Yardım edinn

merker

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
39
0
16
35
Eskişehir
merhaba arkadaşlar bana akıl verin lütfen. Dün nişanlımla kavga ettik hemde saçma sapan bir sebep yüzünden. Facebookla ilgili ve hemen yaptığı ilk şey facebook şifresini değiştirip fotoğraflarımızı kaldırmak oldu. Mesaj atıyorum cevap bile vermiyor. Biz bu konuda daha önce bi kaç kez kavga edip ayrıldık. Facebook şifresini tekrar ondan almam lazım arkamdan bi işler çevirir mi bilmem gerek ama hiç bir türlü yanaşmıyor şu anda. Sizce daha her şey yeniyken üstüne mi gitmeliyim yoksa hiç bir şey olmamış gibi davranıp sinirinin geçmesini beklemeli miyim ? yalnız şunuda söyliyeyim 4 yıldır beraberiz ve bana daha yeni vermişti şifresini

ne kadar çocukça ve sığ bi davranış bu. Siz bu adamla evlenmei düşünüyor musunuz cidden??
Evlendiğinizde de en küçük tartışmada eşyalarınızı kapının önüne koyar ya da evin anahtarını değiştirir bu benden söylemesi

ya aslına bakarsan kimsenin kimseden bunu istemeye hakkıyok
ama malesef biz kadınlarmeraklıyız
bende dahil
ve karşıtaraf vermeye yanaşmıyorsa
iyice işkilleniyoruz
bak canım
benim sana bir tavsiyem olcak
sadece 10 dk lığına iste şifreyi
inada bindi vs diye bişey uydur
sonra değiştirirsin bidahada istemem de
verecektir.
sende bu 10dk da
facebook mobil i etkinleştir
kendi cep telini kaydet
ve bildirim ayarlarından
gelen tüm msj ve yorumları sms ile bilgilendir olarak ayarla
bidaha hiççç şifreye bile gerek kalmaz
varsa bir yanlışı kesin yakalarsın
ama yok sa da kişilik meselesi
prensiplerine ters demekki der bidaha da aranızda bunun sorun olmasına
izin vermezsşn

yani umrunuzda olan sevgilinizle barışmak değil şifreyi alabilmek.

diyorum ver tamam girmicem bakıp çıkıcam sadece diyorum hayır diyor. kendisi o kadar inatçı ki malesef hiç bi şekilde vermiyor. yıllardır hep kavga ediyoruz bu konu yüzünden hep üste çıkmayı beceriyor. ne desemde vermiyor şifreyi şu anda

Nişanlınıza güvenmiyorsanız ayrılın..güvenmediğiniz biriyle evlenmek ne kadar doğru?

yani umrunuzda olan sevgilinizle barışmak değil şifreyi alabilmek.

barışcağımızı çok iyi biliyorum ve haksızlığa uğrayan benim ama o her şeyde kendisi haklıymış gibi davranıyor böyle şeyler yapıyor. bu konuda bi çok kez tartıştığımızı söylemiştim neden bi insan değiştirir ki bu şifreyi hemen ? ne yaptığını bilmek istiyorum eğer arkamdan bir iş çeviriyorsa boşu boşuna devam etmek istemiyorum ama çokta seviyorum ..

4 yıldır beraberiz ne kadar güvensizlik olsada kopamıyorum işte ama arkamdan iş çevirmesinide istemiyorum

sorun şu
güvensizlik olsa da kopamıyorsunuz farzedelim ki iş çeviriyor o zaman ne olacak?
ya da bu adresin şifresini verdi ama başka bir adres açıp işlerini oradan yürüttü o zaman ne olacak?
paranoya size zarar verir sadece en sonunda birliktelik de yara alır.

belki de güvenmediğimiz kişilerle yola çıkmamalıyız

Son düzenleme:

Aman Allahım...
Özele bu kadar tecavüz...

