yardım edinnn hamileyim ve düğünüm var

konu sahıbı arkadasım kol ınceltmeye sormustun sen konnuyu acarken http://www.kadinlarkulubu.com/spor-saglikli-yasam/444505-kol-inceltmek-icin.html buyur bu topıgımızde bu konu ıslenmiştir.
umarım faydasını gorursun
kolları güpür dantel fılan tarzı kaplayan bı gelınlık bence senı harıka gosterecektır
kaldıkı bu kapalılıkda deıl transparan nnasıl olsa gayet alımlı..
tabı tercıh senın.. mutluluklar

iyi de bu seni beni kandırmaz ki adamın niyeti ortada. Allah katında zinanın günah olduğunu düşünüyor da günaha girmemek için yapıyor desek kul hakkını ezmiyor mu? eşinden habersiz yaptıkları onun hakkına tecavüz etmiyor mu?
kendi çapında nasıl bir aklanmadır bu?

Fikir özgürlüğü mü :97:
Resmi nikah olmaksızın sadece imam nikahı ile yaşamayı kabul eden hemcinslerimin hangisinin fikir özgürlüğünü geçtim gık deme hakkı var acaba ?
Yazık, bunu en azından birbirimize yapmasak. Hala kadınların erkeklerle eşit görülmediği bir dünyada tartıştığımız konu bu olmamalı

Ayrıca 2-3 dinsizin uydurdugu nikah nasıl bir kelimedir ya.???

Ben de isterdim ki imam nikahı yapmiyim. İnanmadığım nikahı neden yapayım ki. Ama toplum bunu istiyor. anne baba mutlu olsun diye mcburiyetten yapıyorsun. Ben diyor muyum kimsenin inancına 2-3 bilmem neyin uydurdugu nikahı yapmicam diye.

Bu kadarı gerçekten terbiyesizlik. Eğitim durumu mesleği belirsiz arkadaş, hukukçular hakkında ne güzel atıp tutuyor.

Arkadaşlar ben bir yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum. Eğer sadece nimam nikahına dost hayatı diyosak, o zaman o başta söylediğimiz "herkesin kendi tercihi, kime ne" sözü boşa gidiyor. Herkes evliliğini inandığı, doğru bulduğu şekilde sürdürsün elbette.

İlk banşta imam nikahıyla dost hayatı yaşayanlar var diyen arkadaşın, "imam nikahı = dost hayatı" demek istediğini sanmıyorum. Sadece ortada düğün yok diye hem resmi hem nikahlı eşiyle bebek sahibi olan konu sahibinin (ki nikah da olmayabilir dediğim gibi kimseye laf düşmez bu konularda) uygunsuz olmakla itham edilmesi üzerine, "ona kalırsa imam nikahı altında dost hayatı yaşayanlar var" dendi. Yani "hamurumuzda var arkadaş herşeyi kötüye kullanma potansiyelimiz olduğu gibi imam nikahını kötüye kullananlar da var" demek istendi bence. Sonuç olarak cidden herkes istediğini yapsın, kimse kimseye burda ne ahlak dersi verme ne de yargılama hakkına sahip.

Hey maşallah nikahlı eşinden bebek bekleyene geniş denmiş, salona böyle gireceğime öleyim denmiş.
Resmi nikah dinsizlerin işi, dini nikah falancaların işi.
Bu yorumlarla bu konu devam edemez.

Üstelik konu ne sizler ne yazmışsınız.
Sizlere mi kaldı dini fetva.
Ki dini konu, yorum yasaktır!

Bildiğini sananlara dip not: dini nikah kavimler zamanı kavimlerin resmi nikahıdır, kavimler devlet sayıldığından evlilikler, toplum kuralları vs kutsal kitapta yazanlara göre şekillendirilmişti.

Nikah nedir 2 şahitle evlendiğini ilan etmek, resmi nikahı dinsizlerin uydurduğunu nerden çıkardınız? Amel defterleri sizin elinizde mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…