Yardım edinnn bu botları nerden alabilirim?

Malice

WTF?!
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
1.021
5
116
Norveç
kızlar nette gezerken tam istediğim tarz botlar gördüm ama türkiyeye shipping ücreti 30 $ idi, bana çok fazla geldi 45 tl kargo ödemek, belki gezerken bir yerlerde görmüşsünüzdür bu botları hani mağazalarda bulabilirm??

Ben de aynı tarz botlardan arıyorum bir süredin Ankara'da gezmediğim yer kalmamıştır heralde. Heryerde kalsik modeller var ya tabanı dümdüz ya da çok yüksek topuklular. Ayrıca ayakkabı dünyasındakiler de çok pahalı geldi. Yaklaşık 200milyon civarındalar. Başka nerede bulabilirim bilmiyorum ben de.:1no2:

ya ayakkabı dünyasında bunlara benzer sadece bir model gördüm onun da her tarafında tokalar vardı, artı Luines'in dediği gibi 200 liraydı, hadi çok içime sinseydi belki alırdım ama çok süslüydü gerçekten. ya düz tabanlı ya çok topuklu dediğiniz gibi, böylesini bulmak için inanın her yeri gezdim ayaklarıma kara sular indi ama karşılşamdım :1no2:

bende bu ayakkabıdan var ama düz tokası falan yok yani stradivarius tan aldım bebek (ama benimki daha güzelll)

len nasıl buldun yaa bin kere gittim oraya ramazan bayramından beri yoktu hiç böyle, hem kent meydanına hem koru parka baktım yaa çok kıskandım şimdi senii geçen yıl zarada görmüştüm ben bundan 200 liraydı, seneye alırım dedim bu yıl hiç biyerde bulamadım :1no2: çok fenasın yaa senağlama neyse haftaya gelicem bi daha bakarım bi umut benneyaptımki

ben geçen sezon aldım , bu sene yoktu ama bi kaç benzeri var yinede. çok severek giyiyorum kızım yoksa verirdim sana len nolcak . (37 giyiyorum delikafadulden)

ben geçen sezon aldım , bu sene yoktu ama bi kaç benzeri var yinede. çok severek giyiyorum kızım yoksa verirdim sana len nolcak . (37 giyiyorum delikafadulden)

kızım 37 nedir yaa öyle küçük ayakkabı mı olur, çiçek yap da yakana tak bari :1closedeyes: içten içe çok kıskanmaya başladım lan seni, hep istemişimdir 37 giyeyim, 39 benim :sinifsinif: ay canm benim düşünmen yeter, bulurum ben benzer bişey hem de daha güzelini bulurum apışır kalırsın :dilcikar:

:roflol: :roflol:
bulursun tabi kızım çok moda bu ayakkabılar bu sene.
yalnız sen bişey yazıyosun ben arkandan gülüyorum. sen böyle komik oldukça bu devam eder gider sonra atarlar bizi forumdan :1ninca:

Ben bu botların benzerlerini görüyorum her yerde. Eğer ıstanbula gelme durumun olursa Beşiktaş çarşısına uğra mutlaka benzerlerini göreceksin her yerde.

bu senenin trendi bu botlar canım...
benimde var :)
ben derimoddan almıştım....

teşekkür ederim kızlar opuyorumnanaktan maalesef şu sıra istanbula gelme ihtimalim yok ama derimod'a mutlaka bakıcam

derimodda görmüştüm bende ankara optimumda boshayallersmile harleyinde buna benzer bi botu var ama bu kadar tokalı değildi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…