Bırakmaz mı kesinHiçbişey. Naparsa yapsın içmeye devam edecek. Bide hırpalayıp kendinden uzaklaştırmasın çocuğu.
İçeceği varsa dövse de sövse de para vermese de bi türlü içer. Lisede arkadaşlarımdan biliyorum. O dönem annelerinden babalarından bıkmışlardı artık. Ama hepsi yine de içiyodu hatta daha çok içiyolarsı.Bırakmaz mı kesin
Kızlar bu kez konum farklı.Kaynımın çocuğu 16 yaşında ve Anadolu lisesine gidiyor ve geçen sene sigaraya başlamış kaynım bunu öğrenince almış karşısına güzelce konuşmuş çocukta bir daha yapmayacağına söz vermiş .Aradan 6 ay kadar zaman geçtikten sonra kaynım cebinde Çakmak bulmuş ve hırpalarmış.Çocuk bu kez yalan söylemiş benim değil diye.Neyse geçen gün kaynım odasına bir girmiş sigara kokusu ve balkondaymış içmiş yani.Şimdi bu adamcağız ne yapsın 3 gündür konuşmuyor çocukla ve çocuğunda annesi bırakıp gitmiş bebeken adamcağız baktı bu yaşına kadar!!!!lütfen yardım edin ne yapalım yada ne yapsın kaynımmm
Bence o zaman daha kötü marilyn, çocuk akşama kadar yemek yemez sigara içicem diye. Genelde öyle yapıyolar :/Sigara içiyor diye çocuk hırpalamak nedir Allasen? Doğrusunu yanlışını anlattıktan sonra yapacak bir şey yok. İçmese keşke ama içiyorsa da engellemek pek mümkün değil. Belki harçlığından bir miktar kesinti yapılabilir ki bunun da bir seçenek olduğunu sanmıyorum, açıkçası.
Zaten annesi bırakıp gitti yavrucağı 16 yaşına kadar babası baktıYasakladıkça evde içemeyeceğinden dışarı itersiniz.sigaraya başladıysa nedenleri vardır.sosyal kabul,özenme vs vs...psikoloğa götürün
17 yaşında başladım. tek tük içtim üniversitede non-stop içtim. üniversiteden sonra sıkıldım ara ara içtim. Şimdi 3-4 ay oldu sanırım içmiyorum.Offff kızlar vallahi eşimle kafa kafaya verdik bizde çıkamadık işin içinden belki aynı şey başına gelmiş ve vazgeçirmiş olan biri vardır babası 3 gündür perişan adama dokunsak ağlayacak yani
Kaynım içmiyo hatta çocuk çok küçükken içiyomuş çocuk elinden alıp yere atıyormuş parçalıyormuş adamda bunu yapan çocuk şimdi nasıl içer deyip kendini yiyoBiraz nasihat daha edip dertleşelim vs desin
Çocuk ergen anne yok
Hayatı zaten zor daha beterine itmesin çocuğu evet sigara da kötü ama babadan koparsa daha fena olabilir
Bir de kaynınız içiyorsa hele hiç uğraşmasın çocukla
Imkan varsa da gençlik psikoloğu diye tabelalar var cafcaflı belki öyle birileri konuşma da iyi gelir delikanlıya
Ondan dedim bence bu da bir seçenek değil diye. Ben değil ama arkadaşlarım öyleydi.Bence o zaman daha kötü marilyn, çocuk akşama kadar yemek yemez sigara içicem diye. Genelde öyle yapıyolar :/
eşim anlatmıştı
arkadaşının babası oğlunu yakalayınca önüne Bir sürü sigara paketi koymuş ve iç demiş. Çocuk bir paket iki paket derken beş pakete yakın sigarayı arka arkaya içmiş ve o günden beri sigara içmiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?