Yardim edinn :(

Tecavüz olayını ben de anlamadım.
Karşınızda zil zurna sarhoş biri var, kendinizi koruyamadınız mı?
Hem dışarı çıktık demişsiniz, sonra evde nasıl gittiniz ki.

Bu durumda çok muhafazakar bir yaşantınız yok, neden evde kalırım derdi yaptınız.
Ve bu olay sonunda sadece ağladınız anladığım kadarı ile, hesap sormadınız mı, tehdit etmediniz mi.
Yani öyle anlatıyorsunuz ki nişanlınız size şuan lütfediyor gibi duruyor.

Şikayetçi olmamışsınız tamam diyelim.
Sizin şuan tehdit eden taraf olmanız gerekir, takı takılacak, yoksa seni şikayet ederim.
Düğünde şunlar olacak, yoksa ipliğini pazara çıkarırım gibi.

5. ayınızı kutlamanız da ayrıca düşündürücü

tecavüz mü etti sana yani üzerime geldi bekaretimi kaybettim diyorsun

Takı için kim tartışıyo. Siz mi?
Ne kadar karmaşık yazısonuz yaaaa

5 . Ayimiz kismnda sevgiliyz daha sonrasinda nianlandik ve eve girdigim saat sabaha karsiydi yaninda agladim o an ne yapacgmi bilemedm aileme arkdsmda kalcm diye msj attim onrasnda gelisti nisan olaylari

bir de dullara bile takı takılıyor yazmışsın da dul olmak bekaretini kaybetmek demekse sen de aynı durumdasın o zaman.

bu tip konularda dullara bile şöyle yapılıyor dullara bile böyle yapılıyor yazanlara sinir oluyorum,kk da boşanmış olan çok arkadaş var ve bu onları ikinci sınıf insan yapmaz.

Tek sorun takı mı biz elbiseye takıyoruz altınları , bilezik kurdeleye takılmıyor bileğe takılıyor bildiğim takı falan almamışlar takacak insan kurdele nerde nereye takalım diye sorardı.
Bekaret olayına girmeyeyim takı olayını dert etmişsin nede olsa.

Dayanmam mi gerek yoksa hayatimn sonuna kadar evde kalmam mi
birincisi o nişanlına dayanmak da zorunda değilsin evde kalmak zorunda da değilsin. ne bakireler var hayat kadınından beter yaşıyo. ne bakire olmayanlar var namus konusunda herkesi solda sıfır bırakır.
mantık bu değil yani bu olmamalı. seni çok mutlu edicek biri çıkabilir karsına..
dul lara bile taki olyr
ikincisi de bu tabirini sevmedim. dullara bile takı oluyor ne demektir ? dula bile. dul bile. o insan değil mi ikinci evliliğini yapıyo diye ?

düşünme tarzını değiştirmen lazım öncelikle..

Zaten benimde zamaninda yapmam gereken oydu haklisiniz sikayet etmem gerekiyor yapamadim kimseye anlatamam suan 9 ncu ayimiz nisanliyiz ben nasil derim bu cocuk benm bekaretimi bozdu o ama mecbur nisanliyim ve simdiki dusuncemi sorarsanz dugun olursa ki ilk ayinda ayrilmak cevreme akrabalarima ne derim yoksa .... ve taki taki diyorsunz ya bu isin baslangiciydi gelinlgi esyalri hep ucuzndan alicklar seviyorum ama kendinden sogutyr karmakarisik bi durumdayimmm huylri cok degsti benim icin aglayan suprzler yapan adam gtti baska biri geldi

yaşın kaç ki ?

Tecavüz diyorsun şikayet edemedim vs eee ailen kızım bu hal ne demedimi ? Bari tecavüzü yalanlarınıza eklemeyin gerçekten tecavüze uğrayanlar da sizin yüzünüzden yalancı durumuna düşüyor

Dikkatli okusaydiniz anlardnz ben o gun eve gitmedim aileme kiz arkadamdayim diye mesj attim sbah girdim eve ve direk odama girdim vucumda hicbirsey yoktu sadece aklimda kalan parmagindaki kan ve canimin acimaydi

O an surekli onu uzerimden itmeye calisiyrdum kostek degil destek olun lutfen psikoljm cidden iyi degil kafami ne tarafa yorcagimi bilmiyorum bir buyuk olarak akil verin eletirmeyin

Eletirlmek isteseydim zaten durumu arkadaslrima anlatrdim kimseye soyleyemedm artik son carem yazmak oldu ama pisman oldum

canım benim erkenmiş de daha.. yani bi evlenip boşanmak var bi de nişan atmak var.. he evlenip boşanmak da olabilir. bu da bizler için tabi ki. ama işin resmi boyutlarda başlayıp bitmesi ayrı bi külfet.
hem sen henüz herşeyin başındasın.. yol yakınken ayrılabilirsin de. tabi ki önce konuş derim nişanlınla baktın ki düzelmiyo.. o zaman yapacak bişey yok..

nerde tecavüz etti sana ben hiçbir şey anlamadım, dışarda içerken üstünüze geldi bekaretiniz bozuldu, dışarda nasıl bozulur bekaret???
neyse sonuçta bu adamla evlenmek zorunda değilsiniz.

Size tecavüz etmiş ve onunla evlenecek misiniz ?
Bu sabah idrak yollarım mı kapalı yanlış anlamadım dimi?

Takiyida bosverin cok degisti habersiz birakmalar kavga ediyorsak telfnu kapatmalar sigaryi braktrmistim tekrar basladi yeni yeni huylar olsun hicbisey takilmasin yapilmasin sonucta her kizin hayali degilmi gelinlik ...

Su dönemler çok stresli ondan olabilir mi yoksa genel yapisi böyle değilmiş sanırım.Ayrıca biranonce evlenmek istiyosa ve maddi imkânsızlıklari varsa böyle değişik öneriler sunabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…