- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
- Konu Sahibi filiz2efefilizzz
-
arkadaşlar konu sahibi olarak bi kac şey söylemek istiyorum. öncelikle guzel dilekleriniz icin cok ama cok tesekkur ediyorum allah herkesin gönlüne gore versin.
Ben burda sizlerden gelinlik tavsiyeleri rica ettim. Tabiki eleştiriye açığım ama dozunda olursa.
Ben hem allah huzurunda hemde resmi mercilerde evli bi insanım bunun günahı ayıbı yok tabiki bebegimin düğünden sonra olmasını isterdim cunku bagnaz kafaya sahip insanlarin diline düşmemek icin ama olan oldu allah bize bir bebek nasip etti ve düğünümüz erken olmak zorunda kaldı. Ben bu en güzel günümde guzel gozukmek istiyorum ki bunu tek ben degil her kadın ister bunda anormal ne varki kollarim biraz kalin bebek büyüdükçe daha da kalinlasir ve gelinlikle cirkin durmak istemiyorum. Düğünden 5 6 ay sonra bebek olacak ee etrafimdakilerde anlayacaklar durumu ama suan kimsenin bilmesini istemiyorum. Geniş diyen arkadaş ben bebeğimle de esimlede düğünüm olmadan olan hamileligimlede gurur duyuyorum nikahli esimle bebek yapmak genislikse evet genisim
Bu bir bed duami.bu bizim için doğru olan arkadaşım.Allahın kanunu beğenmesenizde.6 senelik evliyim iki de kızım var.şükürler olsun Rabbime ki mutluyum.başıma bir şey getiren her türlü getirir..ben resmi nikaha sığınmiyorum.iku üç tane Allaha inanmiyanin uydurduğu resmi nikaha....
Bu bir bed duami.bu bizim için doğru olan arkadaşım.Allahın kanunu beğenmesenizde.6 senelik evliyim iki de kızım var.şükürler olsun Rabbime ki mutluyum.başıma bir şey getiren her türlü getirir..ben resmi nikaha sığınmiyorum.iku üç tane Allaha inanmiyanin uydurduğu resmi nikaha....
istediğiniz kadar şaşkınlık içersinde bakış atabilirsiniz...
Herkezin yaşam tarzı farklıdır.
Ben hamd olsun dinimin geregi gibi yaşamaya gayret ediyorum..
Eskiden resmi nikah varmıydı?
Biz bu dünyaya keyf ve sefa yaşamaya gelmedik.
Rabbimin emrettikleri doğrultusunda ve günümüzün şartları altında mümkün oldugunca dinimizin gereği şeklinde yaşamamız lazım.
Aslında imam nikahıyla resmi nikah tamamen aynıdır dinimizde.
önemli olan resmi bir akdin olması.
Yani sadece imam nikahıyla dost hayatı yaşamış olmazsın.
Sadece resmi nikahla da dinsiz olmazsın...
Hemen aşırı tepki vereyelim...
yapmayın lütfen. tamam dost hayatı bezetmesi yapan kişi yanlış yaptı ama sizin bu yaptığınız da yanlış.istediğiniz kadar şaşkınlık içersinde bakış atabilirsiniz...
herkezin yaşam tarzı farklıdır.
Ben hamd olsun dinimin geregi gibi yaşamaya gayret ediyorum..
Eskiden resmi nikah varmıydı?
biz bu dünyaya keyf ve sefa yaşamaya gelmedik.
Rabbimin emrettikleri doğrultusunda ve günümüzün şartları altında mümkün oldugunca dinimizin gereği şeklinde yaşamamız lazım.
ben konu sahibi hakkında yorum yapmadım.
imam nikahı vardır veya yoktur.
nazlma arkadaşımın yazdıgı mesaj doğrultusunda yaptım yorumumu.
tartışma yapmak istemiyorum. Rabbimin emri budur. ne biz ne bir başkası değiştiremez.
aslında imam nikahıyla resmi nikah tamamen aynıdır dinimizde.
önemli olan resmi bir akdin olması.
yani sadece imam nikahıyla dost hayatı yaşamış olmazsın.
sadece resmi nikahla da dinsiz olmazsın...
hemen aşırı tepki vereyelim...
Ben kimseyi yanləşa sqrüklemiyorumki.benim hangi yazımda resmi nikah yapmayın yazlyor.yazdıklarım noye isteğe göre yorumlanıyor..bu benim seçimim yazısını noye göremiyorsunuz....benim seçimime dost hayatı diyenler var arkadaşlar.resmi nikahi nerrden geldi.muslumanlardanmi....
Ayrica istemesem bile bende yaptim malesef resmi nikah.çocuklarim için.
İşte batılaşmışısız.başkası olmuşuz öz değil...onlarin uydurduğu nikahlar yaşantımız her şeyimiz. ..
Yazdıklarinda yüzde yüz haklısın. ..ben asıl olan dinnen olan nikahdir diyorum.ben yapılmasınmı diyorum resmi nikah. Nerde yazdim ben onu..yaşama şartlarımız için bu bir mecburiyet..her yerde...ama dinimizde bunun olmadiğini söyledim sadece. ..RESMI NIKAH ALLAH'A INANMAYANIN UYDURDUGU MU ?
ALLAHIMMM daha neler duyucam
canım benım soyledıgın sey cok yalnıs
BIRAZ toparlan... resmı nıkah gunahmıs harammıs sucmus gıbı davrannma aksine RAB kendını garantıye alıp ruhsal saglıgını korumandan bılakis memnun kalacaktır..CUNKU ımam nıkahı tek basına yeterlı deıldır.. ınsanların basına neler gelıo gormezmisin
Yazdıklarinda yüzde yüz haklısın. ..ben asıl olan dinnen olan nikahdir diyorum.ben yapılmasınmı diyorum resmi nikah. Nerde yazdim ben onu..yaşama şartlarımız için bu bir mecburiyet..her yerde...ama dinimizde bunun olmadiğini söyledim sadece. ..RESMI NIKAH ALLAH'A INANMAYANIN UYDURDUGU MU ?
ALLAHIMMM daha neler duyucam
canım benım soyledıgın sey cok yalnıs
BIRAZ toparlan... resmı nıkah gunahmıs harammıs sucmus gıbı davrannma aksine RAB kendını garantıye alıp ruhsal saglıgını korumandan bılakis memnun kalacaktır..CUNKU ımam nıkahı tek basına yeterlı deıldır.. ınsanların basına neler gelıo gormezmisin
bunun batılıllıkla alakasıı yok.İşte batılaşmışısız.başkası olmuşuz öz değil...onlarin uydurduğu nikahlar yaşantımız her şeyimiz. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?