tecavüz mü etti sana yani üzerime geldi bekaretimi kaybettim diyorsundurum su sevgilimle 5nci ayimizi kutlmak icn disari ciktik o gun cok alkolaldi ben kendimi bliydum sarhos degildm bir sure snra kendini kaybetti ve uzerime geldi bakrelgmi kaybettim aglmktan gozlerim sisti inthar etmk istedm benimle brlikte oda agladi üzüldü eve nasil gttgmi bilmiyorummm bir kac gun konusmadk surekli aradi evin onune geldi derken 4 gun sonra blustuk bana beni birakmicagini istersen hemen nikah yapicagini soyledi bende kabul etmedm gizli olcakti er gec ailem ogrenrdi derken belli zaman sonra nisanimiz oldu taki takilmadi evde oldugu icin ve biz kurdele takmamisiz diye takilmadi o ara unutuldu kalabalktan gun gectkten snra ben surekli yuzune bu durumu taki olmadi istedgm gbi olmadi diye surekli kavga eder olduk bende beni birakicak korkusu ile alttan aliyorum surekli ama ben yipraniyorum bu seferde o kadar rahat olduki yaninda agliyrum oylece yuzume bakiyor sarilip sakinlestrcegine seneye yaza dugunmz olcak gerci o zmna ne olur bilmiyorum
5 . Ayimiz kismnda sevgiliyz daha sonrasinda nianlandik ve eve girdigim saat sabaha karsiydi yaninda agladim o an ne yapacgmi bilemedm aileme arkdsmda kalcm diye msj attim onrasnda gelisti nisan olaylariTecavüz olayını ben de anlamadım.
Karşınızda zil zurna sarhoş biri var, kendinizi koruyamadınız mı?
Hem dışarı çıktık demişsiniz, sonra evde nasıl gittiniz ki.
Bu durumda çok muhafazakar bir yaşantınız yok, neden evde kalırım derdi yaptınız.
Ve bu olay sonunda sadece ağladınız anladığım kadarı ile, hesap sormadınız mı, tehdit etmediniz mi.
Yani öyle anlatıyorsunuz ki nişanlınız size şuan lütfediyor gibi duruyor.
Şikayetçi olmamışsınız tamam diyelim.
Sizin şuan tehdit eden taraf olmanız gerekir, takı takılacak, yoksa seni şikayet ederim.
Düğünde şunlar olacak, yoksa ipliğini pazara çıkarırım gibi.
5. ayınızı kutlamanız da ayrıca düşündürücü
birincisi o nişanlına dayanmak da zorunda değilsin evde kalmak zorunda da değilsin. ne bakireler var hayat kadınından beter yaşıyo. ne bakire olmayanlar var namus konusunda herkesi solda sıfır bırakır.Dayanmam mi gerek yoksa hayatimn sonuna kadar evde kalmam mi
ikincisi de bu tabirini sevmedim. dullara bile takı oluyor ne demektir ? dula bile. dul bile. o insan değil mi ikinci evliliğini yapıyo diye ?dul lara bile taki olyr
birincisi o nişanlına dayanmak da zorunda değilsin evde kalmak zorunda da değilsin. ne bakireler var hayat kadınından beter yaşıyo. ne bakire olmayanlar var namus konusunda herkesi solda sıfır bırakır.
mantık bu değil yani bu olmamalı. seni çok mutlu edicek biri çıkabilir karsına..
ikincisi de bu tabirini sevmedim. dullara bile takı oluyor ne demektir ? dula bile. dul bile. o insan değil mi ikinci evliliğini yapıyo diye ? Tabiki ailem dusuncesyle hakrt edyrm bi yandan alttan aliyorum karisik .s
düşünme tarzını değiştirmen lazım öncelikle..
21 yasindaymyaşın kaç ki ?
Zaten benimde zamaninda yapmam gereken oydu haklisiniz sikayet etmem gerekiyor yapamadim kimseye anlatamam suan 9 ncu ayimiz nisanliyiz ben nasil derim bu cocuk benm bekaretimi bozdu o ama mecbur nisanliyim ve simdiki dusuncemi sorarsanz dugun olursa ki ilk ayinda ayrilmak cevreme akrabalarima ne derim yoksa .... ve taki taki diyorsunz ya bu isin baslangiciydi gelinlgi esyalri hep ucuzndan alicklar seviyorum ama kendinden sogutyr karmakarisik bi durumdayimmm huylri cok degsti benim icin aglayan suprzler yapan adam gtti baska biri geldi
canım benim erkenmiş de daha.. yani bi evlenip boşanmak var bi de nişan atmak var.. he evlenip boşanmak da olabilir. bu da bizler için tabi ki. ama işin resmi boyutlarda başlayıp bitmesi ayrı bi külfet.21 yasindaym
Takiyida bosverin cok degisti habersiz birakmalar kavga ediyorsak telfnu kapatmalar sigaryi braktrmistim tekrar basladi yeni yeni huylar olsun hicbisey takilmasin yapilmasin sonucta her kizin hayali degilmi gelinlik ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?