Yardim edin

Canım hiç değilse sen gormus bilmissin aldattığını ve ona gore gerekeni yapcaksin, ya hiç fark etmeyen kadınlar napsin hep kaldırılmak onların kaderi , yolun açık olsun Allah o serefsizleride ıslah etsin
Allah razi olsun kardesim diyorum ya bide bugun evlilik yildonumum.nasil icime batiyor anlatamam sana

Sakliyorum ve bugun evliligimizin ilk yiliydi biliyomusunuz bugun benik evlilik yildonumum
Ay canım kıyamam hemde bir yıldamı yaptı bunu pislik.evde gül gibi karısı varken nasıl bir mide bu ya.1 yılda bu bo.. yiyceksen niye evlenirsin.senin bildiğini biliyomu.

allahından bulsun inşallah kozalaktan insan :sinirli: bütün kanıtları sakla hemen iyi bir avukat bul canım. bebeğini düşün insan değilmiş zaten :KK67:

Allah a havale et ve normalde çok zor boşanmalısın derim ama boşan gerçekten..

Kız bilmeden açtım konuyu o pisliğe üzülmedim açıkcası .Nasıl oldu anlatsana teli saklasaydın barii

Çok büyük delil bu.Peki baban bu olayın neresinde kalıyor?Haberi var mı telefon olayından?

Bosanacam kardesim orasi kesinde icim yaniyor be cok aci cekiyorum

üzülmemen mümkün değil tabiki ama şöyle ferah tut içini ki bu olay açığa çıkmasa yıllarca belkide bütün hayatında hep kandırılcaktın...çok şükürki Rabbim sana yüzünü göstermiş...Allahından bulsun..

üzülmemen mümkün değil tabiki ama şöyle ferah tut içini ki bu olay açığa çıkmasa yıllarca belkide bütün hayatında hep kandırılcaktın...çok şükürki Rabbim sana yüzünü göstermiş...Allahından bulsun..
Oyle bana cok guzel yildonumu hediyesi verdi esim

Icin hic acimasin hic uzulme. Baksana seni de bebegini de haketmiyormus. O kadin her kimse ona da dava ac rezil et. Beter olsun ikisi de.

Back
X