Amin sagol cevap bile vermedi kovduk annemle evden attik gittiEşinle konuştun mu? Şimdi ne yalan uyduruyor?
Allah güç versin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin sagol cevap bile vermedi kovduk annemle evden attik gittiEşinle konuştun mu? Şimdi ne yalan uyduruyor?
Allah güç versin..
Allah razi olsun kardesim diyorum ya bide bugun evlilik yildonumum.nasil icime batiyor anlatamam sanaCanım hiç değilse sen gormus bilmissin aldattığını ve ona gore gerekeni yapcaksin, ya hiç fark etmeyen kadınlar napsin hep kaldırılmak onların kaderi , yolun açık olsun Allah o serefsizleride ıslah etsin
Üzülme canım bu bir süreç sabr et Allaha sığın minicik bebeğine tutun hepsi geçer Allahın izniyleAllah razi olsun kardesim diyorum ya bide bugun evlilik yildonumum.nasil icime batiyor anlatamam sana
Tek umut isigim o zaten kizim..Üzülme canım bu bir süreç sabr et Allaha sığın minicik bebeğine tutun hepsi geçer Allahın izniyle
Sakliyorum ve bugun evliligimizin ilk yiliydi biliyomusunuz bugun benik evlilik yildonumum
Ay canım kıyamam hemde bir yıldamı yaptı bunu pislik.evde gül gibi karısı varken nasıl bir mide bu ya.1 yılda bu bo.. yiyceksen niye evlenirsin.senin bildiğini biliyomu.Sakliyorum ve bugun evliligimizin ilk yiliydi biliyomusunuz bugun benik evlilik yildonumum
allahından bulsun inşallah kozalaktan insanbütün kanıtları sakla hemen iyi bir avukat bul canım. bebeğini düşün insan değilmiş zaten
![]()
bende keske zamaninda atabilseydim evden simdi daha mutlu olurdum. Uzulme hic . Kina yak kurtulduguna[/QUOT
Asalik serefsiz :'(
Bosanacam kardesim orasi kesinde icim yaniyor be cok aci cekiyorumAllah a havale et ve normalde çok zor boşanmalısın derim ama boşan gerçekten..
Bosanacam kardesim orasi kesinde icim yaniyor be cok aci cekiyorum
Bebegimide haketmiyorAh canım ya o ne bu evliliği ne de seni haketmiyo ki![]()
Atti babam disari annemle babam kovdularÇok büyük delil bu.Peki baban bu olayın neresinde kalıyor?Haberi var mı telefon olayından?
Oyle bana cok guzel yildonumu hediyesi verdi esimüzülmemen mümkün değil tabiki ama şöyle ferah tut içini ki bu olay açığa çıkmasa yıllarca belkide bütün hayatında hep kandırılcaktın...çok şükürki Rabbim sana yüzünü göstermiş...Allahından bulsun..