Direk kapattıracaktın, yada kapatacaktın ki bu tarz sorunlar olmayacaktı. Üstüne gitme, askerde daha çekilmez oluyorlar lakin bırak kendi haline düşünecek bol vakitleri oluyor doğrusunun ne olduğuna karar verdiğinde arar sorar zaten seni.. Bunları senin düzgün bi şekilde erkek arkadaşına yansıtman lazım konuştuğunuzda izne gelmesini bekleme..
Kendini geri çekmelisin biraz, askerde uzakta diye sen düşme üstüne.. Senin deli olduğunu gördüğü için yapıyordur belki kim bilir? Birşey varsa ortaya çıkar zaten
artık ilişkilerin bi çoğu şu sosyal ağlar yüzünden çok sorun görüyo.bence ikinizde hesaplarınızı kapatın.eğer şifresini öğrenmek istiyorsan da mail adresinin şifresini bilirsen yapabilirsin ancak.
kapattırmayı ve kapatmayı denedim ama askere gittiği için ailesiyle konuşmak istediğini açıcağını söyledi. bir şeyler düzeldi sanmıştım ama tekrar darmadağın oldu geri çekilmeyi denicem sanırım doğru olan bu artık dua ediyorum br tek Allah büyük. bu zamana kadar çok haksızlığa uğratıldım artık uğraşmaya gücümde kalmadı .. Ben onu bekliyorum onun için her şeyi yapıyorum ve karşılığında bunları görmek beni yaralıyor.
Hımm anladım canım. Beklemek onlar için bi anlam ifade etmiyor , ta ki askerden gelene kadar.. Askerden gelince kimin onun yanına olup, ona destek olduğunu anlıyorlarCanını çok sıkma.. Senin canını sıktığın kadar o sıkmıyordur canını.. Rabbim dualarını kabul etsin..
Hayırlı tezkereler
engellemiyor sadece onun hayatımızda yeri olmadığını boşuna takmamı söylüyor ama hiç bir şey yapmaması beni delirtiyor ..
evet bu yüzden bu sosyal ağlardan nefret ediyorummm
4 yıllık bi ilişkide sosyal ağlardan dolayı kavga etmeniz biraz tuhaf olmuş yani bu zamana kadar bu sorunu aşmanız lazımdı.eğer her sorunda böyle çocuk gibi davranıyorsa işiniz var demek.
tamam birde böyle böyle yapmayı deniyim üstüne gidiyorum her şey daha karmaşık bir hal alıyor . teşekkür ederim yardımınız için .kendimi bu kadar yıpratmamayı denicem ..
Rica ederim hiç umursamayın. Ayrıca sizin şifrenizi biliyorsa siz de değiştirin derim. Çifte standart olamaz yani şu durumda. Üstelik kendisinin eski kız arkadaşıyla böyle bir durumu varsa siz de diğer erkek arkadaşlarınızla görüşmenize müsaade ettirmeyin sakın
kendim facebooku kullanmıyorum o yüzden onun öyle bir rahatlığı var benim yapmıyacağımı biliyor malesef . ben ona bu kadar güven verirken onun aynı şeyi yapmaması gerçekten büyük bir sorun yaratıyor .. ama bende bundan sonra umursamamayı denicem
böyle konularda kapanmasını gerçekten çok istiyorumm :) bu facebook kullanım amacından sapıyor zaten benim arkadaşımın kocası facebookta tanıştığı bir bayanla karısını aldatmıştı ! böyle kullanılcaksa hiç olmasın daha iyi
kapattırmayı ve kapatmayı denedim ama askere gittiği için ailesiyle konuşmak istediğini açıcağını söyledi. bir şeyler düzeldi sanmıştım ama tekrar darmadağın oldu geri çekilmeyi denicem sanırım doğru olan bu artık dua ediyorum br tek Allah büyük. bu zamana kadar çok haksızlığa uğratıldım artık uğraşmaya gücümde kalmadı .. Ben onu bekliyorum onun için her şeyi yapıyorum ve karşılığında bunları görmek beni yaralıyor.
bu güne kadar gördüklerime, anlatılanlara istinaden şunu söylüyorum. sevgiliyken, nişanlıyken , evlenmeyi düşünürken karşı taraf hakkında minik kuşkunuz varsa, küçük hakaretler ediliyorsa, içe sinmeyen davranış gözleniyorsa basit bişeyde bile acaba dedirtiyorsa içinizden asla o insanla olmayın asla gerçek anlamda mutlu olamazsınız.çünkü bi insanda hissettiğiniz küçük olumsuzluk evlilikte büyük olumsuzlukların %100 habercisidir. evlenince sevginin 1. sırasını saygı alıyor inanın ikinci planda kalıyor sevgi kim ne derse desin tek başına sevgiyle mutlu olunmuyorrrrrbarışcağımızı çok iyi biliyorum ve haksızlığa uğrayan benim ama o her şeyde kendisi haklıymış gibi davranıyor böyle şeyler yapıyor. bu konuda bi çok kez tartıştığımızı söylemiştim neden bi insan değiştirir ki bu şifreyi hemen ? ne yaptığını bilmek istiyorum eğer arkamdan bir iş çeviriyorsa boşu boşuna devam etmek istemiyorum ama çokta seviyorum ..
merhaba arkadaşlar bana akıl verin lütfen. Dün nişanlımla kavga ettik hemde saçma sapan bir sebep yüzünden. Facebookla ilgili ve hemen yaptığı ilk şey facebook şifresini değiştirip fotoğraflarımızı kaldırmak oldu. Mesaj atıyorum cevap bile vermiyor. Biz bu konuda daha önce bi kaç kez kavga edip ayrıldık. Facebook şifresini tekrar ondan almam lazım arkamdan bi işler çevirir mi bilmem gerek ama hiç bir türlü yanaşmıyor şu anda. Sizce daha her şey yeniyken üstüne mi gitmeliyim yoksa hiç bir şey olmamış gibi davranıp sinirinin geçmesini beklemeli miyim ? yalnız şunuda söyliyeyim 4 yıldır beraberiz ve bana daha yeni vermişti şifresini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?