- 22 Aralık 2017
- 240
- 177
- 53
- Konu Sahibi nilsumnill
-
Alemsiniz ya oda bir davranış bozukluğu tırnak yemek gibiniye yoluyosunuz sacinizi. ne sacma. adina da hastalik demisler. yapmayin Allah askina boyle sacma aliskanliklardan vazgecin. tirnak isiriyorum deseniz, neyse evet anlayabilirim, ama sac yolmak ne yahu.
Arastirirsan bunun bir psikolojik hastalık olduğunu ve dünyada ne kadar çok insanda olduğunu görürsün. Yargilaman için acmadim konuyuniye yoluyosunuz sacinizi. ne sacma. adina da hastalik demisler. yapmayin Allah askina boyle sacma aliskanliklardan vazgecin. tirnak isiriyorum deseniz, neyse evet anlayabilirim, ama sac yolmak ne yahu.
Sağol canım ya 6 ayda kapanır mi acabaSaç uzatıcı kürleri deneyin bide şampuanın içine bir kutu aspirin ezip atıp ise yarıyor. Ben sarmisakli yumurtalı bı kur denemiştim yıllar önce dokulmeler için çok işime yaramıştı.
davranis bozukluklari duzeltilebilir seyler. elinize mukayyet olun hanimefendi, kolayimiza geliyor bazende biseyleri degistirmemek.Arastirirsan bunun bir psikolojik hastalık olduğunu ve dünyada ne kadar çok insanda olduğunu görürsün. Yargilaman için acmadim konuyu
niye yoluyosunuz sacinizi. ne sacma. adina da hastalik demisler. yapmayin Allah askina boyle sacma aliskanliklardan vazgecin. tirnak isiriyorum deseniz, neyse evet anlayabilirim, ama sac yolmak ne yahu.
Çok teşekkür ederim canım ya içime su serptin. :)Kapanır tabiki de... Sarımsaklı kür tarifine bakın netten... Bir aya deli gibi saç olmayan bölgenin kasindigini saç çıktığını görürsünüz...
Insanlar gerçekten çok garip bir şey başına gelene kadar bu kadar tepeden konusabiliyorlar. Teşekkür ederim yardım da alacağım zaten sadece eylüle kadar uzasaydi biraz bana yeter..Niye sacma olsun sizin mantiginiza uyanlar hastalik geri kalani aliskanlik mi ? Cok sig bir bakis acisi olmus.
Sevgili konu sahibi bu rahatsizlik cok yakin bir arkadasimda var. Bir uzman yardimi almaniz gerek. Merak etmeyin o acikliklar kapanir,bir cok tarif var onlari denersiniz.
Teşekkür ederim canım benim. Haklısın valla stresli bi anda hiçbir şeyle uğraşmadan sadece ona odaklaniyorumSaçınız kapansa bile tekrar ayni seyi yapmayacağınızdan emin olmaniz gerekir..
Muhtemelen stresli anınızda hic bir isle oyalanmadiginiz icini eliniz direkt olarak saçlarınıza gidiyor.. Kendinize bos zaman bırakmayın. Kagit kalem alip icinizi dökün en basiti :)
Mutluluklar Dilerim şimdiden..
Ne de kolay sallamışsınız.niye yoluyosunuz sacinizi. ne sacma. adina da hastalik demisler. yapmayin Allah askina boyle sacma aliskanliklardan vazgecin. tirnak isiriyorum deseniz, neyse evet anlayabilirim, ama sac yolmak ne yahu.
Insanlar gerçekten çok garip bir şey başına gelene kadar bu kadar tepeden konusabiliyorlar. Teşekkür ederim yardım da alacağım zaten sadece eylüle kadar uzasaydi biraz bana yeter..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?