Yardim edin

Mudsuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
329
54
28
30
Evet onceki konumu takip eden bilir kocamin ikinci telefonunu buldum gercektende bi sevgilisi var ve hayat kadini degil tatilede onunla gitmis arkadaslar dayanamiyorum bosanacagim kesinlikle evet ama cok zoruma gidiyo benim babamin arabasiyla benim babamin parasini karnimdaki 7 aylik bebegimin riskini o orosbuyla yemis bana dua edin Allah bana güç versin

Allah yardımcın olsun. Maddi yeterliliğin var mı?

Hiç unutmam Rahmetli babam bir keresinde şöyle demişti; "eğer kocan seni aldatırsa asla affetme çünkü 1 kere aldatan hep aldatır"
Bunu biz kadınlar ollarak hep söylüyoruz ama erkek olarak babam da aynen böyle söylemişti.

Aldatmak zaten yeterince iğrençken eşin bir de sevgili edinmiş. Hem duygusallık hem cinsellik var. Ardına bakmazsın umarım.
İnşallah bundan sonraki hayatında çok mutlu olursun.

Allah yardımcın olsun. Maddi yeterliliğin var mı?

Hiç unutmam Rahmetli babam bir keresinde şöyle demişti; "eğer kocan seni aldatırsa asla affetme çünkü 1 kere aldatan hep aldatır"
Bunu biz kadınlar ollarak hep söylüyoruz ama erkek olarak babam da aynen böyle söylemişti.

Aldatmak zaten yeterince iğrençken eşin bir de sevgili edinmiş. Hem duygusallık hem cinsellik var. Ardına bakmazsın umarım.
İnşallah bundan sonraki hayatında çok mutlu olursun.
Kesin bosayorum zaten canim ama iste icim aciyor zoruma gdiyor oyle zorki anlatamam

Acımasın için kardeşim, hayat bir nankörün sana layık gördüğü bu pisliğe kafa yoracak kadar uzun değil. Bugünden sonra izi kalmasın hayatında. Çocuktan başka en küçük bir paylaşımınız dahi olmasın. Ve onsuz hayatını çok güzel yaşa. O kadar güzel yaşa ki sanki kocan olacak insan bozmasıyla hiç yaşamamışsın gibi. Hayat çok güzel, onsuz daha da güzel olacak buna inan. Burda hiç tanımasan da bir sürü arkadaşın var, onların desteğiyle, kendi çevrenin desteğiyle atlatacağına eminim. Allah yardımcın olsun

Acımasın için kardeşim, hayat bir nankörün sana layık gördüğü bu pisliğe kafa yoracak kadar uzun değil. Bugünden sonra izi kalmasın hayatında. Çocuktan başka en küçük bir paylaşımınız dahi olmasın. Ve onsuz hayatını çok güzel yaşa. O kadar güzel yaşa ki sanki kocan olacak insan bozmasıyla hiç yaşamamışsın gibi. Hayat çok güzel, onsuz daha da güzel olacak buna inan. Burda hiç tanımasan da bir sürü arkadaşın var, onların desteğiyle, kendi çevrenin desteğiyle atlatacağına eminim. Allah yardımcın olsun
Allah razi olsun zaten kimsem yok anam babam disinda

Eşinle konuştun mu? Şimdi ne yalan uyduruyor?
Allah güç versin..

Canım hiç değilse sen gormus bilmissin aldattığını ve ona gore gerekeni yapcaksin, ya hiç fark etmeyen kadınlar napsin hep kaldırılmak onların kaderi , yolun açık olsun Allah o serefsizleride ıslah etsin

Back
X