yardım edinn

nilsumnill

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2017
240
177
53
Selam kızlar benim büyük bir sorunum var. Trikotillomani adı verilen bir psikolojik rahatsızlığım var. Yani saç koparma hastalığı. Stresli durumlarda bilinçsizce elim saclarima gidiyo ve kopariyorum yıllardır var bu bende bir ara kendi kendime birakmistim ama bi dönem yine çok stresli bir dönemdi benim için ve yine başladı bu rahatsızlık şu anda tepemde bir kısımda ciddi anlamda boşluk var yan taraflardan falan kapatıyorum ama kuaföre falan gidemiyorum utancimdan ve işin en kötü yani da su ki eylülde düğünüm var 6 aya kadar bu tepeme kapanır mi bu hastalıktan yakınan var mı benim gibi? Lütfen kapanır diyin ya yeni bir saç ne kadar zamanda çıkar ki :KK42::cry:

niye yoluyosunuz sacinizi. ne sacma. adina da hastalik demisler. yapmayin Allah askina boyle sacma aliskanliklardan vazgecin. tirnak isiriyorum deseniz, neyse evet anlayabilirim, ama sac yolmak ne yahu.

niye yoluyosunuz sacinizi. ne sacma. adina da hastalik demisler. yapmayin Allah askina boyle sacma aliskanliklardan vazgecin. tirnak isiriyorum deseniz, neyse evet anlayabilirim, ama sac yolmak ne yahu.
Arastirirsan bunun bir psikolojik hastalık olduğunu ve dünyada ne kadar çok insanda olduğunu görürsün. Yargilaman için acmadim konuyu

Saç uzatıcı kürleri deneyin bide şampuanın içine bir kutu aspirin ezip atıp ise yarıyor. Ben sarmisakli yumurtalı bı kur denemiştim yıllar önce dokulmeler için çok işime yaramıştı.

Kapanır tabiki de... Sarımsaklı kür tarifine bakın netten... Bir aya deli gibi saç olmayan bölgenin kasindigini saç çıktığını görürsünüz...

Arastirirsan bunun bir psikolojik hastalık olduğunu ve dünyada ne kadar çok insanda olduğunu görürsün. Yargilaman için acmadim konuyu
davranis bozukluklari duzeltilebilir seyler. elinize mukayyet olun hanimefendi, kolayimiza geliyor bazende biseyleri degistirmemek.

Niye sacma olsun sizin mantiginiza uyanlar hastalik geri kalani aliskanlik mi ? Cok sig bir bakis acisi olmus.

Sevgili konu sahibi bu rahatsizlik cok yakin bir arkadasimda var. Bir uzman yardimi almaniz gerek. Merak etmeyin o acikliklar kapanir,bir cok tarif var onlari denersiniz.

Saçınız kapansa bile tekrar ayni seyi yapmayacağınızdan emin olmaniz gerekir..
Muhtemelen stresli anınızda hic bir isle oyalanmadiginiz icini eliniz direkt olarak saçlarınıza gidiyor.. Kendinize bos zaman bırakmayın. Kagit kalem alip icinizi dökün en basiti :)
Mutluluklar Dilerim şimdiden..

Niye sacma olsun sizin mantiginiza uyanlar hastalik geri kalani aliskanlik mi ? Cok sig bir bakis acisi olmus.

Sevgili konu sahibi bu rahatsizlik cok yakin bir arkadasimda var. Bir uzman yardimi almaniz gerek. Merak etmeyin o acikliklar kapanir,bir cok tarif var onlari denersiniz.
Insanlar gerçekten çok garip bir şey başına gelene kadar bu kadar tepeden konusabiliyorlar. Teşekkür ederim yardım da alacağım zaten sadece eylüle kadar uzasaydi biraz bana yeter..

Saçınız kapansa bile tekrar ayni seyi yapmayacağınızdan emin olmaniz gerekir..
Muhtemelen stresli anınızda hic bir isle oyalanmadiginiz icini eliniz direkt olarak saçlarınıza gidiyor.. Kendinize bos zaman bırakmayın. Kagit kalem alip icinizi dökün en basiti :)
Mutluluklar Dilerim şimdiden..
Teşekkür ederim canım benim. Haklısın valla stresli bi anda hiçbir şeyle uğraşmadan sadece ona odaklaniyorum

Ne de kolay sallamışsınız.
O elinizin altındaki telefonu yararlı bişey için kullanıp 'triktilomani' nin ne olduğunu bi araştırıp öyle konuşun.
Tırnak yeme bir takıntı iken saç yolma ciddi bir psikolojik rahatsızlıktır.
İnsanların hastalıklarıyla ağzınızı yaya yaya dalga geçmeyin.:KK20::KK20:

Insanlar gerçekten çok garip bir şey başına gelene kadar bu kadar tepeden konusabiliyorlar. Teşekkür ederim yardım da alacağım zaten sadece eylüle kadar uzasaydi biraz bana yeter..

Merak etmeyin uzar, benim arkadasimda da cok aciklik vardi hepsi kapandi 3 aya.
Burdaki tariflere bakarsiniz, caninizi skmayin hic. O istek geldikce baska ugraslar bulun. Belki ise yarar.

dax supergro al 2 günde bir saçına sür 4 saat beklet sonra bir kapak badem yağı, bir kapak çam terebentini şampuanın içine koy çalkala saçını sürekli onunla yıka. hem hızlı uzamasını sağlayacak 6 ayda düzelir ama saçını açık tutmamaya çalış ya ör ya topuz yap saç kopartmak için bozman gerekecek bunu da göze alıp o güzelim örgüyü yada topuzu bozucağınıda sanmıyorum.

Back
X