Yardim edin

heee öyle yanı aman tam da film konusuymus evet gerçek hayatta boyle şeyleri sorun eden varmı ya konu sahibi kalpler kafalar güzel olsun gerisi olur gider
Onlarin durumu da normal fakir degiller. Ben sadece yasantilardan farkli olmasından korkuyorum. Onu tabikide seviyorum. Geçen onlara gittim ve bi amcasi hasta yani yuruyebiliyor fakat zihnindr problem.var bunlarda beni korkuttu acikcasi. İcimde nr yasadigimi inanin bende bilmiyorum. Akrablarini bu kadar dusunmem dogru mu.

iyi de ikinizde babanızın evinde oturmuyor musunuz. kendi eviniz olunca istediğiniz büyüklükte bir eve geçin. ben 3 katlı evde oturuyorum. hiç aklıma böyle şeyler gelmedi. yolun başındasınız, ailenizin imkanlarınla sınırlı kalmayacaksınız ki.
bu arada dublex ev lüks ev demek değil, öyle berbat çatı ya da ters dublex evler var ki, kutu gibi eve değişmem.

Sanırım sorun yaşantı farkında ve bu beni korkutuyor
amcasınin hasta olmasıyla yaşantı farkını Çözemedim ben canim!? Taa amcasının yaşantısı falan da sizin evliliği etkilemez korkma. Yani genel olarak görgü,ahlak,sosyal ve kültürel bakislariniz uyuşuyor mu bunlara bak sen ev buyukmus kucukmus mühim değil. Ha sen ben büyük evden küçük eve gidicem imkanlar değişecek zorlanirim dersen ona bisey diyemem bak otur bi daha düşün derim

Buyuk evden küçük eve gecmek problem dehil tabiki. Benim ailem bisey der mi diye korkuyorum. Demeyeceklerini soylediler ama icimde hep bisey var. Amcasının hastaliginida bilmiyordum ona da bisey dicekler gibi geliyo. Ben sanirim kafayi yedim

Herkesin kendi ailem gibi olmasini istiyorum sanirim ama bu imkansiz.

İlerde bisey olurda amcasina bakmak zorunda kalirim.fikri geldi aklima belki de o yuzden taktim bu konuyu

Boyle konulara acıl yardım falan yazıyorsunuz ya garıp gelıyor baslıktan sankı acıl bır durum var bı hastalık var bısey var sanıyo ınsan,bunun bı sorn olacagı sanmıyorum baska evde oturcakmıssınız ama sızın ıcın boyle sorun oluyor kı buraya yazmıssınız bunu ılerıde esınızınde yuzune vurmazsanız bır sorun olmaz

Bence evlenmemelisin.Nedeni senin dublex,onların yer evinde (yer evi ne onu dan anlamadım)oturması değil.Nedeni,senin evlenecek olgunlukta olmaman.
Kimin nerde oturduğu değil,bir evliliği yürütecek şartların,kafa yapılarının uyuşması önemli.Akraba şunu demiş bu bunu demiş.Sen ömrünü akrabanın dedikodularına göre yönlendiriyorsun.Değiştir bu kafayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…