Yardim edin

Bende adam belki pişman olursa ayaklarına kapanır diyordum senin ve bebegin için üzüldüm çünkü bosansan bir dert boşanmadan ayrı bir dert. Sağlıkla dogum yapıp bebeğini kucağına almayı nasip etsin Allahım.Gerisi boş. BOK HERIF (Aslında ağzıma birsürü küfür geliyoda ban yemeyeyim.)

Ay bence hiç acımasın için. Şükret sadece gerçekten çok erken fark etmişsin. Ben sadece bebeğin olcakmis yakında ona üzüldüm de... babasi dahi üzülmemiş b.k yerken. Ne kadar şanslı bir bebeğin var. Maşallah. Pis insanlardan uzakta büyüteceksin güzel şeyleri örnek alarak büyüyecek.

Telefonda neler vardı ? Mesajlar, resimler ?

Ay bence hiç acımasın için. Şükret sadece gerçekten çok erken fark etmişsin. Ben sadece bebeğin olcakmis yakında ona üzüldüm de... babasi dahi üzülmemiş b.k yerken. Ne kadar şanslı bir bebeğin var. Maşallah. Pis insanlardan uzakta büyüteceksin güzel şeyleri örnek alarak büyüyecek.
Iyiki sizler varsiniz iyiki Allah hepinizden razi olsun

Ne olur uzulme... Boyle olaylarda kadina cok uzuluyorm sanki kendi basima gelmis gibi... Birde hamilesin kiyamam ya. Allah sabir versin. Artim su evli adamlarin pesini biraksinlar. Sizde adam sanilanlar gül gibi kariniz varken gidip orda burda baskalariyla sürtmeyin. Surteceksenizde kimseyi oyalamayin aldatmayin!!

Evet onceki konumu takip eden bilir kocamin ikinci telefonunu buldum gercektende bi sevgilisi var ve hayat kadini degil tatilede onunla gitmis arkadaslar dayanamiyorum bosanacagim kesinlikle evet ama cok zoruma gidiyo benim babamin arabasiyla benim babamin parasini karnimdaki 7 aylik bebegimin riskini o orosbuyla yemis bana dua edin Allah bana güç versin
Allah sabir versin sana onlarida bildigi gibi yapsin

Haydi bakalım yolun açık olsun. Tatile gitmişse tatil resmi otelde konaklama kayıtları falan herseyi bulursun.
Bak süper bir fikir, hepsini çıkart çaktırmadan delil topla, sakinligini korumaya çalış. Allah yolunu açık etsin

Bardağın dolu tarafından bak ailen seninle. Allah yardimcin olsun cok dua et ve şükret allaha en azından çok geçmeden ne mal olduğunu gösterdi sana ya ömrün bu pislikle çürüseydi...

Evet onceki konumu takip eden bilir kocamin ikinci telefonunu buldum gercektende bi sevgilisi var ve hayat kadini degil tatilede onunla gitmis arkadaslar dayanamiyorum bosanacagim kesinlikle evet ama cok zoruma gidiyo benim babamin arabasiyla benim babamin parasini karnimdaki 7 aylik bebegimin riskini o orosbuyla yemis bana dua edin Allah bana güç versin
canım haklıısn fakat üslubunu düzelt banlanırsın o.... kassediyorum sitede yasak.senin konuya gelince haklısın zıkkım yesinler.

Back
X