face kapancak bugun yarın..rahat ol

böyle konularda kapanmasını gerçekten çok istiyorumm :) bu facebook kullanım amacından sapıyor zaten benim arkadaşımın kocası facebookta tanıştığı bir bayanla karısını aldatmıştı ! böyle kullanılcaksa hiç olmasın daha iyi

Evlendiğin zaman bu sorunlar 2 katı olucak. Vermemesinin sebeblerini sakınce iki olgun insan gni konuştunuz mu?? Sizin face. Şifreniz onda var mı peki....
Bazen sevmek yetmez şuanda güven problemi ve nişanlınızla iletişim problem i yaşıyorsunuz.
Benim size tavsiyem öncelikle mantıklıca konuşun , sebebleri ney öğrenin. Olmadı sert bir tavır koyun bu süreçde kırıldığınızı hıssetmiyo kafasının dikine gidiyorsa yol yakınken ilişkinizi gözden geçirin.

o kişinin nefsi bozukmuş herşey faso fiso böyle olmasada sağda solda kadına kıza bakan bi tiptir eminimmm

evet çok haklısınız ama beceremiyorum işte. Elimde bi sebep yok nasıl bu kadar kör oluyorum konu o olunca bilmiyorum. ama artık dayanma gücümün de sonuna geliyorum o yüzden bir iş çevirirse bilirsem kopmam daha kolay olur ama bu belirsizlikle yaşamak istemiyorum.

kendim face kullanmıyorum. iletişimde bir problem yaşadığımız kesin ama karakteri mi bu bilmiyorum annesiylede konuştum bir kaç kez her şeyde kafasının dikine gittiğini söylüyor oda bundan mı kaynaklanıyor bilmiyorum. kafam çok karışık :/

Siz onun eşi olacaksınız. Herkese davrandığı gibi davransmaz. Oh ne ala oğlum kafası nın dikine hep gider e idare et huyu bu. Peki bu kız nıye oğlun için huylarından vazgeçiyo . En sınır olduğum şeylerden biridir.
Bişi sorucam peki diz facesine karışıp müdahele ediyormusunuz? Mesela oymuş gibi mesajlarına cvb verıyormusunuz. Onun adına beğenmeler veya fotoğraf koyup veya koyduğu fotoğrafı kaldırıyor musunuz?
Şahsen bunları yapıyorsanız şifre değiştirmesini normal erkekler sevmezler bu kadar müdaheleyi hatta kimse sevmez.
Yada en ufak bir şey gördüğünüzde farklı yere çekip face yüzünden tartışıyormusunuz?
Şimdi onu anlamya çalışıyorum neden değiştirir.

Facesini kapatmasını istediniz mı hiç?

güvenin veya güvenmeyin bu kişiyle yola çıktıysanız herkes sınırını bilmeli. insanlar birbirlerinin hayatlarını didiklemek için evlenmezler.. sizinde bir özel hayatı olmalı onunda.. bari tasma takın tam olsun...

genellikle facesine hiç bir müdahalede bulunmam. mesajlarını bile açıp okumuşluğum yok sadece elimin altında olsun istiyorum. sadece dün eski sevgilisi var bir tane o sürekli mesaj atıp duruyordu bende facesine girdiğimde bir arkadaşımızın onunla yorumlaştığını gördüm (samimi bir şekilde) bu kızla hayatımıza sürekli bir yerden girmeyi beceriyor bende artık onunla ilgili hiç bir şey duymak görmek istemediğimi o arkadaşıylada arasına mesafe koymasını istediğimi söyledim. oda facede arkadaşına girip bakıyormuşum gibi davranmaya başladı ..

ben onun tamamen hayatını karıştımak istemiyorum sadece aramızda gizli olan bir şey olmasın istiyorum. bu konuda daha önce bi kaç kez hayal kırıklığını uğratıldım aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum. tabiki herkesin özel hayatı olacak ama özel hayat başka bir şeyleri gizlemek saklamak başka bu yüzden ısrar ediyorum bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…