- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.015
- 178
Bir ilişkide sadece "sevgi" yeterli değildir bence..4 yıldır beraberiz ne kadar güvensizlik olsada kopamıyorum işteama arkamdan iş çevirmesinide istemiyorum
Eski kız ark. Neden engellememiş. Bu hiç hoş değil. Kapatsn ya ni. Nişanlısınız hala gölge eden bir eski srvgili insana huzursuzluktan bşka bişi değil. Bence karşı tarafı suçlamadan bağırmadan sakince tüm tedirgenlik şüphelerinizi kırılganlıkklarınızı YÜZ YÜZE konuşun. Siz herşye rağmen sakince anlagtınız ama cvbları sizi rahatlatmadı veya onu anlmak istediğiniz halde o kafanızdaki şüpheleri yok edemedi vs.genellikle facesine hiç bir müdahalede bulunmam. mesajlarını bile açıp okumuşluğum yok sadece elimin altında olsun istiyorum. sadece dün eski sevgilisi var bir tane o sürekli mesaj atıp duruyordu bende facesine girdiğimde bir arkadaşımızın onunla yorumlaştığını gördüm (samimi bir şekilde) bu kızla hayatımıza sürekli bir yerden girmeyi beceriyor bende artık onunla ilgili hiç bir şey duymak görmek istemediğimi o arkadaşıylada arasına mesafe koymasını istediğimi söyledim. oda facede arkadaşına girip bakıyormuşum gibi davranmaya başladı ..
Eski kız ark. Neden engellememiş. Bu hiç hoş değil. Kapatsn ya ni. Nişanlısınız hala gölge eden bir eski srvgili insana huzursuzluktan bşka bişi değil. Bence karşı tarafı suçlamadan bağırmadan sakince tüm tedirgenlik şüphelerinizi kırılganlıkklarınızı YÜZ YÜZE konuşun. Siz herşye rağmen sakince anlagtınız ama cvbları sizi rahatlatmadı veya onu anlmak istediğiniz halde o kafanızdaki şüpheleri yok edemedi vs.
O zaman bnce bu ilişkininizi gözden geçirip evlilikte bu sorunlar bu şüpheler bu tavırlarla yapa bilip yapamayacağınızı gözden geçirin ve birşeyler için grç olmadan adım atın derim.
merhaba arkadaşlar bana akıl verin lütfen. Dün nişanlımla kavga ettik hemde saçma sapan bir sebep yüzünden. Facebookla ilgili ve hemen yaptığı ilk şey facebook şifresini değiştirip fotoğraflarımızı kaldırmak oldu. Mesaj atıyorum cevap bile vermiyor. Biz bu konuda daha önce bi kaç kez kavga edip ayrıldık. Facebook şifresini tekrar ondan almam lazım arkamdan bi işler çevirir mi bilmem gerek ama hiç bir türlü yanaşmıyor şu anda. Sizce daha her şey yeniyken üstüne mi gitmeliyim yoksa hiç bir şey olmamış gibi davranıp sinirinin geçmesini beklemeli miyim ? yalnız şunuda söyliyeyim 4 yıldır beraberiz ve bana daha yeni vermişti şifresini
Anlayamadım sevgilinizin neye sinirlendiği ve insan sinirlenip her şeyi silebilir mi yahu burada hoş olmamış ama diğer anlayamadım çok mu önemli bu şifre yani vermese ne olacak güvenmeniz gerekiyor evlenmeyi düşündüğünüz insan hakkında sürekli arkamdan iş mi çeviriyor diye düşünülmez ki böyle yaşanmaz zaten
Millan!!!face kapancak bugun yarın..rahat ol
aslında bu kadar önemli değil ama öyle kavgamızda yaptığı ilk şey facesinin şifresini değiştirmek olunca aklıma bin tane şey geliyor ..
Aslında ben de çok meraklı biriyimdir. Ama bu tip şeyler özel hayata saygısızlık oluyor biraz. Ben de eskiden erkek arkadaşımın telefonunu falan karıştırırdım, şu an utanıyorumKi facebook şifresini istemem çünkü ne bileyim arkadaşlarıyla rahatça konuşsun isterim. Şifresini vermemesi sizi aldatıyor demek değil ki. Arkadaşlarıyla olan konuşmalarını okumanı istememesi çok doğal. Mesela ben de istemem benim kız arkadaşlarla konuşmalarımı okusun falan. Kendinizi yok yere yıprattığınızla kalıyorsunuz, böyle şeylere takılmayın derim ben. Doğru bir düşünce değil.
