..

Ben zenginim o fakir bunu takıyorum diyemedin de bu şekilde mi konuyu bağlamaya çalışıyorsun

sosyal statü, maddi açıdan denk olmamanın, kültürel farkların bazı evliliklerde sorun çıkarabildiğini gördüm. bunu düşündüğüne göre sorun yaşayabilirsin gibime geldi. baba evindeki rahatını arayacak gibisin. iyi düşün bence. ha ben sorun eder miyim? maddiyatı etmezdim. kültürel farkları ederdim. hakkında hayırlısı olsun.

Konuyu okunca merak etmeden geçemedim dubleks daireniz boğazdamı acaba?

Yeter ki gönüller bir olsun , ev olayını çok da takıntı yapma bence , huzurun olmadıktan sonra altın eşikli sarayda otursan neye yarar .Saygılar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…