• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edinn :(

Merhaba ,

Arkadaşım sabahın köründe adamın soğuk davranması gayet normal , belki uykusu açılmamıştır..Ben sabah 5.30 da o kadar saçma davranıyorum ki erkek arkadaşım gerizekalı mı ,deli mi bu kız diye şüphelense yeri var yani :37:

çok kısa zamandır tanıdğın için sana soğuk gibi geliyo bence..Benim sevgilim 5.30 da işe gitmek içn ayakta olsa hiç eline ayağına dahi dolanmazdım :37: uykusunu alamadığı için sinirli olurdu ^.^

Eve misafir yatıya gelmiştir belki , o yüzden kaldırmıştır..Mektuplarınızı kaldırması da iyi olmuş , ben istemezdim başkaları okusun..

Bence ilişkinizde sorun falan yok..Sabahın köründe buluşmaktan vazgeçin sadece..Asker psikolojisinden ziyade adamın işi gücü var yahu , sürekli size işteyken mesaj atamaz ki..Abim de askeriye de ordan biliyorum , atarlı giderli adam dolu orada ,üstleri görse laf eder..

işte ben o iş konusunda onun bilerek yazmadığını düşünüp 50 tane mesaj atınca aradı bağırdıda bağırdı. bide sabah sabah resimler yok diye surat yaptım iyice delirdi. inşAllahhh cumartesi hallederiz bende akıllandım ama artık :))

2 hafta olmus daha.Bana hersey cok hizli gelismis gibi geldi.2 hafta cok erken ailesiyle tanismak icin ki siz zaten daha birbirinizi tanimiyorsunuz bence.2 haftada bu kadar hizli gelisince iliskiye karsi hevesi kacmis olabilir.

Daha 2 hafta olmuş görüşmeye başlayalı ve siz sabah 5,30 da kalkıp görmeye gidiyorsunuz.

Ona rağmen size soğuk davranıyor.

Valla güzel arkadaşım ben senin yaptıklarının hiç birini yapmam, aşkımdan ölsem de sabahın 5,30 unda gitmem, bana soğuk davranan adamın suratına bakmam.

Birde özür dilemişsiniz bravo size.

Back
X