şu anda yüzyüze konuşmamız pek mümkün değil kendisi askerdetelefondada anlatamıyorum hiç bir şeyi dinlemiyor bende o kız hayatımızda olsun istemiyorum diyor ama bunun için beni rahatlamıyor. ne yapıcağımı bilmiyorum ama galiba izine geldiğinde düzgünce konuşmam gerek belki çok zor olucak ama dediğiniz gibi kendimi daha fazla yormamalıyım. aynı zamanda ileri düzeyde panik atağım var ve zorlanıyorum artık. daha kötü olmaktan korkuyorum ..
Şimdi altında bir şey olabilir de olmayabilir de burada onu tanımanız güvenmenizle alakalı durum ama erkekler bazen sadece sinirle hareket edip yapabiliyor şifreyi aldığınızda bir şeyi mi sorun ettiniz kavga ettiniz sinirlendi tekrardan değiştirdi
Askerliğin verdiği dengesizlik aahh.
Bnce mantık lı düşün sahte hesap aça bilirsin bu süreçte güvenemiyorsan takip ede bilirsin onu. Ve o gelene kadar ölç biç tart. Olumlu olumsuz liste yap kendine.
Hakkında hayırlısını dilerim. Çok takıpda üzme lütfen
bende zaten hiç bir müdahalede bulunmuyorum ki .. kendisi askerde olduğu için genelde ona fotoğraf gönderiyordum. ama araya başka nedenler girince bu kadar evhamlanıyorum. hemen şifresini değiştirme fotoğraflarımızı kaldırma kararı alınca altında bir şeyler arıyorum .
Valla çok iyi anlıyorum biz de dört senedir beraberiz. İnsan takılıyor böyle şeylere. Ama erkeklerde şöyle bir şey var. Şimdi o sizin facebook konusundaki takıntınızı biliyor, ve bu durumda üzüleceğinizi de biliyor. Bana kalırsa size kızmış ve canınızı sıkmaya çalışıyor. Hiç takmazsanız o sizin üstünüze düşecek, deneyin görün derim benSıkmayın güzel canınızı, ki başkası olsa bir günde mi bulacak onu. Kavga edince değiştirmiş şifresini. Olayın başka bir kızla alakası olduğunu düşünmüyorum. Ki varsa da çıkar ortaya zaten, sizin araştırmanıza hiç gerek yok. Ama ortada bir şey olmadan yıpratmayın kendinizi
eski kız arkadaşı mesaj atıp duruyor ben neden sürekli hayatımıza bir şekilde girdiğini anlamaya çalışıyordum dün bir arkadaşının onunla yorumlaştığını gördüm kırk yıllık arkadaş gibi. bende o kişinin sayesinde hayatımıza girdiğini düşündüm ve arasına mesafe koymasını istedim oda arkadaşlarının profiline girip baktığımı düşünüyor.
Eski kız arkadaşı sizin ilişkinin 4 yıllık ve hala devam mı ediyor peki erkek arkadaşınız cevap veriyor mu neden sürekli atıyormuş bir açıklaması var mı sanırım sizde bundan dolayı kuşkulanıyorsunuz kim olsa rahatsız olur tabi ki iş burada erkek arkadaşınıza düşüyor engelleyecek kendisine ulaşma yollarını kapatacak yani
merhaba arkadaşlar bana akıl verin lütfen. Dün nişanlımla kavga ettik hemde saçma sapan bir sebep yüzünden. Facebookla ilgili ve hemen yaptığı ilk şey facebook şifresini değiştirip fotoğraflarımızı kaldırmak oldu. Mesaj atıyorum cevap bile vermiyor. Biz bu konuda daha önce bi kaç kez kavga edip ayrıldık. Facebook şifresini tekrar ondan almam lazım arkamdan bi işler çevirir mi bilmem gerek ama hiç bir türlü yanaşmıyor şu anda. Sizce daha her şey yeniyken üstüne mi gitmeliyim yoksa hiç bir şey olmamış gibi davranıp sinirinin geçmesini beklemeli miyim ? yalnız şunuda söyliyeyim 4 yıldır beraberiz ve bana daha yeni vermişti şifresini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?