tövbe ya.bu nasıl iş adam sana ne yaptı böyle.Dikkatli okusaydiniz anlardnz ben o gun eve gitmedim aileme kiz arkadamdayim diye mesj attim sbah girdim eve ve direk odama girdim vucumda hicbirsey yoktu sadece aklimda kalan parmagindaki kan ve canimin acimaydi
Parmagindaki kan nerden olmuşDikkatli okusaydiniz anlardnz ben o gun eve gitmedim aileme kiz arkadamdayim diye mesj attim sbah girdim eve ve direk odama girdim vucumda hicbirsey yoktu sadece aklimda kalan parmagindaki kan ve canimin acimaydi
nerde tecavüz etti sana ben hiçbir şey anlamadım, dışarda içerken üstünüze geldi bekaretiniz bozuldu, dışarda nasıl bozulur bekaret???
neyse sonuçta bu adamla evlenmek zorunda değilsiniz. Saat 1
nerde tecavüz etti sana ben hiçbir şey anlamadım, dışarda içerken üstünüze geldi bekaretiniz bozuldu, dışarda nasıl bozulur bekaret???
neyse sonuçta bu adamla evlenmek zorunda değilsiniz.
Nasilmi anlatayim cok nadir aksamlri disari cikan ve bekaretin kiz icin cok onemli oldgnu anltln cevrede yetstim ve insankri kinamsim ki basima geldi saat 12 sularnda eve brakacgi sirada yol kenarnda sakin bi yerde durduk hadi eve gdelm askim gec oldu dedim knusalm bilmem ne o ara opsduk norml snranda itmeye basldm eve gdelm gec oldu falan derkn tutamdi kendini uzerme yuklendi eliyle oldu zten ne olduysa dedgm gbi o an cok aci hisetm ve elindeki kani gorunce zten kendmden gectm agldm durdurmdm kendminerde tecavüz etti sana ben hiçbir şey anlamadım, dışarda içerken üstünüze geldi bekaretiniz bozuldu, dışarda nasıl bozulur bekaret???
neyse sonuçta bu adamla evlenmek zorunda değilsiniz.
Tamam aileni kandırmışsın sabah direk odana geçmişsin darp vs yok zorlama yokDikkatli okusaydiniz anlardnz ben o gun eve gitmedim aileme kiz arkadamdayim diye mesj attim sbah girdim eve ve direk odama girdim vucumda hicbirsey yoktu sadece aklimda kalan parmagindaki kan ve canimin acimaydi
Anlamaya calisiySu dönemler çok stresli ondan olabilir mi yoksa genel yapisi böyle değilmiş sanırım.Ayrıca biranonce evlenmek istiyosa ve maddi imkânsızlıklari varsa böyle değişik öneriler sunabilir
Evet seviyorm ama kendinden sogutyr hareketkeri tavirlari herseyi alttan aliyorum artik benimde bi sabrim var 54 kilodan 49 a dustumBence abartmamak gerekiyo.Dogrumu anladım birbirinizi seviyosunuz o gece sevgiliniz sarhosken olmaması gereken biseyler yaşanmış.Sizin isteğiniz dışında olduğu için tepkinizi gostermissiniz ve iliskiniz devam ediyo.Nisanlanicaksiniz ve adamdaki değişikliklerden şikayet ediyorsunuz.Birincisi adam yanlış yapmış bunu savunmuyorum tabiki ama elinden tutmuş ve nisanlisiniz kullanip bırakmamış.Tabiki sizi sevdiğini gösteriyor.Burda önemli olan buadamin bianda değişmesinin sebebi bekaretinizi kaybetmeniz mi yoksa nişan düğün stresi maddi yetersizlikler mi.Eğer buysa bu her düğünde oluyo sorun yokk..
Taki yi gectim knusunu yapmyrum artik yapmdkca gecmisi o aciyr sen zmninda dedin boyle diye ben senin icn cok agldm sen agla vs hber vermyr knsmyr ben yazyrm ariyorum hep alttan nereye kdar bilmiyorumCanım bence bu konuyu artik konuşmayın. İki tarafda hassas. Simdi kalkıp sinirlilik le bi laf edersiniz. Dağılırsınız. Nişanda olmazda dugun de takılır taki. Uzatmayın koNulari
Bununla evlenince basın göğemi erecekDayanmam mi gerek yoksa hayatimn sonuna kadar evde kalmam mi
Resmen ben ezıgım eksiğim çünkü bakire degılım demeye devam et senTaki yi gectim knusunu yapmyrum artik yapmdkca gecmisi o aciyr sen zmninda dedin boyle diye ben senin icn cok agldm sen agla vs hber vermyr knsmyr ben yazyrm ariyorum hep alttan nereye kdar bilmiyorum
O günden sonra tekrar birlikte oldumu acaba bu da var.Belkide nasıl olsa oldu diye devam etmişde olabilirleranladığım şu.. eliyle yapmış ne yapmışsa .. yani ilişki olmamış.. peki kızlığının bozulduğuna eminmisin..
yani elini sokmaya çalışırken zorlamadan dolayı çizilme zedelenme olur sürtünmeden kanama olur falan filan.. kan gelir yani..
ha öemlimi kişiden kişiye değişir .. sen çook önemsediğin için söylüyorum .. takıya gelince orası çookta mühim değil.
Nasilmi anlatayim cok nadir aksamlri disari cikan ve bekaretin kiz icin cok onemli oldgnu anltln cevrede yetstim ve insankri kinamsim ki basima geldi saat 12 sularnda eve brakacgi sirada yol kenarnda sakin bi yerde durduk hadi eve gdelm askim gec oldu dedim knusalm bilmem ne o ara opsduk norml snranda itmeye basldm eve gdelm gec oldu falan derkn tutamdi kendini uzerme yuklendi eliyle oldu zten ne olduysa dedgm gbi o an cok aci hisetm ve elindeki kani gorunce zten kendmden gectm agldm durdurmdm kendmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?